Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

he kuzum ters duruyo fıstıfgıma baskı yapıyo
psikolojin nasıl oldu kuzu gectimı sendromun bende basladı sanki kac gündür yuzum hiç gulmuyo içimden hiçbirsey yapmak gelmıyo bi tuhafım ya mutlu degilim garip oldum iyice.

hee anladım kuzum tabiki baskı yapar o zaman yürürken falan böyle sancı giriyomu bendede olurdu şimdi diyorum acep ters falandımı gerçi öyle olsa derdi doktor benim bunlaımım geçti gibi çok şükür melisam 40 mucizesi sanırım gerçi eşime hala tavır yapıyorum ara sıraa birde bizde dün ilk defa şey olduda şeyy biraz acısdı olamadı yani malesef birde bende hiççç istek yok aklıma bile gelmiyo ecep nedendir acıysak psokolhisimidir nee:26:

oh oh iyi canım ya kendinı iyi hıssetmene sevindim. kıs sen hanı babana gitcektin ne oldu o iş. vazmı gectin.
dun halvete girdiniz he erken degildir demı kuzu 40 ı cıkınca giriliyomu. e kac aydır olmuyo ya ondandır acıma yada dikişle dar bırakmıslardır kuzum gecer o yapa yapa.
süt veriyosun ya ondan pek bi istek yoktur kuzum hormonların normale donmemıstır daha. bizde dun yaptık sırf cocuk rahatsız olsuında donsun diye vallahı hiç içimden gelmıyo artıkın. kardes gibi yatıyoz esimle ole.

yok vazgçmedim melisam ama eşim diyoki beklede sona doğru git bende sonra gelirim evi toplarımda biraz gezip tozalım çocuğumuzla diyo evlilik yıldönümüz geliyo açılışı bir yerd eyaptık her sene orda kutladık bu sende kapanışı oğluşumuzal yapaklım diyo hatta polislere özel otel oluyomuş indirimli yer ayırtalım gidelim diyo benimde aklıma yattı benim 47. günüm bugün melisam hani deneyelim acırsa kalır dedik acıdıda görünürde bireşy yok hiç bir zorum ağrım yok ama dimekki içten var birşeyler dimek sende istemiyosun sorma kızz vallaha bizim gözümzde heirfler kardeş oldu ama onlar için biz öyle değiliz işte eşim 40 çıktıktan sonra geliyo peşme aşkımm git diyorum benden hayır yok sana ama sağolsun yani daha hala erkenmidir diye korkarak benden cesaret alsrak oldu dedim kaçışı yok denemeden bilemyicez gel bakem hele sanırsam biraz daha bekliycez zati kaç ayıdır bekliyo eşim alıştı garibim artık ama bende olmamaına alıştım vallaha bakk sen niye daralıyosun melisam doğum yaklaştığı içinmi hazırlıklar ne alemde neler kaldıeksik asemb sana araba için yazdı geçmişte okudunmu

bilmiyorumkı kuzu ya hiç mutlu degilim huzursuzum kac gundur ama nedenını bilmiyorum dogum yaklastıgı içinmı gözümde eksikler kocaman hala onların stresimı bilmiyoımki vallahı. :26::26:
yok be kuzum eksikler aynen duruyo iste kıyafetleri tamam zsayılır havlularını aldım iki tane . nevresim alınacak mocbilyası arabası derken oofffffffffff ddaha cok eksik var mıobilya bakıyorum netten ya hiç begenmıyorum ya
kaynanam dedi belirle sekliniyaptıtrrırız akrabama diyo ya.begensem iyi olcek ama ne bilim ya abuk subuk modeller var hep ole renkli istemıyorum beyaz zarif bişi olsun istiyorum bakalım bulamadım daha içime sınıemn bişi.
asembın dedigi chıcco ama agır diyo ben agır bişi kullanamam merdivenlerden tasıyarak indirecem asansor yok.
ne zaman kuzum yıldonumuz allah bi yastıkta kocatsın agzınızın tadı hiç bozulmasın insallah alcikle birlikte güzel yıllar gorun kuzu.

elifim dogumun korktugun kadar varmıymıs kuzu cok acı cektinmı normal dogumda.:26::26:
hala kararsızım ben ya sezeryanmı olsam normalmı normali pek gözüm yemıyo ya.

elifim dogumun korktugun kadar varmıymıs kuzu cok acı cektinmı normal dogumda.:26::26:
hala kararsızım ben ya sezeryanmı olsam normalmı normali pek gözüm yemıyo ya.

melisam ben kendi adıma söylüyorum çok kolay oldu öncesi sonrası yani nişanım gelene kadar çok iyyidim sonrası 4-5 saate geldi arttı sancılar gittiğimde doktorum bile olablicek en yi durumdasın dedi tek sorun o sancılr sıklaştığında işte oda adt sancısınız fazlası işte dayanıyosun geliyo gidiyo ne keismi duydum ne dikişi çok rahtattı ben eve geldiğimde normal oturdum züeirne sanki doğum yapmamışım gibi benim için normal çok iyidi ama herkesi bilemiycembalım:26::26:

oflum kuzum eşim geldi sofrayı kurucam ben çıkayım akiam gelirim vadi var geleblirsen sende gel olurmu ksuruma bakma öpüyorum snei görüşrüz canımbenim

hım sadece adet sancısının biraz fazlası ise dayanılır hanı ama cok fazla olursa ne bilim ya korkuyorum işte.
teldeydim kuzu.yazamadım bi yandanda yemegimi koyuyorum.
oflum hosgeldin kuzu kıs sen ne marka bebek arabası aldın de hele kafam karıstı benım. ana kucagı almak sartmı bide. aranbamız yok arabakoltugu almamda. neyse kıslar nben bi yemegimı koyuyum optum sızı esim gelmek üzere hala bişi cıkmadı ortaya.

Emiri götürdüm bugün doktora. Backlarında kızarıkliklar vardı onu gösterdim :) bişey yokmuş neyseki :)Ne kusuru canım. Gelirim tabi emir durursa telden görüşürüz :) öptüm bende

Selam kıslar neydiyonuz gelemiyorum zaman olmuyo ama sîzleri çok özledm cDı kızım hiç uymuyor dün gece gene 5 de yattık offff offf

Kızlar nerdesini yaw bîzim cadı kızım da eşimde uyuyor eşim çok yorgun geliyor 3gu den beri simdi horul horul uyutor horlamassina. Kizim uyancak diye korkuyorum valla

asembim resim koydum albüme bakarsın cnm. merak ediyordun paşamı

Slm kuzularımm
Moonum kv ne gıcık oldum ne densiz bi kadın yaw gerci hangisi haddini biliyoki uzuldum canini sıkmasina okadar uykusuzluga yorgunluga bide bunlar cıkiyo neyseki haddini bildirmissin kuzum yürüsun anca gideerr pis kaynana nolcek
dimek paşam ekgidalara basladi he gazan mübarek olsun ozaman bi zorluk daha eklendi annelige
Kahvaltida suda bekletilmis peynir pekmez ceviz yumurta sarisi veriyorum yaninda ihlamur bunlari bazen tek tek bazende ihlamura katip veriyorum kuzum arada degisiklik icin dvm sütune cicibebe ekleyip peynir ceviz katip veriyorum bazende bebelac cavdarli misirli veriyorum bikmasin diye kuzum öglende kimi sulu kıvamda kimi püre kiuamda corba yapiyorum tarhana yayla, pattis havuc pirinc uçlemesi, bu ücluye bigun ıspanak bigun brokoli bigun kereviz bigun pirasa gibi mevsim sebzeleri katiyorum kuzum pirincin yerine bazen bulgur atiynrum kirmizi mercimekde yapiyorum bazen ikindinde meyvelh tariflerim var kuzum sonra yogurt yatmasina yakinda muhallebi veriyorum kuzucum
ana yazmisim hee pek detayci gordum kendimi ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…