Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

sağol cnm bilgiler için bende sabah labne peynirin içine pekmez ,bebe bisküvisi koyup veriyorum bazen bunun içine yumurta sarısı haftada bir öğlen meyve püresi akşama doğru hergün değişik çorba yapıp veriyorum şimdilik böyle cnm. kaynanalar konuşuyor cnm işleri ne ancak eleştirmek sinir bozmak

baktınmı asembim

Moonumm kocaman olmus paşaa masallah ona yaa yıyesim geldi o yanaklarini tû tû tüü 41 binkere masallah kuzuya
pisiyede maşallah tabi

Moonumm kocaman olmus paşaa masallah ona yaa yıyesim geldi o yanaklarini tû tû tüü 41 binkere masallah kuzuya
pisiyede maşallah tabi

sağol tatlım hepimizinkine maşallah daha bir sürü foto varda pikseli yüksek yüklenmiyor onlar bi ara msn den yollarım bakarsın.seninki de kocaman olmuştur

oflum senin oğluş ne yapıyor nasılsınız

ohh mis gibi kuzucumm yesinde buyusun paşalar amaan kaynana iste eniyisi neolsunki takma diyemiyorum insan ister istemez takiyo malesef
baktim tatlim baktim gördum yakisikliyi kizim olursa vercem oglusuna almamazlık etme sakın )
Kimler varmış burda
oflumm nasilsın kuzum emir ne alemde

anasına çekerse alırız tabi niye almıyalım kuzum:)))))))))99999

sağol tatlım hepimizinkine maşallah daha bir sürü foto varda pikseli yüksek yüklenmiyor onlar bi ara msn den yollarım bakarsın.seninki de kocaman olmuştur

Tmm kuzucum bakarim pasama bolcana net icin basvurduk bi hafta icinde bagliycaz dediler baglansin daha rahat görusuruz gorusuruz telden zor oluyo

Tmm kuzucum bakarim pasama bolcana net icin basvurduk bi hafta icinde bagliycaz dediler baglansin daha rahat görusuruz gorusuruz telden zor oluyo

tamam canım inşallah fırsat bulunca görüşürüz saat 1,30 ile 2,30 arası trt1 de süper dadı var izlemeni tavsiye ederim hr gün

çabık emzir gel elifimmmmmmmmmmmmmmm

tamam canım inşallah fırsat bulunca görüşürüz saat 1,30 ile 2,30 arası trt1 de süper dadı var izlemeni tavsiye ederim hr gün

Tmm kuzum yarin bakayim ona uyuyomu pasa he bide bu mama lekeleri icin bi fikrin varmi kuzum

Tmm kuzum yarin bakayim ona uyuyomu pasa he bide bu mama lekeleri icin bi fikrin varmi kuzum

ben dalin detarjanı kullanıyorum cnm şimdilik sorun yok gibi ama şu demir ilacı çıkmıyor malesef

aslım ben o paşayı yerim maaşallah nasış birşey olmuş oo o dudalr ne öyle ısırmalık maaşallah sübhanallahh kuzuma rabbim nazarlardan korusun kollasın balımı AMİNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…