Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

inş canım benim nş AMİNN sende paşamı öp yerimee görüşrüz yinee kocaman ötüm seni Allaha emanet olun kuzum beim

Görusuruz tabi kuzum benüüm sizde Allaha emanet olun cnm kuzum

slm kuzm sagolasın cok sukur atlattik evet ya duydum o salgini kimi saglik ocaklari aşiyi erkene cekmis suriyeden gelenlerden dolayi varmis salgin Allah korusun bebislerimizi
sen nasilsin kuzum fatih paşa nasıl neler yapiyosun tatlı anne öpuyorum ikinizide cok cok

slm kızlar naıslsınız yaa bnim bu oğluşuma birşey oldu 2 gündür gündüzleri uyuyo sürekli bu satelrde hep ayakata olurdu sabah 6 kalalrdı 12 kadar bakrdı şimdi hep uyuyo tabiki arada mız mız yapıyo ama emmek iin işte gaz oldukça falan altını açıyorumda ona rağmen uyanmıyo acep nedendir diyoru ki eşime yaa bu çocuk hep hastaydı şimdi iyileşti yada şimdi hasta hiç görmedimki bu halii bende fırsat bu fırsat yemekelrimi yaptm süpürdüm sildim banyomu yerlerimi yaptım şimdi oturdum daha acep normalmii kızlar bu kadar uyuması :26::26:

eraba moncuğum nasılsın paşam nasıl görünmüyosun bayadır kuzum iyimisiniz sürekli çekiyorum monum ama hani görünürde bşrşey yok derinden böyle tkanıklık ama bugün daha iyi çok şükür kuzum

kız melisam sen enrelrdesin geldin geleli yüünü görmedik hiç gelmiyosun artık sorunmu var iyimisin neden gelmiyosun baım yahu özledim

elifcim uyusunda büyüsün demiyormuyuz kuzum işte uyuması daha iyi büyüyor annesi.hasta olsa ağlar mızıklar huzursuz olur annem der bebeklerin hergün huyu değişir der bugün uyur yarın uyumaz.benimkide gündüz nerdeyse hiç uyumaz artık en fazla 1 saat gündüz uykusu var cnm.bebelerin sağı solu belli olmuyor.ben fırsat bulamıyorum iki gündürde moralim bozuk kaynanadan dolayı

asembim sağol kuzum sensin tatlı anne:)))))))))))) rabbim yavrularımızı korusun bizde ek gıdaya başladık artık yemek yapma telaşları oluyor sen ne yaptın neler yediriryorsun kuzuya

tabikide uyusun bir lafın yok istediğimde buydu monumm ama ne yalan söyliyim tuhaf geliyo :///yok ağlamaıs yok huzursuzlığu yok çok şükür tabi gaz sıkıntısından başka yaa monum sayende rahatladı yavrum o çaydan içitiği sürece yapıoyo ama birgün vermiyim zorlanıyo aynı vallaha naısl büyük hayır yaptın balım yaa çok sğaolsın ne ldu kayanan ne yaptı yine densiz kadın

sendende razı olsun kuzum arada emziremden önce saf zeytin yağı bir çay kaşığı ver zonra emzir oda faydalı kuzum

geçen gün geldi ki normalde gelmez eşim de evdeydi. bana dedi dün fizik tedavi dr gittim orda 2.5 yaşında bir öocuk vardı kadın eşinden gizli çocuğunu dr getiriyomuş çocukta damarlarında problem varmış ama kadının kocası yok oğlumda bişey diyomuş konduramıyormuş dedi.. ee dedim ne olmuş aklıma fatih geldi diyor oda ayaklarını üztüne basmıyır adım atmıyorya fatihtede dizleinde kkuvvet yok siz onu dr götürün demeye geldim dedi acayip canım sıkıldı dedim ne alakası var her ay dr gidiyor zaten bişi olsa dr söyler.kaldılkı bu çocuk 6 aylık daha 7 aydan sonra yere basabilir ben takip ediyorum kör cahil değilim dedim sonra eşimde kızdı annesine ben dedim sen hep böyle yapıyorsun dedin sütün yok sütün yok 6 ay ek gıda vermedim emzirdim şimdide böyle diyosun acayip moralimi bozuyorsun.dedi ben seni ço seviyorum fatih benim canım tedavi ettirin diye söylüyorum dedi dedim 7 ayaı geçer basamaz götürürm benim çocuğumda bişey yok dedim kısaca böyle canım çok dengesiz

yok anacım snein bu kayanan harbi manyak yaaa dengesiz ne alakaymış basamak herşeyin bir zamanı var snaki çovuk yaşına gşlmişde yürüyemmeişde basamamışda daha kaç aylık nerden anlamış basamadığını manyak yaaa sen takma kafana kuzum yaa kadın fitne fesat resmen seni üzmek için yapıyo yaa sağlıklı çocıuğa neler diyo salak yaa gelmesin evinize lazım değil baabanneymiş ne babannesi delinin önde gideni çatlak yaaa bence onu götürmeli dpokta kafadan çatylak yatırmalı bence

işte seni seviyorum ondan söylüyorum diyor diğer gelinlerim hep bana danışırlar sende danış ben seninde annenim diyor ya işte diğer torununu büyütmüş ya bunu büyütemedi çatlıyo

işte seni seviyorum ondan söylüyorum diyor diğer gelinlerim hep bana danışırlar sende danış ben seninde annenim diyor ya işte diğer torununu büyütmüş ya bunu büyütemedi çatlıyo

aman sevnmesinlaızm değil haddini bilsin yeter onun zoru başka dediğin gibi bakamıyo yaa paşamı karışamıyo yaa böyle şeylerle hallediyo işini çatlak kadın

elifim bana uzak olsun allah yakın olsun dün kaçtane çocuğu olan arkadaşımı aradım sordum 7.aydan sonra basar diyorlar onlarda kaynanama kızıyorlar ya ben lafımı söyledimde zaten ama canım sıksıyor dün akşam minosetsiz yatamadım inan sinirden ağrım kalktı

monum onun istediğide bu işt seni üzmek bak onun lfına bakma daha öncede yapmıştı bunu bilyosun her seferinde bitrşeyler uyduruo aylık kontrollere gidiyo bu çocuk en başta sensin onun doktoru öyle birşey olsa farketmemzmisin ki daha 6 aylık kuzum benim kardeşim tam yaşın girdide yürüdü daha yeni yeni basıyo ayaklrının üzerine ki tutunarak oda öyle kolaymı Allah aşkına 6 aylık çocuğun bsması diye birşeymi var o artık bu zamndan sorna başlıycak yeni yeni ama bence 7 aydan sorna bile basmak olmaz gibime geliyo çoke rken bee gülüm sen takma o densizin lafına bak yazık sanas zaten zorlu geçiriyosun ne gereği var onu densiliğinden sen çekesin haa kuzum onu takma o yok öyle biri yokmuş gibi davran senden başka kimse çocuğunu bilemez kusura bakmasınalr

sağol cnm doğru söylüyorsun teyzesi oğlum iyi allaha şükür akşam müzait olursam albüm yapıcam bakarsın şimdi gidiyim paşamın çorba saati geliyor cnm öptüm seni muhammedimizi:))))))))))

sağol cnm doğru söylüyorsun teyzesi oğlum iyi allaha şükür akşam müzait olursam albüm yapıcam bakarsın şimdi gidiyim paşamın çorba saati geliyor cnm öptüm seni muhammedimizi:))))))))))

canım benim paşam aslan gibi maaşallah sübhanallahh sen huzurlu ol aslım gereksizleride takma keyfinize bakın tmm balım bakarım birde sana zahmet banada tarif edermisin bende yapayım görüşüz şimdlik öpüldünüz paşamı öppp yerime ohhhhhh

kız melisam sen enrelrdesin geldin geleli yüünü görmedik hiç gelmiyosun artık sorunmu var iyimisin neden gelmiyosun baım yahu özledim
yok canım ne sorun olcek dünden onceki gün dısarı cıkmıstım dünde kaynanamla ev gezmesine gittik ondan gelemedim iki gündür e sabahları geliytorum kımsecikler olmuyo yazasım gelmıyo vallahı cıkıyorum bende kuzu.
nerdesin sen kaçak kaç gündür hee dövemmi snei al sen isteidn ohhhh

bugunde temızlik yaptım bıraz eksigim vardı gittim oları aldım geldim yemek yapılacak daha of offfffffffff iş bitmıyo vallahı.
bide bebek ters duruyo hala duzelmedi oda benı cok yoruyo acayıp baskı yapıyo heran cıkacak gibi vallahı.:26::26:

mooncugum nasılsın kuzu kaynananın dedigine takma bosver cahil insanlar işte cok dengesizce konusuyolar ne moralini bozuyosun onun lafına bosver.
fatihcik nasıl kuzu kocaman olmustur he bayagıdır gormuyoruz resmını. canım ya sen fatihe ne marka bebek arabası aldın memnunmusun. netten bıraz baktımda agır almayın diyolar ama ne markadan almak lazım kafam karıstı daha bisuru eksik var uya surda azz bi gun kaldı bebişimın ne ismı belli ne mobilyası alındı nede arabası of yaaaaaaaaaaaaa

hee melisam aman omasında sorun gez kuzum nede olsa daha gezemiycen şagga şaggaa hee sorma balım sabhalrı bende gelemiyorum ancak öğleden sonra yaa bitmez eksilkelr işler kuzum vallaha aynısıda ben bitmiyoki işelrim yaa bebek aşağıda derken kafasımı ters heee anlamdım :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…