elifim ben cıkıyorum biraz daraldım evde
dunde evdeydim hazır yemegim yok dısarlada olayım azcık.
vallaha papatyam ne desem az kalır kaynanalr işte bu konuda içim dolu sadece kendi kaynanala alakalıodeğil dinleidğim tanıdığım tüm kaynanlara ne yapsam ne desem az gelir bazen susuyorum diyorumki bizde evlat sahibi olduk sonumuzu düşündükçe ne ekersem onu ierim haklı olsamda usayım diyorum ama yok anacım susmakda çare değil insan değiller bazı kaynanalr gerçkten kırııyoruz inciniyoruz ama hala suçluyuz yaa eşlerimize destek oluyoruz sözlerindn çıkmıyoruz kimsye muhtaç etmiyoruz onlara karşı sagısızlık emtiyoruz ee daha ne ne yapabilirziki yaranamıyoruz dün eşim diyoki aşkım hiç birşeyimizi eksik etmiyosun helal sana neye elimi atsam ütülü katlı yerinde çocuğunda benimde geldi beni öptü bunu anasına dedği zaman anası bozuluyo yan demek istdiğim nee mutluluğumuzdan mutlu omlaı gerkemezmi ama o bozuluyo ne yapsak yaranamıyoruz sende bu yolda yalnızsın üstelik yükün benden daha fazla Allah yardımcın olsun kimseyi kimseye muhtaç etmesin :26::26::26:Allah razı olsun canım inşallah.benim kayınvalidem olana kadar her konuştuğumuzda yapın yapın ben bakıcam diyodu.bitane kürtaj oldum ya,olmıycak die korkuyomuş meğer.çok isteyen kadın 7 aylık oldum hayırlı olsun demedi.insan mı bu şimdi? benim eşim şükürler olsun yüz vermiyo Elif,kırmıyo beni onlar için.haklıysam hak veriyo.kendi annesi görüşürmü görüşmezmi kendi bilir ben ona karışmam.önceden ara sor sen annen derdim.artık demiyorum.annede annelik yapmak zorunda.benim eşime sıkıntıdan başka bişey vermediler evlendiğimizden beri.işte buna kızıyorum.anne babamız yaşımız 27 28 oldu die annelikten istifa mı etti.siz artık anne oluyosunuz beni napıcaksınız diyolar.destek olmak yok,bişey yok.ben öyle ebevyn olmıycam
vallaha papatyam ne desem az kalır kaynanalr işte bu konuda içim dolu sadece kendi kaynanala alakalıodeğil dinleidğim tanıdığım tüm kaynanlara ne yapsam ne desem az gelir bazen susuyorum diyorumki bizde evlat sahibi olduk sonumuzu düşündükçe ne ekersem onu ierim haklı olsamda usayım diyorum ama yok anacım susmakda çare değil insan değiller bazı kaynanalr gerçkten kırııyoruz inciniyoruz ama hala suçluyuz yaa eşlerimize destek oluyoruz sözlerindn çıkmıyoruz kimsye muhtaç etmiyoruz onlara karşı sagısızlık emtiyoruz ee daha ne ne yapabilirziki yaranamıyoruz dün eşim diyoki aşkım hiç birşeyimizi eksik etmiyosun helal sana neye elimi atsam ütülü katlı yerinde çocuğunda benimde geldi beni öptü bunu anasına dedği zaman anası bozuluyo yan demek istdiğim nee mutluluğumuzdan mutlu omlaı gerkemezmi ama o bozuluyo ne yapsak yaranamıyoruz sende bu yolda yalnızsın üstelik yükün benden daha fazla Allah yardımcın olsun kimseyi kimseye muhtaç etmesin :26::26::26:
a.slm hoşgeldin kevserim dimek aşı oldu kaç tane vuruldu 2 aylık aşısı dimi anam kıyamam ben ona yaa bizimide 4 de bakalım ne yapıcaz ateş falan oldumu kuzum:26:
biz bu programı doğumun ilk haftasıydı o zmaan izlemiltik kaynımla sinir olmuştu uykum geldi dedi halilin söyleyişine hıı hiçte bile çok güzel vallaha
a.slm eminem hoşgeldin biraz geç aldım slmını ama nasılsın canım benim
kız melisam nerelrdsin hee bak 99 günün kalmış bende 99 gğne düştüğümde naısl sevnmiştim ama yine diyorum haölieik çok başka birşey tadını çıarın
gunaydın canlar
nasılsınız bakıyım elifim kıs senın kuzumu hastalandı anlamadım ben gecmılş olsun kuzu öle ise.
bugun kaynanamla wecvv gezmesine gidecez allahtan arkadasımda gelcek hiç bana göre degil ev gezmeleri ya cok sıkılıyorum kafdın muhabbetinden
ya kıslar bebek arabası alırken ne ozelliklere dikkat etmek lazım. sizin arabalar ne marka bi yazdsanız bi sürü marka var kafam karıstı dün netten baktımda ne bilim .
papatyam sen almıstın ne marka aldın kuzu.bide tek bebek arabası alınsa yetmezmı ana kucagınıda almak şartmı ki:26::26:
Slm cancanlariıımm nasilsiniz acüp. Çagatayim iyilesti 3 gundur iyi cok sukur tum nesesi geri geldi masallah ins bidaha hic hasta olmaz yavrum
elfim kuzum gecmis olsun burun hırıltisi icin bruno yada serum fizyolojik alsin kocisin rahatlaticaktir bebusunu onlari sıktıktan sonra burnunu temizle kuzucugun birde bi kac çay kasıgı ıhlamur ver biriki gune biseycigi kalmaz muhammed alinin ateş ve kusma eşlik ederse dr a göturursun kuzum
a.slm hoşgeldin dünrüm nasılsın çok şükür damadım iyilşmiş ohh ohh birdaha hasta olmasın paşam bebekler olmasınn hiçbiri olmasın inş AMİNN kuzum sereum fijyolok var verdim biraz daha rahatlattı ama yinede boğazdan gelen bir hırıltı var gibi ıhlamur hiç vermedim vereyim o zaman ateş yok çok şükür ama sürekli kontroldeyim yani kuzum biraz önce bir bağırtıyla ğalamayla kalktıki ne oldu anlamdım sancı falanmı görüyo acaba kucağıma aldımda gömdü kafayı göğsümede uyudu birde çok çabuk uyanıyo çok hemde dalmasıylşa uynaması bir oluyo gazdanmıdır acaba dünürüm:26::26::26:
Amiinn cnm kuzum bebüslerimiz hep iyi olsun insallahhh
burnu tikali oldugu icin sık sık uyaniyodur kuzum üsûtmüs yavrucuk :-( ara ara sık kuzum serumu bunun en etkili yolu bu tatli kuzum bide guzel bi banyo pesine serum sonra ıhlamur ver balımm hemen iyilesmez ama bir iki gune toparlar kuzumm he bide odada bi bardak su olsun bogazi kurumasin yegenimim
kiyamam ben ona toparlar ins hemencikk
kiyamam ben ona yaa hasta olunca o bakışlar nasılda suzuluyo dimi kuzum :-( bizimkide grip olmustu ozaman dr sakın kış soguk diyip banyoyu ihmal etmeyin tam tersine daha sık banyo yaptirınki burnu acilsin hastaligini atsin demisti kuzum bence odayi guzelce isıtip yikayin kuzucugu balim rahatlar bebus yirim onu benamin canım üşütmüş gibide nasıl üşüttü onuda anlamıyorum yaa titriyorum o kadar ama malesef banyomuzu yarn yPTIRICAZ DÜNÜRÜMM HAVA SICAK YARIN BUGÜN BRAZ SERİN HASTA ZATİ KORKUYORUM BELKİDE HİÇ YAPTIRMAM DİYORUM CESARET EDEMİYORUM ODMAIZDA SU VAR KUZUM SÜREKLİ OF OFF NASIL ZOR İŞ BU KUZUM BENİM NAISLDA BAKIYO BANA ZORUNDAN:26:
kiyamam ben ona yaa hasta olunca o bakışlar nasılda suzuluyo dimi kuzum :-( bizimkide grip olmustu ozaman dr sakın kış soguk diyip banyoyu ihmal etmeyin tam tersine daha sık banyo yaptirınki burnu acilsin hastaligini atsin demisti kuzum bence odayi guzelce isıtip yikayin kuzucugu balim rahatlar bebus yirim onu ben
ıhlamura lımonda sıkabilirsin kuzum hic sakıncasi yok yani rahatca verebilirsın balım kaymagim
bebisler böyle malesef nekaa dikkat etsekde hasta oluveriyolar kuzum :-(
ne kusuru cnmm kuzum benim bebisler söz konusu olunca bize hersey serbest balim benimmmkuzum kusuruma bkma altını açıp emzirdim geç yazdım haklısın aslında banyo sıkça yaptırmak çok iyi de işte bendeki krku olunca eşim gelsinde yaptırlım belki rahatlarda uyur kuzum uykusuzluktan halsiz düştü hiç uyumazdı gündüzleir kalktı kalkalı uykuya düştü emziriyorum hoop bayııyo gözler ıhlamurda var kaynatayım hemen sağolsın dünürüm yaaa Allah raız olsun canım benim
ne kusuru cnmm kuzum benim bebisler söz konusu olunca bize hersey serbest balim benimmm
Allah sendende razi olsun cnm arkadasim yeterki iyi olsun yegenim
Rabbim şifa versin tez zamanda inşallahh
korkma kuzum benim yikarsiniz kocışinle oh mis gibi olur yavrucuk
benim afacanda uyandi corbasini yedireyim kuzumm öptum seni ve yegenimi hemide kocamaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?