cnm profiline bakınca orda albüm ekle var görürsün ordan yapıcan ,sonra kaldırabilyorsun albüm içine girip kaldırabilirsin.özel albümü seciceksin yaparkende soruyor zaten.pikseli büyük olanları resmi paint programında küçültüp yapıcan tatlım
sağolsun dünürüm gerçkten düşünceli Allahım başımızdan eksik etmesin onalrı cümlemizi ayırmaısn kutlu sağlıkı ömür nasip etsin inş AMİNNNN hee anladım kuzum ne güzel ollurdu emzirdiğim sürece lmasam çok ağrılı oluyo hastanelik oluyorum ilaç almam gerkeiyo o zaman bu sıpa ne olucak inş olmamda bende rahatça emziririm:26:
kızalr benim bu oğluşum tv izlemek stiyo sürekli gözü oraya gidiyo çeviriyorum kafayı çeviriyo o tarafa sakıncalıdfır dimi izletmiyim ne dersiniz:26:
ayy inşşş dünürüm inş olmam yaa vallaha şuanki sncım aynı eskidemn olduğu gibi başlangıçöda olurdu bakalım ne olcek sen oluvermişşin hemde baya erkendne kuzum yaaa ama Allahtan sancılı dğeilAmiiin kuzum benimm tatlim kaymagimmbelkim agrisiz olur kuzum öyle derler ya dogumdan sónra adet sancisi gecermis ins seninde kalmaz agrin felen kuzum
ins kuzum seninde moonum gibi olurda adet felen olmazsin epeycene ben malesef hemencecik gördum adet :-(
Uzmanlar izletmeyin diyo kuzum ama mumkun degil biz izledikce onlarda mecburen izliyo kuzumm
slm kizlr telden giriyorum yine bu sipa beni bitirdi 3ten beri ayklarimda uyunuyo biraksan durmuyo esimdd grip olmus bakaniyo malesef bacaklarim turmuyo anacim \"/
geçmiş olsun elifim evet çok zor ya ayakta salla salla bzm cadı gibi olmuş paşa alah var ikii gnden beri gece uyuyor bakalım bu gece ne olucak rota aşısını yaptırdık dr gaz damlası verdi rahatladık bu cuma verem aşı var bakalım ne yapcaz
gunaydınlar biz geldik nasılsınız kıslar .
elifim cok sallamaya alıştırmıyaydın iyiydi be gülüm bak eziyet olmus dün sana
gerci uyumuyosada mecbur kalıyosundur demı kuzu. :26::26:
zor işler vallahı.
bebegimin arabasını sipariş verdik gelecek yakında ferdaya sordum o arasrtırarak almıstır diye memnunmusata onunkınden aldım. iyi günlerde kullanmak nasıp etsin insallahEki Görüntüle 668379 Eki Görüntüle 668379
melisam hoşgeldin günaydın vallaha aslında ayakta alışmadı sadece tuvalet sorunumuz olunca mecbur kalıyum yoksa kendisi uyuyo çokşüür yaa yerinde uyya kalıyo yada koltukta ama gazı tuvaleti olunca böyle tırtıl gibi kıvranıyo kuzum yapıncada anında gözler gidiyo kapanıyo şu gaz olayımız bitse herşey çok güzel olucak gecelri uyuyo ama emdiğini gazını çıkarmayınca sabah 6 da başlıyo daha 1 saat önce yaptı ama ne yaptı belden çıktı nasl rhatladı bilsen uyuyo şimdide yavrumçok güzelmiş melisam Allahım sağlıkla kullanmanı nasip etsin inş iyi günlerde kullansın prensesim biraz pahalı diye biliyorum bunu sanki 450 civrımıydı dhamı çoktu melisam ama değer boşver hayırlı olsun cnım benim
cok zor be gulum su gaz problemı ne diye olduysa ya rezene vermıyomusun sen kuzu. yada zeytınyagı falan.
460 a aldık 700lerde fiyatı unun gitti gidiyordan aldık indirimdeydi o gün kuzu.
bize cok uygun bile geldi ya 1mılyardan assagı ikili araba yokkı kuzum ya anakucagıda takılıyo arabaya. ole olunca bi mılyarı biuluyo vallahı .ben kullanırım kuzu biliyosun benı cok evde durmam ben sarttı bana. hele bide yazın gellecekki bebecik ole 40 ını cıkartamam ben kuzu catlarım vallahı.
Selqm kızlar ben geldin hiç sormuyırsunuz bı kız nerde falann diye heke melîsam küstüm size
a.slm kevserim olurmu hiç ben takip ediyorum kaşmalrı telden giriyorum yazıyorum ama bir yazdığım olmadı o ayrı biraz öncede yazdım hatta ilacın adını yazdım kuzum benim kıyamma sana küsme vallaha artık bebeiler olunca 1 gün gelmeme payımız oluyo malesef
zor olma<mı bee kuzum hemde çok zor benden öte kuzuma zor ne hallere düşüyo gribim vermezmiyim rezene gaz ilaları zeytünyağı ama işte yok yine de o rezene sayesinde biraz daha iyiyz müdahele etmeden çıkaramıyodu şimdi kendisi yapabiliyo ama uzun sğrede mesela dün sabah 5ten beri ıkındı ıkındı bugün daha 1 saat önce yaptı 1 milyarsa bedava gibi birşey melisam aşrt gibi yaa bende düşünmüyodum ama sanki alıcam gibi hele bir dışarı çıkalımda ihtayaç ne kadar diye en azından istanbudan gidene kadar lamamda gittiğimz yerde zati şuanda alıcak durumda pek yok şu 2 ayı atlatmamız lazım sen gezersin melism şanlısın yazadenk geldi birde kırk diye birşy yok bee hani hastaneye çıkınca neden birşey olmuyo anlamıyorum çıkanalr çıkıyo ben souk diye çımaıdmm ki hala çıkmıyprum 52 günlük olduk bugün yaniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?