- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm cnm ben iyiyim sen nasilsin bebis nasil. Tasinma işimi olcak acup hayirlisi olsun. Bebis alisverini takma kuzum alirsiniz arada bir iki alir atarsin kenara sonra bize fotolarini koyarsin biz merakli teyzeler çatlariz yoksam )kızlar nasılsınız?
ya ben 2 -3 kıyafet dışında daha hiç bişi almadım.
önce evi ayarlamamız lazım
ancak mayıs ayını bulcak heralde ...
Slm kuzulariîm nabersiniz
Dun hava cok guzeldi epey bi gezdik gunumuz guzel gecti çagatay iice attacı oldu babası bakkala gitse beni al diye kollarini uzatiyo kapinin kapanma sesini duyuncada basliyo aglamaya
Simdi uyuyo odada bende onun corbasini koydum ocaga uyaninca yer mis gibi
elifm kuzum dimek bitirdi afacan seni ah bu kuzularin hepsicigi analarinin canina okuyo telden girdigm icin albumu bilemiyorum kuzucum :-( ama sen burdan koy ogrenenene kaa
a.slm dünürüm hoşgeldin demek damadım gezmere alıştı yerim ben onun pipisini desene yanıdnız havalar ısındıkça artık dışardan gelmezsiniz sorma yaa bitirdim kuzum amaçok dadlu yaa bu sabah gülüyo bana seviyorum böyle ağzı açıkda kaldı çocğun konuşuyo bende böyle babasıyla durmuyo artık ağlıyo ben geliyorum yaa ne oldu annem diyorum hıı hıı yapıyo böyle içini çekerek sıpam benim kucağıma alınca yaa yüzünü yüzüme yaslıyo öyle kıpırdamdan duruyo yada kafasını koluma böyle dayıyo burnunu sürtüyo sürtüyo öylece yatıyo orda uyuyup kalıyo nasıl güzel birşey lıştıda konuşmalarıma benle konuş diyo sürekli ilgilen diyo bücürüğüm
bende lohusalik bittikten 1 ay sónra baslamisti adet kuzum beni süt korumadi yani ama senin dogum normal oldu balim bilemedim oyuzden ama sorun degildir bu kanama sankilimyaa kızlar benim 40 çıktıktan sonra kanmam bitmişti ama 2 gündür yine başladı karnım ağrıyo belim kopuyo çok fazla değil kanma ama var yni normalmi yoksa birşeymi var doktoramı gitsem adet kanamasımı bu acüp:26:
Hosbuldum cnm dunürum benim he valla alisti gezmelere işim zor bu afacanla tam bi sokak cocugu oldu ) )
ne guzel anlattin kuzum gozumun önune geldiniz resmen yerimm onu been ne guzelde annesine nazlanip sokuluyo masallah muhammed ali ye ne yemek yaptin bugun kuzumm
eyidir canım benim hoşgeldin dimek dayak yemiş gibisin aslında benimde sendne farkım yok özellikle sırtk sağ tarafım işlev yok sanki çok zorluyo birde dizleirm tutmuyo taşımıyo bu bünyyi artıkkuzum 3 ayına kadar lur dediler ama 28de kontrolumuz var gidicez nsipse diyicem doktora artık ver birşey etkilide rahatlasın kuzum çektiği az değil yaninapiyonuz bacılar:)))))))
bugün heryanım ağrıyor sanki dayak yemişim gibi.
maşallah asembim ya atta diyor artık he:)))))bizimkide babacı .kaç kilo oldu paşa boyu nasıl cnm ek gıda farkettimi?
elifim erkek çocukları gazlı oluyor cnm ya inşallah azalır.dr sordunmu gaz ilacı yazdır birde onu dene bakalım
bende lohusalik bittikten 1 ay sónra baslamisti adet kuzum beni süt korumadi yani ama senin dogum normal oldu balim bilemedim oyuzden ama sorun degildir bu kanama sankilim
napalim bacimm 2 lafin belini kiriyoruz benimki uyuyo ama birazdan uyanmasi muhtemel sen napiyosun kuzum afacan napaynapiyonuz bacılar:)))))))
bugün heryanım ağrıyor sanki dayak yemişim gibi.
maşallah asembim ya atta diyor artık he:)))))bizimkide babacı .kaç kilo oldu paşa boyu nasıl cnm ek gıda farkettimi?
elifim erkek çocukları gazlı oluyor cnm ya inşallah azalır.dr sordunmu gaz ilacı yazdır birde onu dene bakalım
bende adet olmadım anneme çektim sanırım anamında doğumdan 1 yıl sonra olmuş :)
maşallah oğluşuna benimkide seninkiyle aynı gidicek ölçüler sanırım. benimki şuan 8200 kg boy da 68 cm . normal ölçülerde .benimkide kuduruyor ne olsun :)) tekmeliyor yanımda uzanıyor hep onla ilgileneyim istiyor bir dakka iş yaptırmıyor sıpa .canları sağ olsunda ne yapalım.ek gıdayı niye sordum 6 ay sade anna sütü verdik ya etkiliyormu diye yeni başladık biz ek gıdaya.napalim bacimm 2 lafin belini kiriyoruz benimki uyuyo ama birazdan uyanmasi muhtemel sen napiyosun kuzum afacan napay
sorma ogrendi attayi napcaz bilmem 7.ayda 8950 ydi kilosu boy 72 cm di kuzum ek gida gobek yaptirdi oglusumj ama hala göruntumuz fit
havalardan olabiler kuzum eger paşadan kaynakli degilse tabi
hee gezdircem gari napam başa gelen cekilir pekde dusunceli kocisin kuzum sana kiyamadğindan dememis bebis istedigini bi omur mutlu olun ins kuzunuzla beraberee artık alıcaksın gezdiriceksin damadımı annesi sağolsın canım benim vallaha çok güzel bir duygu rabbim herkese yaşatsın gerçkten ömre değer eşimde diyo yaa nerdeydin sen daha önce neden yapmamışız diye diyorum yapsydın tutanmı vardı diyoki senin sırtını düşündğümden istediğimi demedim bile taşıyamazsın ağrıların olur diye yinede snein zorunla kabul ettim iyiki oldu diyo hee vallah eyiki oldu sevgim depreşti bugün sıpayakuzum mercimek çorbasıyla taze fasulye koydum birde semiz otu salatası yapıcam yanına eşimin özel
süt kormuması derken kuzu ilk defa duydum nasıl oluyo yaa norml kanamaysa sorun değildirde ama birşeymi vardır diyorum acık korkuyorum gibi
bende adet olmadım anneme çektim sanırım anamında doğumdan 1 yıl sonra olmuş :)
enemm ne guzel ya bende olmayaydim adet keskemmaşallah oğluşuna benimkide seninkiyle aynı gidicek ölçüler sanırım. benimki şuan 8200 kg boy da 68 cm . normal ölçülerde .benimkide kuduruyor ne olsun :)) tekmeliyor yanımda uzanıyor hep onla ilgileneyim istiyor bir dakka iş yaptırmıyor sıpa .canları sağ olsunda ne yapalım.ek gıdayı niye sordum 6 ay sade anna sütü verdik ya etkiliyormu diye yeni başladık biz ek gıdaya.
monum bana albüm yapmayı öğretirmisin dijiden çektikleirm büyük geldiğinden ekleyemiyorum normal yoldan albüm yapayım diyoum yapması kaldırması nasıl oluyo acüp:26:
hee gezdircem gari napam başa gelen cekilir pekde dusunceli kocisin kuzum sana kiyamadğindan dememis bebis istedigini bi omur mutlu olun ins kuzunuzla beraber
ellerine saglik kuzum mis gibi daha ne olsun
emziren kadinlari sût korur derler kuzum emzirdikleri surece adet gormezler ama ben hemen adet oldum herayda oluyorum
belkim sende olcan adet kuzum
enemm ne guzel ya bende olmayaydim adet keskem
masalahpasamaa tepüklesin annecigini muzurluk yapsin )
Evet yakin bnylari kilolari kuzum ideal olcude bizim pasalar nice hatunlar koscak peslerınde ) bence etkiliyo kuzum daha cabuk toparliyolar