Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

oflum baktım kızzzzzz aşık oldum gözlerine maşallah yorumda yaptım resmin altına zaten rabbim nazardan korusun totosunu ısır yerim kız onu ben

evet kuzum aynılrını koydum ben

maşallah yavruna cnm baya toplanmış rabbim nazardan korusun paşamııııı gazlarıda çıksın rahatlasın inşallah , seninki maşallah uzun boylu yağız bir delikanlı olcak gibi gözüküyor kuzu

oflum baktım kızzzzzz aşık oldum gözlerine maşallah yorumda yaptım resmin altına zaten rabbim nazardan korusun totosunu ısır yerim kız onu ben

bi tane kız yap da dünür olalım o zaman göz koydun oğluma :) maşallah çok da yaramaz ama :) olur ısırırım kuzum :)

Elifim haklısın behlul gibi sarışın mavis. :-D
aney aneyy çok canlar yakacak benim amviş oğlum desene yakışıklığıylaaa
maşallah yavruna cnm baya toplanmış rabbim nazardan korusun paşamııııı gazlarıda çıksın rahatlasın inşallah , seninki maşallah uzun boylu yağız bir delikanlı olcak gibi gözüküyor kuzu

sağolsın mooonum toplamış dimi ben resimler sayesinde anlıyorum vallaha hnai gözel görülür şekilde büyüdü ama çok büyük fark var diyoum yani boyu 2 hafta önce 57 cm di :26:

Elifim oğlana maşallah diyorum.. Rabbim nazarlardan saklasin. Boyu uzun olacak gerçekten. Biz de bugün gittik doktora 7 kilo olmuşuz. Boy 67 cm maşallah :)

bi tane kız yap da dünür olalım o zaman göz koydun oğluma :) maşallah çok da yaramaz ama :) olur ısırırım kuzum :)
ikinciye bakalım kız olursa oluveririz dünür.:))) maşallah subhanallah

maşallah daha ne olsun kuzum çok iyi boyu posu normalin üstü gidiyor oğlun rabbim esirgesin. inşallah böyle devam eder. anam benim sıpa durmuyor ben kaçıyore sizi öpüyoreeeeeeeeeeeeeeeeee

Elifim oğlana maşallah diyorum.. Rabbim nazarlardan saklasin. Boyu uzun olacak gerçekten. Biz de bugün gittik doktora 7 kilo olmuşuz. Boy 67 cm maşallah :)
sağolsın oflum cümlemizinkini korusun saklasın rabbim inş seninkidene maaşallah kuzumun maaşallahı varr boyuyla pısuyla yakışıklığıyla geliyor gümbür gümbür

sağolsın moonum inş kuzum sağlıklı olsunda inş gerisi boş tmm canım benim hadi Allah rahatlık verisn görürşüz

Sağolasin elifim. :) canım bende kaçıyorum çok uykum var emir kaç gecedir uyutmuyo uyuyaym. Bu gece de nöbet var nasılsa. Öpüyoruz sizi teyzeleri . Iyi geceler. Herkese Allah rahatlık versin inşallah. Bebekler uslansın. Anneler rahat etsin :) görüşürüz..

ayy evet yaa uslansın uyusunlarda uyuyalım bizde tmm kuzum görüşürz iyi gfeceler paşamıda öp

Kızlar k bakmayın çıkmak zorunda kaldım cası kızım durmadı halada ayağımda sallıyorum kafayı yemwk üzereyim kızlar bnsize bişey sorcam kızımın kulakları akıyor normalmi sizc baznde kokuyor eşim işten geli gelmek dr gitcez dua edn bişey çıkkmasın kızlar bu adarada kızım 6.250 gr olmuş boyuda58 cm olmuş maşşalahh bnm kıızıma

Son düzenleme:

estağfurullah kevserim ne kusuru bebeişler söz konusu oldumu kusur musur yok vallaha bilemeidm kevseirm banyo yaptırıken su falanmı kaçtı acaba iltihaplanmadır muhtemlen götürün gelin maaşallah prensesimee aman nazar değmesin kuzumaa

elifim hoş geldin canım.bende bi uğrayayım dedim.günlerdir açamıyorum.yorgunluk yoğunluk hastane kontrolleri derken günler feçti.iyisinizdir inşallah.ben idare ediyorum yarın çalışıcam.nisanın 3 ünde ayrılıyorum izne inşallah

hoşbuldum papatyam bende dün gece aklımdaydın kızlarla yazılırken yoksun diye iyi sorun olmasın iyi olunda kuzum tek gelme vallaha gelmeyince aklım kalıyo birşeymi oldu diye demek ayrılıyosun artık ohh çok şükür evdein artık peki evden girebilcekmisin nete bizi habersiz bırakma sakın olurmu :26:

anacım eskiden ben gelemezdim herkes burda olurdu şimdi ben geliyorum kimsecikler yok huu nirdesiniz yahuuu gelsenizee kaç gündür fırsat blup geliyorumm beaaa geliverin garii

a.slm melisam uyumuyu yok kucağımda ninni dinliyoruz kayahanda nasıl dinliyo görsen sen nasılsın kyzum

iyiyim gülüm bugun daha iyiyim dun cok fenaydım ya depresyondaydınm resmen. neyseki kısa surdu.
pazara cıktım balıgımı aldım geldim oturuyoyorum sımcık kuzu.
elifim ya hastane cıkısı bi tane yeter demı kuzum. gecelik mı giydi,n sen altlı ustlu takım pıjamalardanmı ondan ne kadar lazım kuzu iki dene yetermı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…