çok çektirmişsin gerçekten :) olsun kocan anlattığına göre iyi. Benimki o kadar değil. Bakamaz yani korkuyo çocuk öksürse
e tabi hrkesin yapısı farklı oluyo papatam ama maaşallah sen güçlüsün üstsinden geliceksin gibi göüküyo baksana nelerle mücadele ediyosun Alahım can sağlığı versin yeterki zor mor ama bir şekilde hayat devam edio yıpranıyoruz o ayrı ama eksikleilkerini deiğin gibi hissediyoruz ben bile istemediğim ahlede kayananmın gelmöeini istedima rtık zor işler papatyam Allah yardımcın olsun çalışmasan hiç sorun değil inanki bir şekilde daha kolay geçiyo ama çalışıyosun ve bebeğini nasıl bırakıcaksın bakıcı olucak muhtemlen dimiannem hasta bi kadın babamın derdini zor çekiyo.yapı itibariylede alakasız bir kadın zaten.ancak herşeye ağlar üzülür,mizacı bu.yapıcı olup destek olayım demez.babama kalsa hep kendine alaka istiyo.o çocukta ebeveyn biziz sanki.hep dert anlatır herşey problem ona göre.anlayacğın bize destek olacak yok.ablamlar kendi halinde zaten.ama insan eksikliğini çok hissediyo bunların.arkadaşlarımın aileleri çok hevesli.bizimkiler bebeği zormuyolar bile.yaşama seviçleri yok çünkü.
yok sağolsun bakıyo sabırlı oflum gece bile saat başı kalktı verdi bekledim emxzirdim yatırdım 6 dan sonra laıyo bakıyo 8de işe gidiyo mesela hafta sonu kahvaltıyı hazırladı yedik içtik kaldırdı Allah razı olun bir tek yapamadığı altını açmak emzirmek :)))o zamanda diyoki kuzum altı pis kokuyo kuzum acıkmış aranıyobende diyorumki acun gibisin hee hayim düştü hayim yine düştü başka birşey yok
e tabi hrkesin yapısı farklı oluyo papatam ama maaşallah sen güçlüsün üstsinden geliceksin gibi göüküyo baksana nelerle mücadele ediyosun Alahım can sağlığı versin yeterki zor mor ama bir şekilde hayat devam edio yıpranıyoruz o ayrı ama eksikleilkerini deiğin gibi hissediyoruz ben bile istemediğim ahlede kayananmın gelmöeini istedima rtık zor işler papatyam Allah yardımcın olsun çalışmasan hiç sorun değil inanki bir şekilde daha kolay geçiyo ama çalışıyosun ve bebeğini nasıl bırakıcaksın bakıcı olucak muhtemlen dimi
e kız DAHA ne istiyosun sende :) benimki ben wc gidiyorum kırk defa çağırıyo. Busra çabuk ağlıyo. Busra hadisene. Busra kime diyorum ben gel al emiri durmuyo. Ws. Ws :)
kısmetse bebek 2 aylığa kadar evdeyim.6 aylık doğum iznide çıkarsa 4 ay evdeyim.bi kaç ayda ücretsiz izin alıp dişimi sıkıcam.ev brcumuz var nasıl olcak bilemiyorum ama Allah büyük.sonrada bakıcı...başka şansımız yokki Elifim napalım.Rabbim sıhhat versinde gerisi gelcek inaşallah bakalım.kaynanamın yaptıklarından sonra yüzünü bile görmek istemiyorum inan.gelmesin diyorum.gelirse nasıl bakıcam yüzüne bilmem içimden gelmez.Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi.çok zormuş.ben bu yüzden seni çok iyi anlıyorum işte.ihtiyacım olsa bencillik edip çağıracağım kimse yok.hepsi benden beter:) herkes benden bekliyo.
E ağladıkları zaman ne yapacaklarını şaşırıyolar :) biz dün 3 aylık olduk :)
Tek başına olduğun için sezeryan zor gelirdi hiç bi iş yapamazdin. Bana kaynanam yardımcı oldu sağolsun. Benim sipa da uyuyo. Bugün biraz daha iyi uykusu arada miz miz oluyo hiç susmuyo. Şimdi de yemek ycem hazır uyuyoken. Sonra aç kalıyorum :)
evet oflum or olurdu sağsolun snein kaynana hep yanında oldu bizdekide kaynana işte ne yapıcanvallaha benimkide uyudu şimdi uyandı emzirdim baya acıkmış çok emdi ve fazalısını çıakrdı omuzuma bücür bende ymeğimi koydumçorbamı yaptımsildim süpürdüm salonum kaldı sadece onuda yapıcam imdi yemeğide akşam eşimle yeirm ben 2 öğün yiyorum arada süt içiyorum atıştırıyorum falan eskiden pc başında keyifler yapardım anacım şidie fırsat buldunmu koş işe güce seninkidemi uyurken mızıldanıyo oflum
selamlarrkimse yok ama mutlaka ilk gelen selamımı alır
ahh papatyam ahh vallaha üzülüyorumki böyle olunca vallaha gerçkten Allahım kimseye muhtaç etmesin ne kadar kötü istemdeiğimiz insanlardan medet ummak yaaa Allahından bulsunlar vallaha düüncesizler bak benim kayananöm daha aramıyo bile çocuk naısl diye eşimde bu hafta aramadı aslında hakkettiklerti gibi davranıcaksın muhtaç olsanda belli etmiyceksnde olmuyo işte inş 6 aylık olurda papatyam en azından ne kadar kalsan o kadar iyi olur ne bileiym benim oğlan uyurken bile azıcık ağlasa sesimi duyunca susuyo piş piş diyorum oturduğum yerden uyuyo yada sallerken emziriken elimi tutuoy güvende hissediyo anne bu yaa başka keşke sürekli olabilsen ama işte borcunuzda var özü çıksın şu paranın vallaha bak Allah kolaylık versin papatyam rabbim hayırlı bir kapı açsın inş
a.slm hoşgeldin kevserim dimek aşı oldu kaç tane vuruldu 2 aylık aşısı dimi anam kıyamam ben ona yaa bizimide 4 de bakalım ne yapıcaz ateş falan oldumu kuzum:26:selamm kızlarrr bn geldm annemlerdeymmm bu gun aşımızı vurulduk çok ağladıı kuzum ölürüm ona içim gitti şimdie uyuor fitil verdik 29 da tekrar verem aşımız sizler napıyonuzzz
biz bu programı doğumun ilk haftasıydı o zmaan izlemiltik kaynımla sinir olmuştu uykum geldi dedi halilin söyleyişine hıı hiçte bile çok güzel vallahabeyaz show linet halil sezai isyanhttp://www.youtube.com/watch?v=lwJ0cEh6580
a.slm eminem hoşgeldin biraz geç aldım slmını ama nasılsın canım benimselamlarrkimse yok ama mutlaka ilk gelen selamımı alır
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar biz geldik iki basamaklı sayılara düştük yav bende tutusmaya basladım:18::18:
nasılsınız ne var ne yok beenım sıpacık hala ters duruyo cok rahatsız edici bi pzisyonmus bu ya her an baskı var cıkacak gibi.
vallaha papatyam ne desem az kalır kaynanalr işte bu konuda içim dolu sadece kendi kaynanala alakalıodeğil dinleidğim tanıdığım tüm kaynanlara ne yapsam ne desem az gelir bazen susuyorum diyorumki bizde evlat sahibi olduk sonumuzu düşündükçe ne ekersem onu ierim haklı olsamda usayım diyorum ama yok anacım susmakda çare değil insan değiller bazı kaynanalr gerçkten kırııyoruz inciniyoruz ama hala suçluyuz yaa eşlerimize destek oluyoruz sözlerindn çıkmıyoruz kimsye muhtaç etmiyoruz onlara karşı sagısızlık emtiyoruz ee daha ne ne yapabilirziki yaranamıyoruz dün eşim diyoki aşkım hiç birşeyimizi eksik etmiyosun helal sana neye elimi atsam ütülü katlı yerinde çocuğunda benimde geldi beni öptü bunu anasına dedği zaman anası bozuluyo yan demek istdiğim nee mutluluğumuzdan mutlu omlaı gerkemezmi ama o bozuluyo ne yapsak yaranamıyoruz sende bu yolda yalnızsın üstelik yükün benden daha fazla Allah yardımcın olsun kimseyi kimseye muhtaç etmesin :26::26::26:Allah razı olsun canım inşallah.benim kayınvalidem olana kadar her konuştuğumuzda yapın yapın ben bakıcam diyodu.bitane kürtaj oldum ya,olmıycak die korkuyomuş meğer.çok isteyen kadın 7 aylık oldum hayırlı olsun demedi.insan mı bu şimdi? benim eşim şükürler olsun yüz vermiyo Elif,kırmıyo beni onlar için.haklıysam hak veriyo.kendi annesi görüşürmü görüşmezmi kendi bilir ben ona karışmam.önceden ara sor sen annen derdim.artık demiyorum.annede annelik yapmak zorunda.benim eşime sıkıntıdan başka bişey vermediler evlendiğimizden beri.işte buna kızıyorum.anne babamız yaşımız 27 28 oldu die annelikten istifa mı etti.siz artık anne oluyosunuz beni napıcaksınız diyolar.destek olmak yok,bişey yok.ben öyle ebevyn olmıycam
kıs sen ole ded,ikce bi baska tırsıyorum hem dogumdan hem cıkıncaki uykusuz günlerden abaaaaaaaaaaa harbi son üç ayım rahat rahat gecirebiliecegimvallaha papatyam ne desem az kalır kaynanalr işte bu konuda içim dolu sadece kendi kaynanala alakalıodeğil dinleidğim tanıdığım tüm kaynanlara ne yapsam ne desem az gelir bazen susuyorum diyorumki bizde evlat sahibi olduk sonumuzu düşündükçe ne ekersem onu ierim haklı olsamda usayım diyorum ama yok anacım susmakda çare değil insan değiller bazı kaynanalr gerçkten kırııyoruz inciniyoruz ama hala suçluyuz yaa eşlerimize destek oluyoruz sözlerindn çıkmıyoruz kimsye muhtaç etmiyoruz onlara karşı sagısızlık emtiyoruz ee daha ne ne yapabilirziki yaranamıyoruz dün eşim diyoki aşkım hiç birşeyimizi eksik etmiyosun helal sana neye elimi atsam ütülü katlı yerinde çocuğunda benimde geldi beni öptü bunu anasına dedği zaman anası bozuluyo yan demek istdiğim nee mutluluğumuzdan mutlu omlaı gerkemezmi ama o bozuluyo ne yapsak yaranamıyoruz sende bu yolda yalnızsın üstelik yükün benden daha fazla Allah yardımcın olsun kimseyi kimseye muhtaç etmesin :26::26::26:
a.slm hoşgeldin kevserim dimek aşı oldu kaç tane vuruldu 2 aylık aşısı dimi anam kıyamam ben ona yaa bizimide 4 de bakalım ne yapıcaz ateş falan oldumu kuzum:26:
biz bu programı doğumun ilk haftasıydı o zmaan izlemiltik kaynımla sinir olmuştu uykum geldi dedi halilin söyleyişine hıı hiçte bile çok güzel vallaha
a.slm eminem hoşgeldin biraz geç aldım slmını ama nasılsın canım benim
kız melisam nerelrdsin hee bak 99 günün kalmış bende 99 gğne düştüğümde naısl sevnmiştim ama yine diyorum haölieik çok başka birşey tadını çıarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?