• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Sagol kuzumm yok olmadik dr gerek görmemisti ama olsaydik keske cocuk ne guzel toplamisti kilosunu ama simdi eridi sanki :-( cok dikkat edin kuzum avm felen göturmeyin pasamı

cnm benim arkadaşım rota vurduduğu halde çocuğu yakalandı yani ondan dolayı suçluluk hissetme toparlar kendini annesi üzülme canım.yok ben avmye yaşına kadar götürmeyi düşünmüyorum canım çünkü havalanıdrma sistemleri mikropları olduğu gbi içeri veriyormuş ve en çok hastalık kapılan yerler orası bebekler için. havalarada aldanmayın daha yine soğucakmış kızlar

eli fim iyiym bende ne olsun paşayla uğraşıyoruz büyüdükçe istekleride büyüyor:))) sıpaların:10::10::10::10::10:

Dimek yarin 40 ıniz cikiyo kuzum bız suya 40 dene fasulye atmistik taş yerine :-) bide yüzûk atmistik o suyla cagatayi yikadik önce bi tas bana ayirdik bende yikandim ondan sonra bîrine gidiliyo bebisle ama biz cagatayin huysuzlugundan cikamamistik dısarı :-) sabret kuzum yaza toparlamis olur paşa gezersiniz hava almak ıyi geliyo insana annelik zor kuzum fedakarlik sabir gerektiriyo ve insanin hayati komple degisiyo
ayy telden yazmak cok zorrr ;-S

aynen ule kuzumm en guzeli evde pineklemek bebisleri disari cikarmamak pismanim avm ye gittigime yavrumu hasta ettim :'-(

hee dünürüm çıkıyo çok şükür yaa ben dışarıyı sevmem aslnda ama bn bile dıaşrı çıkmak istiyosam düşün halim duman:27::27::27:evet nnelik zor emek sitiyo sabır istiyo rabbim sabır versin can sağlığı versin cümelemize balım hee banda bir maşrapaya tesbihe okuyun bir maşrapa bebeğe dök en son sonrada aynı maşrapaya tekrar koy kendine dök dedilerde doğrumudur diye sordum kuzum:26:

cnm benim arkadaşım rota vurduduğu halde çocuğu yakalandı yani ondan dolayı suçluluk hissetme toparlar kendini annesi üzülme canım.yok ben avmye yaşına kadar götürmeyi düşünmüyorum canım çünkü havalanıdrma sistemleri mikropları olduğu gbi içeri veriyormuş ve en çok hastalık kapılan yerler orası bebekler için. havalarada aldanmayın daha yine soğucakmış kızlar

eli fim iyiym bende ne olsun paşayla uğraşıyoruz büyüdükçe istekleride büyüyor:))) sıpaların:10::10::10::10::10:

vallaha ikniznde sıpalkarının resimerini bekliyorum ama dünürüm telden olduğu için koyamaz ama sen oyabilirsin müsait olduğunda ister burdan siter msnden görüşekde bir bakayım paşama olurmu annesi:nazar::nazar::nazar:

Of burnumdan nefes alamıyorum resmen. Elifim annemde bana kırk banyosunu soyle yap dedi. Bi suya kırk kaşık su saydık. Sonra içine yüzük tesbih koyduk. Taşı nerden bulacm diye tesbih koyduk ışte. Sonra gusül aldırdık :) o sudan bana da ayırdık. O gün bende dus aldım o sudan döktüm öyle ışte

Of burnumdan nefes alamıyorum resmen. Elifim annemde bana kırk banyosunu soyle yap dedi. Bi suya kırk kaşık su saydık. Sonra içine yüzük tesbih koyduk. Taşı nerden bulacm diye tesbih koyduk ışte. Sonra gusül aldırdık :) o sudan bana da ayırdık. O gün bende dus aldım o sudan döktüm öyle ışte

oflum sen naısl bakıyosun paşama o hade nasıl zor oluyodur kuzum yaa limon iç bol bol zararı olurmu bimiyorumda gerçi hee herkesin ayrı farklı oluyo demekki oflum bende öyle yapayım bari 2 gündür kanamamda omuyo çok şükür gitti bitti :16:

kızlar ben çıkıyorum eşim gelöiş marketteymiş sabah kalktı erkenden gitti görüşmeye yemedi birşey hala açmış hazırlıyımda yesin göürürz yinee kendinize iyi bakın emi kuzular :54::54::54:

oflum sen naısl bakıyosun paşama o hade nasıl zor oluyodur kuzum yaa limon iç bol bol zararı olurmu bimiyorumda gerçi hee herkesin ayrı farklı oluyo demekki oflum bende öyle yapayım bari 2 gündür kanamamda omuyo çok şükür gitti bitti :16:

bakıyorum işte kuzum ne yapalım.
hasta da olsak bakmak zorundayız.
ıhlamur kaynatacağım akşama bakalım geçer inşallah

vallaha ikniznde sıpalkarının resimerini bekliyorum ama dünürüm telden olduğu için koyamaz ama sen oyabilirsin müsait olduğunda ister burdan siter msnden görüşekde bir bakayım paşama olurmu annesi:nazar::nazar::nazar:

tamam cnm müsait olunca koyarım

oflucum geçmiş olsun

Asembcim olacağı varmış kendini suçlama kuzum. Iyileşir inşallah
Amin cnm benim iyilessin kuzucuklar tez zamanda

Enguzelini yapiyosun kuzum banada agır bi ders oldu avm işi :-(
Ne bileyim insan sucluyo kendini sundanmı oldu bundanmi oldu diye ilaclar cabucak fayda ederde kuzumda bende rahatlariz
fatih pasam nasil kuzum 6.ay asısini oldumu foto istiyorum bende

hee dünürüm çıkıyo çok şükür yaa ben dışarıyı sevmem aslnda ama bn bile dıaşrı çıkmak istiyosam düşün halim duman:27::27::27:evet nnelik zor emek sitiyo sabır istiyo rabbim sabır versin can sağlığı versin cümelemize balım hee banda bir maşrapaya tesbihe okuyun bir maşrapa bebeğe dök en son sonrada aynı maşrapaya tekrar koy kendine dök dedilerde doğrumudur diye sordum kuzum:26:

Amın balimcim valla degişiyo40 olayi biyde okumustuk suya
Ahanda oglus uyandii ben kacar kuzumm

bn geldmmm kızlarrr
oflum asebm geçmiş olsun ya üzüldümmm valla olmasın çocuklarımız hasta geçicek inşş hepsii

paptyammm bn öle dr varya neysee.........allah yardımcın olsun gülümm senindee

melisammm yorma kendini fazlaa

vee elifimm gülümmm üzülme gülüm çok zor çok ii anlıyorumm gülümm herşey düzelcek gülümm merak etme sabır çok zor dün gece tam 5 de uyuduk cadı kızım uyumadı inan gülümm kriz geçircektimmm eşimden allah razı olsun o baktı salladı ayakta gezdirdi iyice yorulduda öyle uyuduuu çokk zor gülümm çok havalar bi ısınsın kuran okutcaz inşş

temizlik falan koltukk alıcam salonu ondan sonra okutcaz inşş çok zor gülümm çok

cuma günü verem aşımız var inşş ateşi çıkmaz verem aşısı kızlar oflum asebm monum nasıl öğrettiniz geceyi gündüzleri çocuklarınza ya öğretemedm bi türlü ne zzaman yaptırdınız rota aşısını

Selam kızlar nasılsınız. Dün sabah emirin ateşi 38 di. Hemen soydum. Yarım fitil koydum. 37.5 a kadar düştü. Doktora götürdüm. Tahlil falan yaptılar. Kan alınırken çok ağladı yavrum :( çok şükür bişey çıkmadı. Fitil ve burun damlası kullanıyoruz şuan. Ateşi de düştü şükür.

geçmiş olsun canım.belki soğuk almıştır.yada sizden nezle gibi falan bişey bulaşmıştır.inşallah çabucak toparlar.

bn geldmmm kızlarrr
oflum asebm geçmiş olsun ya üzüldümmm valla olmasın çocuklarımız hasta geçicek inşş hepsii

vee elifimm gülümmm üzülme gülüm çok zor çok ii anlıyorumm gülümm herşey düzelcek gülümm merak etme sabır çok zor dün gece tam 5 de uyuduk cadı kızım uyumadı inan gülümm kriz geçircektimmm eşimden allah razı olsun o baktı salladı ayakta gezdirdi iyice yorulduda öyle uyuduuu çokk zor gülümm çok havalar bi ısınsın kuran okutcaz inşş

temizlik falan koltukk alıcam salonu ondan sonra okutcaz inşş çok zor gülümm çok

cuma günü verem aşımız var inşş ateşi çıkmaz verem aşısı kızlar oflum asebm monum nasıl öğrettiniz geceyi gündüzleri çocuklarınza ya öğretemedm bi türlü ne zzaman yaptırdınız rota aşısını

kevserim zorgerçkten bilmiyorum neden böyle oldum deli gibi isteyen ben şidi bir anormalim herkese karşı ciddi bunalımdayım çıkmak istiyorum artık bebeğimin geçen zamanına yazık o günerini bir daha bulamıycam rabbim sabır versin ne diyebilirimki:26:

slm kızlar nasılsınız bizim bugün kırkımız birazdan bıcı bıcı yapıcaz babamızı bekliyoruz yolda akşama kadar bureda olamam ama akşam vadi va ratarım çocuğu eşime gelirim kalabildiğim kadar kalırım öpüldünüz gelen olursa akşama bekliyorummm byyyyyyyyyyyyye

[

sağol gülüm ben de senin dediğinin aynısını iletiyorum o karaktersiz dr a.günahım vebalim boynuna.beni bu hafta boyu süründürdü.Hakkım helal olmasın inşallah.

slm kızlar nasılsınız bizim bugün kırkımız birazdan bıcı bıcı yapıcaz babamızı bekliyoruz yolda akşama kadar bureda olamam ama akşam vadi va ratarım çocuğu eşime gelirim kalabildiğim kadar kalırım öpüldünüz gelen olursa akşama bekliyorummm byyyyyyyyyyyyye

oy maşallah paşama benim 40 günlük oldu demek.elif ne çabuk geçiyo günler ya,maşallah.zorda olsa geçmiş.inşallah kırkıyla huzura kavuşur oğluşun rahat edersin.

bn geldmmm kızlarrr

ay aynen bizde öyleydik kuzum elifim bilir yeni düzeldik sayılır.valla çok uğraştım ben düzeltmek için sonunda pes ettim ona bıraktım sabahlara kadar oturuk oynadık falan zor günlerdi geçti allaha şükür şimdi kendi canı erken yatmak istiyor :nazar::emir_bebek::nazar: beşinci aydan sonra düzelir bence

günaydın kıslar bi selam verip cıkıyım dedim. dün temızlikmıs yemekmıs derken gelemedim. bugunde bırazdan alışverişe cıkcam. sabah seker testi yapılmı muayenede oldum. bebegim canım kızım 930 gram boyuda uzunmus:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
bayadır baskı yapıyodu alt tarafa oda ters donmuste ondanmıs herseyi yolunda maassallah kızıma:nazar::nazar:
aksam uzeride seker sonucunu ogrenırım.
ozdilekte bebek uyku setleri buldum ordan alırım belki bugun. kıslar optum sızı görüşmek üzere.:16::16:

Back