• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

papaptyam nasılsın cano hastamı oldun sen kuzu iki gün evde durdum diyon hayırdır üşüttünmü.:44::44:

yok bebeğim hasta olmadım.bu gebelik mevzu silkeldi beni.gençliğimden çıtırlığımdan eser kalmadı:P 2 gün izinliydim pazar pazartesi.ondada bebişimize beşik dolap aldım montajdı ıvırdı zıvırdı çok yoruluyorum.ben çok ağırlaştım melisa karnım kocaman oldu :(....

saolasın papatyam evet temız cıktı sonuclar rahatladım .
gezdik tozdık işte habiere kardesimın ceyiz alışverişiyle gecirdik zamanı güzeldi onbir gün kaldım sadece bi gün evdeydik.:27::27:sen neler yapıyosun. ya benım kac gündür kalcam agrıyo normalmı bunlar bide vajinama baskılar arttı rahatsız ediyo normaldır demı doktora bişi demedim ya bu gittigimde bıldırıyım bakalım o ne dicek.

normaldir canım meraklanma ama sen yinede söyle druna istersen.bebk büyüyo ya aşağıda sanki öyle hissediyo insan bazen geçiyo bazen yine oluyo.sen 3 gün karbonhidrattan kısıtlı beslen.çünkü sınırda çıkarsa sonuçlar tekrarlıyolar.bidaha uğraşmazsın.sen nerde oturuyosun melisa,merak ediyorum.[/QUOTE]

yarın yaptırcam testi bakalım ne cıkcak karbonhidrat onemli degilde ben bildigim cıkolota tatlıdan uzak duramıyorum kı:27::27::27:
canım ben yenıbosnadayım. burda nısa hastanesi var oraya gıdıyorum.
sen nerde oturuyosun iş yerin evine yakınmı kuzu.
bide ne dicem kac kılo aldın papatyam benım karnım bir cıktı cok moralım bozuluyo yaaa. sdabah içyide aksama kadar yıye yıye iyicene buyuyo catlıcak gibi oluyorum. cok kılolu hamıle kaldım ya 67 ile kaldım su an 71.300 um.

:31:

sen atlatmış olucaksın sonra melisayla biz başlıcaz ay anam vay babam demeyeee:1:[/QUOTE]

aşkolsun beni sayma zaten.melisayla kendini say.öliyim ben zaten,görmezden gel beni :P

yok bebeğim hasta olmadım.bu gebelik mevzu silkeldi beni.gençliğimden çıtırlığımdan eser kalmadı:P 2 gün izinliydim pazar pazartesi.ondada bebişimize beşik dolap aldım montajdı ıvırdı zıvırdı çok yoruluyorum.ben çok ağırlaştım melisa karnım kocaman oldu :(....

oy güle güle iyi günlerde kullanın insallah kıs daha erken degilmı dolaba falan bi ara resmını koysana oda takımı almadın he besişk ve dolap aldın.
aslında benımde bi iki aya kadar alsam i,yi olcek ya aldıklarımı sıgdıramıyorum gardrobuma koyacak yer bulamıyorum vallahı. bende agırlastım be papatyam dun iki saat buzdıolabının içiyle ugrastım oldum yorgunluktan ya. cok agır hareket etmeye basladım ya. sınır oluyorum kendime göbek desen füze gibi kendimi wosvos arabalarına benzetiyorum iyice :9::9::9::9:

yarın yaptırcam testi bakalım ne cıkcak karbonhidrat onemli degilde ben bildigim cıkolota tatlıdan uzak duramıyorum kı:27::27::27:
canım ben yenıbosnadayım. burda nısa hastanesi var oraya gıdıyorum.
sen nerde oturuyosun iş yerin evine yakınmı kuzu.
bide ne dicem kac kılo aldın papatyam benım karnım bir cıktı cok moralım bozuluyo yaaa. sdabah içyide aksama kadar yıye yıye iyicene buyuyo catlıcak gibi oluyorum. cok kılolu hamıle kaldım ya 67 ile kaldım su an 71.300 um.[/QUOTE]

kızımmmmm öldürcenmi sen beni.ben 73 ile kaldım şimdi 82 puçukkkkk oldum.aramızda 5 hafta var.ama tırsa tırsa yiyom valla.ne çikolatası,torpil günümde yiyom ben.ama hamur işlerine ölüyorum dayanamıyorum.suyum falzla ya dr fazla yersen şu hızlı artar erken doğar dedi.bizde essue gibi göbişlerimizi çekip koyalımmıııııııııııııııı :)))) benimki doğurcak gibi sanırsam.kocaman.ama normaldir yani hamişiz sonuçta

oy güle güle iyi günlerde kullanın insallah kıs daha erken degilmı dolaba falan bi ara resmını koysana oda takımı almadın he besişk ve dolap aldın.
aslında benımde bi iki aya kadar alsam i,yi olcek ya aldıklarımı sıgdıramıyorum gardrobuma koyacak yer bulamıyorum vallahı. bende agırlastım be papatyam dun iki saat buzdıolabının içiyle ugrastım oldum yorgunluktan ya. cok agır hareket etmeye basladım ya. sınır oluyorum kendime göbek desen füze gibi kendimi wosvos arabalarına benzetiyorum iyice :9::9::9::9:

ay güldürdün beni yavyuuuu.kuzum ben güneşlide oturuyorum.iş evime yakın değil pek.45 dk vs yolda geçiyo.oda takımı almadım hem pahalı hemde odam küçük üst üste olurdu hepsi.bide doğu görevi varya yük etmek istemedim.akşam çeker koyarım resmini fena değil.erken değil kuzum ben 3 hafta sonra yuvarlanarak gezerim ancak.neneler gibi 5 adım yürüyom 3 dk soluklanıyorum:) ve daha bebişe kıyafet nevresim ıvır zıvır hiç bişey almadım doğru düzgün.yavaş yavaş ancak yapıveririm.

ay güldürdün beni yavyuuuu.kuzum ben güneşlide oturuyorum.iş evime yakın değil pek.45 dk vs yolda geçiyo.oda takımı almadım hem pahalı hemde odam küçük üst üste olurdu hepsi.bide doğu görevi varya yük etmek istemedim.akşam çeker koyarım resmini fena değil.erken değil kuzum ben 3 hafta sonra yuvarlanarak gezerim ancak.neneler gibi 5 adım yürüyom 3 dk soluklanıyorum:) ve daha bebişe kıyafet nevresim ıvır zıvır hiç bişey almadım doğru düzgün.yavaş yavaş ancak yapıveririm.

tamam kuzu aksam bi ara girip bakarım resimlere sılme emı resimleri girince göreyim. ya sen calısıyosun büytün gün ayaktasın o yoruyodur kıs senı evede pestilin cıkmıs geliyosundur cok zor vallahı. bende nevresim alıyım diyorum ya illaha yatagımı almak lazım basında olculerı farklı mı oluyo acaba. :26::26:
doktoru aradım ya yarına tamamen doluymus cumaya aldım randevuyu cumadfa ayın onbeşi mothercare de indirim oluyo ona gidiyim diyodum oglen gibi giderim napıyım yorulacam ya sabahtan hastane ogleden sonra alışveriş. :31::31:

şimdi rahat günlerimız bebek dogunca bakaıım ne p..k yıceksek isyanları oynarız elif gibi ben hiç sıkıntıya gelemem daral gelir bana ya. csansımıza gazı problemı olmayan bogazlı bebeler olsa barı ya
b,ide gece cok az uyanan:27::27::27::27:
varmıdır ole bi bebek acep:9::9:

[doktoru aradım ya yarına tamamen doluymus cumaya aldım randevuyu cumadfa ayın onbeşi mothercare de indirim oluyo ona gidiyim diyodum oglen gibi giderim napıyım yorulacam ya sabahtan hastane ogleden sonra alışveriş. :31::31:

şimdi rahat günlerimız bebek dogunca bakaıım ne p..k yıceksek isyanları oynarız elif gibi ben hiç sıkıntıya gelemem daral gelir bana ya. csansımıza gazı problemı olmayan bogazlı bebeler olsa barı ya
varmıdır ole bi bebek acep:9::9:[/QUOTE]

tamam silmem canım.nevresimin ölçüsünü büyük ol yavru.zaten büyücek beebk döndükçe çıkmasın yanlardan.ben yatağı 60x120 cm aldım.ama nevresimi daha büyük alcam.mahmutpaşaya gidip ketiriyim diyorum hem uygun olur hemde istediğim modeli seçerim ne diyon melisam? ya şu mothercare ateş pahası geliyo bana yavru,nerdekine gidiyosun sen.bide hepsinde varmı cuma indirimi? ben cuma çalışıyom ya offf.çok daraldım gezmek tozmak istiyo canım.para harcamak istiyo ama yokki :)
valla öyle çocuklarımızolsun Allah bize acısında.naparız bilmem sonra.hayırlısı inşallah.benimki karnımda miskin takılıyo.çıkıncada öyle olur inşallah

[doktoru aradım ya yarına tamamen doluymus cumaya aldım randevuyu cumadfa ayın onbeşi mothercare de indirim oluyo ona gidiyim diyodum oglen gibi giderim napıyım yorulacam ya sabahtan hastane ogleden sonra alışveriş. :31::31:

varmıdır ole bi bebek acep:9::9:

tamam silmem canım.nevresimin ölçüsünü büyük ol yavru.zaten büyücek beebk döndükçe çıkmasın yanlardan.ben yatağı 60x120 cm aldım.ama nevresimi daha büyük alcam.mahmutpaşaya gidip ketiriyim diyorum hem uygun olur hemde istediğim modeli seçerim ne diyon melisam? ya şu mothercare ateş pahası geliyo bana yavru,nerdekine gidiyosun sen.bide hepsinde varmı cuma indirimi? ben cuma çalışıyom ya offf.çok daraldım gezmek tozmak istiyo canım.para harcamak istiyo ama yokki :)
valla öyle çocuklarımızolsun Allah bize acısında.naparız bilmem sonra.hayırlısı inşallah.benimki karnımda miskin takılıyo.çıkıncada öyle olur inşallah[/QUOTE]
mahutpasadan nerden alcan kuzu. mother care her ayın onbesinde indirime giriyo kuzu o zaman ancak alınacak hale geliyo fiyatlar kaynanamın kredii kartını alıp gecirecem vallahı napıyım yetmıyokı paracıklar masraf cok vallahı. mobilyayıda umarım onlar alırda iyi olur:27::27:

ketiriyim ne demek kıs anlamadım diktirecenmı demek istedin acep:44::44::9::9:
ıkeadada nevresimler var kuzu nevresim ve yastıgı 30 du yanınada ayrı strec carsaflardan koymuslar onlarla takım yapılabilir. sen besigi mobilyamı aldın besik ve dolabı kaca aldın kuzu. mahmutbeydenmı aldın onu. anaaaaa daha arabası alınacak of offfffffffffffffff

mahutpasadan nerden alcan kuzu. mother care her ayın onbesinde indirime giriyo kuzu o zaman ancak alınacak hale geliyo fiyatlar kaynanamın kredii kartını alıp gecirecem vallahı napıyım yetmıyokı paracıklar masraf cok vallahı. mobilyayıda umarım onlar alırda iyi olur:27::27:

ketiriyim ne demek kıs anlamadım diktirecenmı demek istedin acep:44::44::9::9:
ıkeadada nevresimler var kuzu nevresim ve yastıgı 30 du yanınada ayrı strec carsaflardan koymuslar onlarla takım yapılabilir. sen besigi mobilyamı aldın besik ve dolabı kaca aldın kuzu. mahmutbeydenmı aldın onu. anaaaaa daha arabası alınacak of offfffffffffffffff[/QUOTE]

kestiriyim demek istedim şekerim.yani istediğim boyutta kestirip diktircem kenarlarını.mahmutpaşada bi pasaj vardı adını unuttum orda herşey varmış bebiş için.ablama almıştık zamanında.ikeadakilere bakmadım bile içime sinmedi.mobilya beşik aldım sallanmıyo ama.ben sallanmasını istemiyorum.nasipse alıştırmıycam.dolap ve beşik 700tl bide montaj taşıma 800 girdi:) kredi kartına yani :Pbeşikte yatak yok oda ayrı.amam ben dolabı 3 kapılı genç odası dolabı aldım çünkü ev küçük ıvırını zıvrırını ancak toplar.ikeadan aldım işte bebişim.arabası var,ana kucağı var.siz çalışmıyonuz benim sağmamda lazım sütü pompası var.Varda var canım...

Selam kızlar nasılsınız. Dün sabah emirin ateşi 38 di. Hemen soydum. Yarım fitil koydum. 37.5 a kadar düştü. Doktora götürdüm. Tahlil falan yaptılar. Kan alınırken çok ağladı yavrum :( çok şükür bişey çıkmadı. Fitil ve burun damlası kullanıyoruz şuan. Ateşi de düştü şükür.

ayy bak işte eş konusunda girdin mi o konuda bende cok cok zorlanırım kesn ve ben eşimi özleyince acayip asabi oluyorummm...
yandık desene ..

yüksek yerdeyseniz eser ve suanda mart ayındayız havalara hiç güven olmuyooo aman cıkma biraz daha ısınsın havalr şöyle kırkını cıkartırsınız :))

keşke bi yardımcın olsaymış en azından bi kaç saat kafanı dinlicek vaktin olsa işte o yeter deee... zor canım yaaa ama ya olmasalardı o günleri de yaşadk o daha zor herlade
hangisi agır basar acaba zorluk bakımından :53:

ah ah Allah iç ferahlıgı versin canım

biraz büyüyünce hersey yoluna girer şimdi kolay değil yeni bi düzen kurmak

:31:

sen atlatmış olucaksın sonra melisayla biz başlıcaz ay anam vay babam demeyeee:1:
sorma elisim bunalmalar oluyo haliyle ama dediğin gibi olmadığı günleri düşününce şkrediyorum aslında kuzumlada eşimlede derdim yok herşey çok güzel ama benim dellenmeler geldiğinde işte kopuyorum dün gece eşim üzerimi örttü bağırdım neden örtüyosun ben bilmiyomuyum dedim rahatımı bozuyosun sana sinri olurum dedim döndüm yattım tek kelime etmedi sabah kalkmış kuzumm nasılsın diyo iyi diyorum bilmiyorum üzeirme gelmiyo sabrediyo ben böyle gidersem patlarız bir yerde tek umudum yarın kırkım çıkıyo işte gündüzleri falan uyurm uykusuzluk olmayınca sinirlerimde düzelir umarım siz yaşamassınız elisim zor bir durum gerçkten:26::26::26:
çok şükür elif iyiyim.dün çok kötüydüm.hem kendim kötüydüm hem morelim.çok halsizim heryerim ağrıyo.gece rahat uyuyamıyorum.bide başım ağrıyo.kan ter içindeyim görsen koştumda yoruldum gibi.dr a gittim dün.rapor istedim.dayanamıyorum bi akç gün dinleniyim dedim.neymiş efendim benim raporluk bir halim yokmuş ona göre.dünkü halimi görseydin eğer ben raporu haketmiyosam kimse haketmezdi.vermedi adam.sırf eleman eksilmesin diye bana eziyet ettiler.hakkım helal olmasın inşallah,rabbim sorsun hesabını.öldüm tüm gün akşamda uyudum iyiyim bugün daha.son 3 haftam Elif.32 olcam ve ayrılcam.doğum sonunu düşünücek halim kalmadı.Allah büyük napıyım.2 aylık kuzumu ne yaparım bilmiyorum ama ikimizde sağ sağlım atlatalım tek derdim o şuan.
ben o doktorun gelmişine geçmşine ağzımı açıyorum ..........................................................................................................buraya dökemesemde ben iyi saydım sövdüm adiler yaa o haline nasıl vrmez anlamıyorum insan değiller yaa vallaha değiller hayırlısıyla şu 3 haftayı atlatsanda dinlensen diyorum ama sonrasını düşününce işte o naıslolucak kiminle kalıcak paşam 6 aya çıakrılmadımı doğum izni papatyam öyle olsa ne güzel olurdu yaa onaylandı diye bilyorum snaki 6 aylık izin:44::44:
canım benim daraldın sen iyice ondan oluyo herşey.eşine kıskanmanıda anlıyorum.bende zorlanırım gibi geliyo.eşimin alakasını kıskanırım.ama inan tüm erkekler öyle çevremdeki.bebk olunca az 2. plana düşüyoruz.ama aslında eşinde senin için 2. planda şuan.oda senin gibi hissediyor olabilir.apartmanda komşun arkadaşın yokmu canım onlara gidip gelsen.ben 2 gün evde kaldım yatıyorum kimse gelmiyo gitmiyo aileme sardım gıcık oldum.ha bire laf sokuyorum ben gelemiyorum sizin umrunuzda değilim vs die.insan öyle oluyo işte.keşke yakınımda otursaydınız:)buluşur yardım ederdik birbirimize.inşallah gönlüne göre olur herşey
daradım papatyam elimde değil aslında herşey güzel ama bunalımlar geliyo üzerime elimde değil ben bile kendimi tanıyamıyorum off eşimin hizmeitni yapıyorum hiç birşeyini eksik etmiyorum ama yaklşamıyorum yanına eskiden sudan sebeplerle aryan ben bak bugün görüşe çıktı ne oldu diye hala aramadım off bilmyorum rabbim hayırlı bir kapı açsın inş geçsin diye sabır diliyorum papatyam hamileikdde farklı bende ağlardım eşim şaşırıp kalmışltı böyle çocuklar gibi dudak büküp ağlıyordum hepsi geçiyo yetrki sağlık olsun ama geçrkende alımızımız alıyoruz işte malesef annelik ve sorumluluk zor ağır :31:
gunaydınlar efenım biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:3::3::3::3::54::54::54::54:
günaydınlar efendim hoşgeldiniz prensesim nasıl annesi teyzen öpüyo seni de olurmu:54::54::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
tamam gülüm az bişi kaldı demı 40ının cıkmasına git degişiklik olur biraz.
kıs sen daha yenı tasındıydın ya yınemı tasınma faslı cıkcak. üç ay içinde tayin cıkıyo he hadi insallah güzel biyer cıkarda gidersinız kuzum.tabı ucak en iyisi 40ından sonra ucaga bınebilecekmı bebek bi sor doktorada benım bildigim hemen izin verilmıyomusa kulaklara baskı yapıyo ya bebek için iyi olmuyomus ama 40 cıkacak bi sorun olmaz ya.
git güzelce degişiklik olur baban gezdirir senı bebişi.:16::16::16:
sorma melisam çıkıyo tayin çıkmazsa burda gececi olucak burdansa gidleim çıksın diyoruz şark yine taşınma yine sıkıntı zararlımı bak ben onu hiç düşünmeidm deidğin iyi oldu kontrolumuz var doktorla gittiğmde sorarım izin verise vermezse gitmem otobüsle uzun yol çocukla işkence olur ki ben sürekli aferdesin çıkarıyorum yol utuyo olmaz yani :20::20:
elifcik nerdesinnnnn? kız hava güzel kendini gezmeleremi vurdun çaktırmadan :)
yok papatyam gelmemedim altı buçuktn beri ayaktayım ama ancak geldim iş yapayım deidm sürekli ağladı sanırım üşütmüş midesi sürkeli azğına geliyo yutkunuyo ağzına gelenden yüzünü buruşturuyo bugünde böyle göğüstenmi boğazdanmı ne hırıltı geliyo ciğrleirnimi üşütü ne yaptı üşütücek gibide dğilde çok sıcak diye pazar günü banyodan sonra az giydirdim ondanmı üşüttü acaba :26::26::26:
Selam kızlar nasılsınız. Dün sabah emirin ateşi 38 di. Hemen soydum. Yarım fitil koydum. 37.5 a kadar düştü. Doktora götürdüm. Tahlil falan yaptılar. Kan alınırken çok ağladı yavrum :( çok şükür bişey çıkmadı. Fitil ve burun damlası kullanıyoruz şuan. Ateşi de düştü şükür.

a.slm oflum çok geçmiş olsun kıyama hasamı oldu miniğim yaa vallaha nasıl zor bakmak çokmu iydirdim azmı hasta olurmu omazmı kafayı yiyicem ev sıcak ona rağmen benimide midesi kötü kusma yok ama ağzına sürkeli birşeyler geliyo aman paşama dikkat et annesi ateşine falan şimdi nasıl pkei fıstığım:26:

Şimdi iyi çok şükür. Benimde boğazlarm ağrıyo burnum tıkalı. Salgın var hepten ya.. Çok giydirme canım. Öyle hasta olur çocuk. Bak şimdi ben bi tek alt üst giydiriyorm. Zıbin altında sadece pijama. Sıcaktan isilik olur çocuk dikkat et kuzum. Bu arada geçmişte bişeyler okudum. Esinle mi aran bozuk tam anlayamadm. Emirle geçmişi okumak pek mümkün değil. Bi de telden girince bu kadar oluyo :)

Slm kuzucuklarim nasilsiniz
cagatay gripten kurtuldu derken ishal oldu atesi cikti kustu dr a göturduk tahlil yaptilar rota virusu cikti salgin varmis ilac yazdi kullaniyoruz ama ishal bikac gun daha surermis yavrum zayifladi ishal yuzunden :-((

Şimdi iyi çok şükür. Benimde boğazlarm ağrıyo burnum tıkalı. Salgın var hepten ya.. Çok giydirme canım. Öyle hasta olur çocuk. Bak şimdi ben bi tek alt üst giydiriyorm. Zıbin altında sadece pijama. Sıcaktan isilik olur çocuk dikkat et kuzum. Bu arada geçmişte bişeyler okudum. Esinle mi aran bozuk tam anlayamadm. Emirle geçmişi okumak pek mümkün değil. Bi de telden girince bu kadar oluyo :)
Gecmis olsun oflum hem emire hem sana bebisler hic hasta olmasa keske
:-(

Back