Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

tşk ederim kuuzmda ben görmedim profilde albüm ekleyi sanırsam bakar körüm

kızalr benim bu oğluşum tv izlemek stiyo sürekli gözü oraya gidiyo çeviriyorum kafayı çeviriyo o tarafa sakıncalıdfır dimi izletmiyim ne dersiniz:26:

Amiiin kuzum benimm tatlim kaymagimm belkim agrisiz olur kuzum öyle derler ya dogumdan sónra adet sancisi gecermis ins seninde kalmaz agrin felen kuzum
ins kuzum seninde moonum gibi olurda adet felen olmazsin epeycene ben malesef hemencecik gördum adet :-(

kızalr benim bu oğluşum tv izlemek stiyo sürekli gözü oraya gidiyo çeviriyorum kafayı çeviriyo o tarafa sakıncalıdfır dimi izletmiyim ne dersiniz:26:

Uzmanlar izletmeyin diyo kuzum ama mumkun degil biz izledikce onlarda mecburen izliyo kuzumm

ayy inşşş dünürüm inş olmam yaa vallaha şuanki sncım aynı eskidemn olduğu gibi başlangıçöda olurdu bakalım ne olcek sen oluvermişşin hemde baya erkendne kuzum yaaa ama Allahtan sancılı dğeil
Uzmanlar izletmeyin diyo kuzum ama mumkun degil biz izledikce onlarda mecburen izliyo kuzumm

yani iziliyoruz haliyle oda bakıyo ne anlıysa sıpa ses geldikçe müzik açık benim genelde bakıyo dinliyo

ben çıkıyorum kzıalr durmuyo ağlıyo uyutayım gelebilirsem gelirim yine öpüldünüz paşalar ve sizde

asembim evet nice hatunlar koşcek peşinden benimki şimdiden fena geçen arkadaşım geldi eşiyle kadın alıyor kucağına gülüyor falan adam alınca ağlıyor istemiyor onu.:))))) benim daha yok bakalım adet ne zaman gelir bilmem stres yapıyor ama gelmemesi acayip sinirlerim geriliyor bazen orası kötü yani.paşayı yine yatırdım kalktı gündüz hiç uyumuyor artık en fazla yarım saat

elifim albüm için yukarda hoşgeldiniz diyorya orda senin adın yazıyor byzglm diye hani oraya tıkla sol tarafta arkadaş listenin altında albüm ekle der görürsün ordan yapıcan tıkpkı fotoğraf ekliyoruz ya onu yapar gibi kapiş:))))))anladınmı yani cnm yapamazsan söyle gene yardımcı olayım öptüm sizi paşa kalktı çok uyudu 15 dkk;:)

slm kizlr telden giriyorum yine bu sipa beni bitirdi 3ten beri ayklarimda uyunuyo biraksan durmuyo esimdd grip olmus bakaniyo malesef bacaklarim turmuyo anacim \"/

slm kizlr telden giriyorum yine bu sipa beni bitirdi 3ten beri ayklarimda uyunuyo biraksan durmuyo esimdd grip olmus bakaniyo malesef bacaklarim turmuyo anacim \"/

geçmiş olsun elifim evet çok zor ya ayakta salla salla bzm cadı gibi olmuş paşa alah var ikii gnden beri gece uyuyor bakalım bu gece ne olucak rota aşısını yaptırdık dr gaz damlası verdi rahatladık bu cuma verem aşı var bakalım ne yapcaz

gunaydınlar biz geldik nasılsınız kıslar .
elifim cok sallamaya alıştırmıyaydın iyiydi be gülüm bak eziyet olmus dün sana
gerci uyumuyosada mecbur kalıyosundur demı kuzu. :26::26:
zor işler vallahı.
bebegimin arabasını sipariş verdik gelecek yakında ferdaya sordum o arasrtırarak almıstır diye memnunmusata onunkınden aldım. iyi günlerde kullanmak nasıp etsin insallah

vallaha kevserim kakoşunu yapıyosa geçiyo yapmıyosa kabus gibi gecelri iyi uyuyo aslında onbuçukda uyuyo sabahın ya 5 yada 6 da kalkıyo 1 saat kesintisiz ıkınıyo sonra yine uyuyo 8 de kalkıyoruz babamızı gönderip 10 kadar bakınıp yine uyuyoru ama sürekli uyanıyo sabah uykuları çok hafif nedense öğleden sonra daha iyi uyuyo maaşallah aman uysunda sende rahat et biraz kuzum yaa bizimde 8 gün sonra vurulucak bakalm ne yapıcaz kevseirm yaa gzmı var prensesimin ne adı belki bende alırıme tkili birşeymi

melisam hoşgeldin günaydın vallaha aslında ayakta alışmadı sadece tuvalet sorunumuz olunca mecbur kalıyum yoksa kendisi uyuyo çokşüür yaa yerinde uyya kalıyo yada koltukta ama gazı tuvaleti olunca böyle tırtıl gibi kıvranıyo kuzum yapıncada anında gözler gidiyo kapanıyo şu gaz olayımız bitse herşey çok güzel olucak gecelri uyuyo ama emdiğini gazını çıkarmayınca sabah 6 da başlıyo daha 1 saat önce yaptı ama ne yaptı belden çıktı nasl rhatladı bilsen uyuyo şimdide yavrum çok güzelmiş melisam Allahım sağlıkla kullanmanı nasip etsin inş iyi günlerde kullansın prensesim biraz pahalı diye biliyorum bunu sanki 450 civrımıydı dhamı çoktu melisam ama değer boşver hayırlı olsun cnım benim

cok zor be gulum su gaz problemı ne diye olduysa ya rezene vermıyomusun sen kuzu. yada zeytınyagı falan.
460 a aldık 700lerde fiyatı unun gitti gidiyordan aldık indirimdeydi o gün kuzu.
bize cok uygun bile geldi ya 1mılyardan assagı ikili araba yokkı kuzum ya anakucagıda takılıyo arabaya. ole olunca bi mılyarı biuluyo vallahı .ben kullanırım kuzu biliyosun benı cok evde durmam ben sarttı bana. hele bide yazın gellecekki bebecik ole 40 ını cıkartamam ben kuzu catlarım vallahı.

zor olma<mı bee kuzum hemde çok zor benden öte kuzuma zor ne hallere düşüyo gribim vermezmiyim rezene gaz ilaları zeytünyağı ama işte yok yine de o rezene sayesinde biraz daha iyiyz müdahele etmeden çıkaramıyodu şimdi kendisi yapabiliyo ama uzun sğrede mesela dün sabah 5ten beri ıkındı ıkındı bugün daha 1 saat önce yaptı 1 milyarsa bedava gibi birşey melisam aşrt gibi yaa bende düşünmüyodum ama sanki alıcam gibi hele bir dışarı çıkalımda ihtayaç ne kadar diye en azından istanbudan gidene kadar lamamda gittiğimz yerde zati şuanda alıcak durumda pek yok şu 2 ayı atlatmamız lazım sen gezersin melism şanlısın yazadenk geldi birde kırk diye birşy yok bee hani hastaneye çıkınca neden birşey olmuyo anlamıyorum çıkanalr çıkıyo ben souk diye çımaıdmm ki hala çıkmıyprum 52 günlük olduk bugün yaniş

Selqm kızlar ben geldin hiç sormuyırsunuz bı kız nerde falann diye heke melîsam küstüm size

Selqm kızlar ben geldin hiç sormuyırsunuz bı kız nerde falann diye heke melîsam küstüm size

a.slm kevserim olurmu hiç ben takip ediyorum kaşmalrı telden giriyorum yazıyorum ama bir yazdığım olmadı o ayrı biraz öncede yazdım hatta ilacın adını yazdım kuzum benim kıyamma sana küsme vallaha artık bebeiler olunca 1 gün gelmeme payımız oluyo malesef

Bilmiyorum cnm bnm şaka yaptım aynen cnm bnde twlden gîritorum annenlere gidecem 4. De inş şimdide az bi iş yaptım oruruyorum cadı kızımda uyuyor

kıs maassalh iki aya bısı kalmamıs ne cabuk geciyo günler ya hazıranada bişi kalmadı ben tutusmaya basladım vallahı ya.
tabi senın kısa denk geldi gerek duymadın ama sımdı sart be elifim hiç dısarı cıkmadan nasıl geciriyon günleri be gülüm co k bunalırsın. bak kucaktada olmaz devamlı en azından kangurumu ne zıkkımsa ondan al bacım hiç degilse kolların yorulmaz göbeginde tasırsın iyi olur bak o .
bende bel problemı oldugundan ondan almamda. arkadasım cok kullnadı yanı pazar cqarsı gezerken hep kullandı iyi oldu ucuzda onlar onlardan alırsın olmadı kuzu.
kız sen cok kısır yıdın bu cocugun gazmanya olacagı belliydi zati.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…