- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
iyiyim gülüm bugun daha iyiyim dun cok fenaydım ya depresyondaydınm resmen. neyseki kısa surdu.
pazara cıktım balıgımı aldım geldim oturuyoyorum sımcık kuzu.
elifim ya hastane cıkısı bi tane yeter demı kuzum. gecelik mı giydi,n sen altlı ustlu takım pıjamalardanmı ondan ne kadar lazım kuzu iki dene yetermı
aman melisam tadını çıkar hamileiğin gerçkten çok özel bir zaman kuzum ben bir takım pijama aldım sadece iç çamaşırı 3 tane koydum atlet ve ikizlere takke 1 tane koydum orkid koydumm ama gerek kalmadı onlar veriyolar zaten normal olursan tentürdiyotlu işte vee büyük bezle bezleniyosun zaten sezeryanda olsan zaten sezeryandan ilk 8 saat çıktığın çarşaflarla bekliyosun birşey yeme içme yok sondaı gelip çıaryolar giydiriyolar yürümeye yemeye başlıyosun ama oda su çay bisküvi ama normal olusan herşey serbset bana hemşire istersentost kebap ye demiştibebeişe gleince ben 10 lu aldım 5 li aldım ikisinide koyum hani soğuk diye ama giydirmeişler tek 10luyu giydirmişler ne iç zıbın ne birşey hepsi kaldı ölece ama ikinci hastane çıkışı gerekli kuzum battaneyiesi olsun takım olsun ben keşke 3 alsaydım dedim hastanede 1 gece yatmama rağmen hemen geldim temizini giydirdim diğerlerini çıakrdım bana göre 2. al derim melkisam sonrasındada giydriyosun yani