asembim resim koydum albüme bakarsın cnm. merak ediyordun paşamı
Slm kuzularımm
Moonum kv ne gıcık oldum ne densiz bi kadın yaw gerci hangisi haddini biliyoki uzuldum canini sıkmasina okadar uykusuzluga yorgunluga bide bunlar cıkiyo neyseki haddini bildirmissin kuzum yürüsun anca gideerr pis kaynana nolcek
dimek paşam ekgidalara basladi he gazan mübarek olsun ozamanbi zorluk daha eklendi annelige
Kahvaltida suda bekletilmis peynir pekmez ceviz yumurta sarisi veriyorum yaninda ihlamur bunlari bazen tek tek bazende ihlamura katip veriyorum kuzum arada degisiklik icin dvm sütune cicibebe ekleyip peynir ceviz katip veriyorum bazende bebelac cavdarli misirli veriyorum bikmasin diye kuzum öglende kimi sulu kıvamda kimi püre kiuamda corba yapiyorum tarhana yayla, pattis havuc pirinc uçlemesi, bu ücluye bigun ıspanak bigun brokoli bigun kereviz bigun pirasa gibi mevsim sebzeleri katiyorum kuzum pirincin yerine bazen bulgur atiynrum kirmizi mercimekde yapiyorum bazen ikindinde meyvelh tariflerim var kuzum sonra yogurt yatmasina yakinda muhallebi veriyorum kuzucum
ana yazmisim hee pek detayci gordum kendimi) )
Moonumm kocaman olmus paşaa masallah ona yaa yıyesim geldi o yanaklarini tû tû tüü 41 binkere masallah kuzuya
pisiyede maşallah tabi
ohh mis gibi kuzucumm yesinde buyusun paşalar amaan kaynana iste eniyisi neolsunki takma diyemiyorum insan ister istemez takiyo malesefsağol cnm bilgiler için bende sabah labne peynirin içine pekmez ,bebe bisküvisi koyup veriyorum bazen bunun içine yumurta sarısı haftada bir öğlen meyve püresi akşama doğru hergün değişik çorba yapıp veriyorum şimdilik böyle cnm. kaynanalar konuşuyor cnm işleri ne ancak eleştirmek sinir bozmak
oflumm nasilsın kuzum emir ne alemdeKimler varmış burda
ohh mis gibi kuzucumm yesinde buyusun paşalar amaan kaynana iste eniyisi neolsunki takma diyemiyorum insan ister istemez takiyo malesef
baktim tatlim baktim gördum yakisikliyi kizim olursa vercem oglusuna almamazlık etme sakın)
oflumm nasilsın kuzum emir ne alemde
sağol tatlım hepimizinkine maşallah daha bir sürü foto varda pikseli yüksek yüklenmiyor onlar bi ara msn den yollarım bakarsın.seninki de kocaman olmuştur
Tmm kuzucum bakarim pasama bolcana net icin basvurduk bi hafta icinde bagliycaz dediler baglansin daha rahat görusuruz gorusuruz telden zor oluyo
oyy oy oy yirim seni tatli arkadasim beniimmanasına çekerse alırız tabi niye almıyalım kuzum:)))))))))99999
tamam canım inşallah fırsat bulunca görüşürüz saat 1,30 ile 2,30 arası trt1 de süper dadı var izlemeni tavsiye ederim hr gün
huu huu geliyorum hemen bekelyin emzirip sıpayı
Tmm kuzum yarin bakayim ona uyuyomu pasa he bide bu mama lekeleri icin bi fikrin varmi kuzum
Slam. Ben de geldim kizalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?