- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
etme papatyam etme haram zıkkım olun ona yazık snein karnındaki cana insafsız[
paptyammm bn öle dr varya neysee.........allah yardımcın olsun gülümm senindee
sağol gülüm ben de senin dediğinin aynısını iletiyorum o karaktersiz dr a.günahım vebalim boynuna.beni bu hafta boyu süründürdü.Hakkım helal olmasın inşallah.
sağolsın cnaım benim gçeiyo vallaha geçtiköçe daha çok bağlanbıyorum kuzuma bazen bunalıyorum ama uykumu alınca geçiyo papatyam inş dediğin gibi huzur olur yavrumada rahat geçer günelrimiz ne naıslsın kuzum benimoy maşallah paşama benim 40 günlük oldu demek.elif ne çabuk geçiyo günler ya,maşallah.zorda olsa geçmiş.inşallah kırkıyla huzura kavuşur oğluşun rahat edersin.
moonum evet sende gecelri çok çektin bilirim paşamın o günlerini ne güzel geçti darısı başıma inş yine geceleri gündüze göçre daha iyi bazen bzaende gündüzleir canıma okuyo bugün olduğu gibi hala uyumadı velet şimödide mızıldnaıyo dedim girip balkıcam ağlasın daha ne yapayım ben bu bıcırığaaay aynen bizde öyleydik kuzum elifim bilir yeni düzeldik sayılır.valla çok uğraştım ben düzeltmek için sonunda pes ettim ona bıraktım sabahlara kadar oturuk oynadık falan zor günlerdi geçti allaha şükür şimdi kendi canı erken yatmak istiyor beşinci aydan sonra düzelir bence
papatyam dün gündüz yoruldumki zaten iyi değildim kırk banyo faslı derken yemek bile yapamadım sonra dılardan yedik vurudm kafayı yattım gelemeidm akşam gelrim demiştim ama uyudumbugünde uyumadı sabahtan beri ayakalrım kırıldı dalıyo bırkaınca uyanıyo yanında oturayım bana baksın bücür ayrılamıyorum çekeceğim var vallaha yaaakimsecikler gelmemiş mi? günaydın herkeseeeee :)
günaydın kıslar bi selam verip cıkıyım dedim. dün temızlikmıs yemekmıs derken gelemedim. bugunde bırazdan alışverişe cıkcam. sabah seker testi yapılmı muayenede oldum. bebegim canım kızım 930 gram boyuda uzunmus
bayadır baskı yapıyodu alt tarafa oda ters donmuste ondanmıs herseyi yolunda maassallah kızıma
aksam uzeride seker sonucunu ogrenırım.
ozdilekte bebek uyku setleri buldum ordan alırım belki bugun. kıslar optum sızı görüşmek üzere.
ooo melisma şeker testinmi yapıldı hadii hayırlısı inş çıkmaz şekerde rahatça yersin tatlıları çok zor bilrimalışveriş yağcen hee maaşallah yeğenimee boylu olucak demek yerim ben onu kız melisam 103 günün kalmış bee nasıl geçiyo zaman valaha yaaa