Sagol kuzumm yok olmadik dr gerek görmemisti ama olsaydik keske cocuk ne guzel toplamisti kilosunu ama simdi eridi sanki :-( cok dikkat edin kuzum avm felen göturmeyin pasamı
Dimek yarin 40 ıniz cikiyo kuzum bız suya 40 dene fasulye atmistik taş yerinebide yüzûk atmistik o suyla cagatayi yikadik önce bi tas bana ayirdik bende yikandim ondan sonra bîrine gidiliyo bebisle ama biz cagatayin huysuzlugundan cikamamistik dısarı sabret kuzum yaza toparlamis olur paşa gezersiniz hava almak ıyi geliyo insana annelik zor kuzum fedakarlik sabir gerektiriyo ve insanin hayati komple degisiyo
ayy telden yazmak cok zorrr ;-S
aynen ule kuzumm en guzeli evde pineklemek bebisleri disari cikarmamak pismanim avm ye gittigime yavrumu hasta ettim :'-(
cnm benim arkadaşım rota vurduduğu halde çocuğu yakalandı yani ondan dolayı suçluluk hissetme toparlar kendini annesi üzülme canım.yok ben avmye yaşına kadar götürmeyi düşünmüyorum canım çünkü havalanıdrma sistemleri mikropları olduğu gbi içeri veriyormuş ve en çok hastalık kapılan yerler orası bebekler için. havalarada aldanmayın daha yine soğucakmış kızlar
eli fim iyiym bende ne olsun paşayla uğraşıyoruz büyüdükçe istekleride büyüyor:))) sıpaların
Of burnumdan nefes alamıyorum resmen. Elifim annemde bana kırk banyosunu soyle yap dedi. Bi suya kırk kaşık su saydık. Sonra içine yüzük tesbih koyduk. Taşı nerden bulacm diye tesbih koyduk ışte. Sonra gusül aldırdık :) o sudan bana da ayırdık. O gün bende dus aldım o sudan döktüm öyle ışte
oflum sen naısl bakıyosun paşama o hade nasıl zor oluyodur kuzum yaa limon iç bol bol zararı olurmu bimiyorumda gerçi hee herkesin ayrı farklı oluyo demekki oflum bende öyle yapayım bari 2 gündür kanamamda omuyo çok şükür gitti bitti
vallaha ikniznde sıpalkarının resimerini bekliyorum ama dünürüm telden olduğu için koyamaz ama sen oyabilirsin müsait olduğunda ister burdan siter msnden görüşekde bir bakayım paşama olurmu annesi
tamam cnm müsait olunca koyarım
oflucum geçmiş olsun
Amin cnm benim iyilessin kuzucuklar tez zamandaAsembcim olacağı varmış kendini suçlama kuzum. Iyileşir inşallah
cnm benim arkadaşım rota vurduduğu halde çocuğu yakalandı yani ondan dolayı suçluluk hissetme toparlar kendini annesi üzülme canım.yok ben avmye yaşına kadar götürmeyi düşünmüyorum canım çünkü havalanıdrma sistemleri mikropları olduğu gbi içeri veriyormuş ve en çok hastalık kapılan yerler orası bebekler için. havalarada aldanmayın daha yine soğucakmış kızlar
eli fim iyiym bende ne olsun paşayla uğraşıyoruz büyüdükçe istekleride büyüyor:))) sıpaların
hee dünürüm çıkıyo çok şükür yaa ben dışarıyı sevmem aslnda ama bn bile dıaşrı çıkmak istiyosam düşün halim dumanevet nnelik zor emek sitiyo sabır istiyo rabbim sabır versin can sağlığı versin cümelemize balım hee banda bir maşrapaya tesbihe okuyun bir maşrapa bebeğe dök en son sonrada aynı maşrapaya tekrar koy kendine dök dedilerde doğrumudur diye sordum kuzum:26:
Selam kızlar nasılsınız. Dün sabah emirin ateşi 38 di. Hemen soydum. Yarım fitil koydum. 37.5 a kadar düştü. Doktora götürdüm. Tahlil falan yaptılar. Kan alınırken çok ağladı yavrumçok şükür bişey çıkmadı. Fitil ve burun damlası kullanıyoruz şuan. Ateşi de düştü şükür.
bn geldmmm kızlarrr
oflum asebm geçmiş olsun ya üzüldümmm valla olmasın çocuklarımız hasta geçicek inşş hepsii
paptyammm bn öle dr varya neysee.........allah yardımcın olsun gülümm senindee
melisammm yorma kendini fazlaa
vee elifimm gülümmm üzülme gülüm çok zor çok ii anlıyorumm gülümm herşey düzelcek gülümm merak etme sabır çok zor dün gece tam 5 de uyuduk cadı kızım uyumadı inan gülümm kriz geçircektimmm eşimden allah razı olsun o baktı salladı ayakta gezdirdi iyice yorulduda öyle uyuduuu çokk zor gülümm çok havalar bi ısınsın kuran okutcaz inşş
temizlik falan koltukk alıcam salonu ondan sonra okutcaz inşş çok zor gülümm çok
cuma günü verem aşımız var inşş ateşi çıkmaz verem aşısı kızlar oflum asebm monum nasıl öğrettiniz geceyi gündüzleri çocuklarınza ya öğretemedm bi türlü ne zzaman yaptırdınız rota aşısını
slm kızlar nasılsınız bizim bugün kırkımız birazdan bıcı bıcı yapıcaz babamızı bekliyoruz yolda akşama kadar bureda olamam ama akşam vadi va ratarım çocuğu eşime gelirim kalabildiğim kadar kalırım öpüldünüz gelen olursa akşama bekliyorummm byyyyyyyyyyyyye
bn geldmmm kızlarrr
oflum asebm geçmiş olsun ya üzüldümmm valla olmasın çocuklarımız hasta geçicek inşş hepsii
paptyammm bn öle dr varya neysee.........allah yardımcın olsun gülümm senindee
melisammm yorma kendini fazlaa
vee elifimm gülümmm üzülme gülüm çok zor çok ii anlıyorumm gülümm herşey düzelcek gülümm merak etme sabır çok zor dün gece tam 5 de uyuduk cadı kızım uyumadı inan gülümm kriz geçircektimmm eşimden allah razı olsun o baktı salladı ayakta gezdirdi iyice yorulduda öyle uyuduuu çokk zor gülümm çok havalar bi ısınsın kuran okutcaz inşş
temizlik falan koltukk alıcam salonu ondan sonra okutcaz inşş çok zor gülümm çok
cuma günü verem aşımız var inşş ateşi çıkmaz verem aşısı kızlar oflum asebm monum nasıl öğrettiniz geceyi gündüzleri çocuklarınza ya öğretemedm bi türlü ne zzaman yaptırdınız rota aşısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?