Şimdi iyi çok şükür. Benimde boğazlarm ağrıyo burnum tıkalı. Salgın var hepten ya.. Çok giydirme canım. Öyle hasta olur çocuk. Bak şimdi ben bi tek alt üst giydiriyorm. Zıbin altında sadece pijama. Sıcaktan isilik olur çocuk dikkat et kuzum. Bu arada geçmişte bişeyler okudum. Esinle mi aran bozuk tam anlayamadm. Emirle geçmişi okumak pek mümkün değil. Bi de telden girince bu kadar oluyo :)
Slm kuzucuklarim nasilsiniz
cagatay gripten kurtuldu derken ishal oldu atesi cikti kustu dr a göturduk tahlil yaptilar rota virusu cikti salgin varmis ilac yazdi kullaniyoruz ama ishal bikac gun daha surermis yavrum zayifladi ishal yuzunden :-((
hosbuldum kuzucum sorma ya ishal oldu cok fena dedigin gibi istahida gitti gözler baygin o hareketli bıcırikdan eser kalmadi :-(( seninkidemi hasta oldu kuzumm nesi var yakisiklimina.slm kuzum hoşgldin yaahu bu çocukalara n oluo ishalmı oldu şimdide kıyamam ben damadıma canım yaaa zayıflar tabi yiyemiyodur da zaten yediğide alttan gidiyo off yaa onalr hasta olmasın biz ollım vallaha yaaa emziriyomusun hala dünürüm :26:
Gecmis olsun oflum hem emire hem sana bebisler hic hasta olmasa keske
:-(
oo geçmişs olsun geçmişe bakamadım paşayla rota aşısı oldunuzmu siz.
ohh çok şüür yrim ben onu aman onalr olmasında ibz olalım oflum razıyım yaaa vallaha çok giydiyordum ama çıkardım işte üzeirne öyle olunca afaladım ne yapsam diye eşimle aram bozukdeğil oflum sğaolsun 39 günür herşeyimi yapıyo hastaneden tutta kanlı bezime kadar (çok afedersin)evde çocuk olsun iş olsun sabahları kalkar çocuğu alır bakar ki uyuyayım yemek yapamam hiç önemli dğeil der dışardan getir ama bende bir gariplik var byle yabancı gibi gleiyo herşeyi baıtoy çocuğu sevmesi bile ne bileyim nasıl iş durduk yerde değiştim sanki uğruna herşeyi yakıp yıktığım adam değil sürkli tersliyorum yüzüne bakmıyorum yanıma gel diyo gitmiyorum böyle işte oflum:26::26:
sagol cnm benim aynen salgin varmis ates ishal kusma rotanin habercisi oluyo bizede ates kusma olursa tkr yatircaz dedi yani serum ins iyilesir bebislerimiz tez zamanda:-(sağol canım size de geçmiş olsun. Salgın var gerçekten. Doktor bana ishal kusma olursa haberim olsun dedi. Öyle olsaydi dün serum takacaklardi oğluma
sagol cnm benim aynen salgin varmis ates ishal kusma rotanin habercisi oluyo bizede ates kusma olursa tkr yatircaz dedi yani serum ins iyilesir bebislerimiz tez zamanda:-(
oyy canımıniçi kuıyama ben onu baygın gözleirni yerim yaa fısıtğğım düzelir inş kuzum iştahı yoksa toparlanması zaman alıckatır kuzum yaa benimki değil yani kusma yok ama midesinden ağzına birşey geliyosanırım çokmu emiyoda hazmedemiyo anlamıyorumki bende:44::44:hosbuldum kuzucum sorma ya ishal oldu cok fena dedigin gibi istahida gitti gözler baygin o hareketli bıcırikdan eser kalmadi :-(( seninkidemi hasta oldu kuzumm nesi var yakisiklimin
emziriyorum balım cok sukur ek gıdada alıyo ama simdi zorla yiyo
aynen ule valla kuzum onlar iyi olsun biz hasta olalim :-( simdi uyuyo bende corbasini koydum ocağa uyaninca icircem tabi icerse
yemişim lohusa psikolojini nasıl iş bu yaaaooo asembim naber tatlım oğluş nasıl
elifim lohusa pisikolojisi geçer herkes öyle oluyor
lohusa psikolojisi böyle bişey canım geçer merak etme :) seninki maşallah her şey yapıyomuş :-D
oyy canımıniçi kuıyama ben onu baygın gözleirni yerim yaa fısıtğğım düzelir inş kuzum iştahı yoksa toparlanması zaman alıckatır kuzum yaa benimki değil yani kusma yok ama midesinden ağzına birşey geliyosanırım çokmu emiyoda hazmedemiyo anlamıyorumki bende:44::44:
yemişim lohusa psikolojini nasıl iş bu yaaageçsin anacım ben eski piskolijimi istiyorum sanırım bu gidişle bi rpiskopasa gidicem yakınıdr hoşgeldin monucğum nasılsın cnaım benim
be zaman geçiyo peki oflum endede oldumu gitsin yaa glemsin daha sağolsun yapğıyo oflum vallaha hakkını ödeyemem Allah razı olsun yapıyo ama işte bana yaranamnıyo batıyo herif resmen ben bıraksam bulaşığımıda yıkar yemeğide yapar vallaha ben bırakmıyorum eski huzurumuza kavuşşak vallaha herşey üst üste gleiyo
evet artti kuzum bu sene adam gibi kış olmadi o da etken oluyo hastaliklara malesefaynen canım inşallah. Hastalıklar arttı iyICE
amiin kuzum cabucak atlatiriz insoyy canımıniçi kuıyama ben onu baygın gözleirni yerim yaa fısıtğğım düzelir inş kuzum iştahı yoksa toparlanması zaman alıckatır kuzum yaa benimki değil yani kusma yok ama midesinden ağzına birşey geliyosanırım çokmu emiyoda hazmedemiyo anlamıyorumki bende:44::44:
1:
tabi snein birde ameliyatın sürdü oflum sende zor zamanlargeçirdin canım benim hakkımızd ahyırlısı artık evet artık 3 kişiyiz ama en azından eşime karşı eski sıcaklığım gelsin rayızım:26::26:bende de oldu canım merak etme geçiyo. Bi de benim daha fazla sürdü. Ben kırktan sonra ameliyat oldum bi de hiç kimseyi görmek istemiyodm. Ama hiç bi zaman eskisi gibi olamayacaksin canım :) artık üç kişisiniz
evet artti kuzum bu sene adam gibi kış olmadi o da etken oluyo hastaliklara malesef
amiin kuzum cabucak atlatiriz ins
olabilir kuzum fazla emerse çıkarabilirde masallah ona emsin bolcana buyusun hemencik
lohusa psikolojisindesin besbelli kuzum yakinda gecer ama kocisinle arani acma emi kuzum biraz sabir biraz zaman lazim balım benim
evet artti kuzum bu sene adam gibi kış olmadi o da etken oluyo hastaliklara malesef
amiin kuzum cabucak atlatiriz ins
olabilir kuzum fazla emerse çıkarabilirde masallah ona emsin bolcana buyusun hemencik
lohusa psikolojisindesin besbelli kuzum yakinda gecer ama kocisinle arani acma emi kuzum biraz sabir biraz zaman lazim balım benim
tabi snein birde ameliyatın sürdü oflum sende zor zamanlargeçirdin canım benim hakkımızd ahyırlısı artık evet artık 3 kişiyiz ama en azından eşime karşı eski sıcaklığım gelsin rayızım:26::26:
bilmiyorum dünürüm sabır diyorum bende haktan ama bakalım ne zaman geçer havalar ısınıyo biraz çıkabilsek dışarı 40 da yarın çıkıyo hani umudum rahatyları diye ama bakcz görcez bu arada kırk nasıl oluyo sizler nasıl yaptınız :26::26:
o geçer canım merak etme :) hayırlısı tabi hakkımızda zor iş bebek büyütmek
acaba zor olduğunu bilseydik bu kadar çok istermiydik düşünüyorumda o günleri vallaha yırtındım resmen gerçi artık alışıyorum daha rahat oğlumla aram en azından tuvaletiini yapabliyo artık tek sıkıntı sabah 6 da kalkması hiç şaşmıyo yani birde öğelene kadar sürekli bakıyo hiç birşey yapamıyorum kahvaltımı bile zorla uyutup 10 dk hazırlkyıyorum ama yiyemiyorumkalıyo öyle isitiyoki konuşayım sürekli ilgileniyim sesimi duysun bakar öyle saatlerce sıpa ama kalkar kalkmaz yüzünü buruşturup başlıyo ıngaaaaaaa diye
büyükler hep söylerdi karninda durmasını isteyeceksin doğduktan sonrane kadar doğruymuş aslında. Emir gibi olsa kafayı yerdin demekki. Hep ağlıyo her şeye ağlıyo ona gülmek ağlamak bile fayda etmiyo :-D
Dimek yarin 40 ıniz cikiyo kuzum bız suya 40 dene fasulye atmistik taş yerinebilmiyorum dünürüm sabır diyorum bende haktan ama bakalım ne zaman geçer havalar ısınıyo biraz çıkabilsek dışarı 40 da yarın çıkıyo hani umudum rahatyları diye ama bakcz görcez bu arada kırk nasıl oluyo sizler nasıl yaptınız :26::26:
aynen ule kuzumm en guzeli evde pineklemek bebisleri disari cikarmamak pismanim avm ye gittigime yavrumu hasta ettim :'-(bence de biraz kış yaşasaydik böyle olmazdı bence mikroplar kırılmadı herkes hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?