- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Şimdi iyi çok şükür. Benimde boğazlarm ağrıyo burnum tıkalı. Salgın var hepten ya.. Çok giydirme canım. Öyle hasta olur çocuk. Bak şimdi ben bi tek alt üst giydiriyorm. Zıbin altında sadece pijama. Sıcaktan isilik olur çocuk dikkat et kuzum. Bu arada geçmişte bişeyler okudum. Esinle mi aran bozuk tam anlayamadm. Emirle geçmişi okumak pek mümkün değil. Bi de telden girince bu kadar oluyo :)
ohh çok şüür yrim ben onu aman onalr olmasında ibz olalım oflum razıyım yaaa vallaha çok giydiyordum ama çıkardım işte üzeirne öyle olunca afaladım ne yapsam diye eşimle aram bozukdeğil oflum sğaolsun 39 günür herşeyimi yapıyo hastaneden tutta kanlı bezime kadar (çok afedersin) evde çocuk olsun iş olsun sabahları kalkar çocuğu alır bakar ki uyuyayım yemek yapamam hiç önemli dğeil der dışardan getir ama bende bir gariplik var byle yabancı gibi gleiyo herşeyi baıtoy çocuğu sevmesi bile ne bileyim nasıl iş durduk yerde değiştim sanki uğruna herşeyi yakıp yıktığım adam değil sürkli tersliyorum yüzüne bakmıyorum yanıma gel diyo gitmiyorum böyle işte oflum:26::26: