vallaha papatyam ne desem az kalır kaynanalr işte bu konuda içim dolu sadece kendi kaynanala alakalıodeğil dinleidğim tanıdığım tüm kaynanlara ne yapsam ne desem az gelir bazen susuyorum diyorumki bizde evlat sahibi olduk sonumuzu düşündükçe ne ekersem onu ierim haklı olsamda usayım diyorum ama yok anacım susmakda çare değil insan değiller bazı kaynanalr gerçkten kırııyoruz inciniyoruz ama hala suçluyuz yaa eşlerimize destek oluyoruz sözlerindn çıkmıyoruz kimsye muhtaç etmiyoruz onlara karşı sagısızlık emtiyoruz ee daha ne ne yapabilirziki yaranamıyoruz dün eşim diyoki aşkım hiç birşeyimizi eksik etmiyosun helal sana neye elimi atsam ütülü katlı yerinde çocuğunda benimde geldi beni öptü bunu anasına dedği zaman anası bozuluyo yan demek istdiğim nee mutluluğumuzdan mutlu omlaı gerkemezmi ama o bozuluyo ne yapsak yaranamıyoruz sende bu yolda yalnızsın üstelik yükün benden daha fazla Allah yardımcın olsun kimseyi kimseye muhtaç etmesin :26::26::26:
a.slm hoşgeldin kevserim dimek aşı oldu kaç tane vuruldu 2 aylık aşısı dimi anam kıyamam ben ona yaa bizimide 4 de bakalım ne yapıcaz ateş falan oldumu kuzum:26:
biz bu programı doğumun ilk haftasıydı o zmaan izlemiltik kaynımla sinir olmuştu uykum geldi dedi halilin söyleyişine hıı hiçte bile çok güzel vallaha
a.slm eminem hoşgeldin biraz geç aldım slmını ama nasılsın canım benim
kız melisam nerelrdsin hee bak 99 günün kalmış bende 99 gğne düştüğümde naısl sevnmiştim ama yine diyorum haölieik çok başka birşey tadını çıarın