bayanlar nasılsınız?
gecmişe baktım birazzz
melisam bak sonuclar temiz işte ne güzel doktorlar korkutuyo insanıı bizde onları korkutsak keske bööööööööö diyeeeee
iyi gezdiniz vallahii ya biraz havalar acsa bende gezmek istiyorum yaz ı özledm
hersey yolunda mı ? bebişe bişiler alıyomusun
ben daha pek başlamadım...
benimde 3 lü müdür 4 lü müdür nedir işte test sonucum cıkmıştır ama gidip de almadım üff aman banane:)) zaten pek de yaptırasım yoktuu....
gecen perş. detaylı ultrasona girdim oglum ne kadar büyümüşş suanda 450 Gr olmuştur:)))
sürekli kıpırdıyoooo babamızda gördü duydu artıkk oohhh keyfimize dicek yokkk
elfim sende biraz zorlanıyorsun sanırım hepimiz yaşıcaz o günleri napalımmm bazı zorluklar olcak artıkk
bende sürekli hasta oluyorum mesela sürekli bi yerlerim agrıyoo zar zor keyfini cıkartıyorum hamileliğin .....
elisim hamleik en güzel tarafıymış en azından zor olsa bile birtek sensin hiç birşeyn engel değil bunda öyle dğeilki bakımı zor biry olucak diye ölüyorum korkudan uyku yok zten bazen gündüzleride durmuyo çok güzel duygular mesela artık bni anlıyo gülüyo bana ağzının içini öpüyorum içime sokak istiyorum öyle tatlı kuzum ama işte sinirler yıpranıncada insana erşey batıyo sizde ben kadar olmaz ben yalnızım çümkü baştan beri sizin annnelriiz lur destek olur birinin olması büyük bürşey eşime daynamayıp erken ge diyorum çıkıp geliyo izinde almaıyo çünkü geceye geçme ihtimali var o zaman laırım diye yarın görüşmeye çıkıcak erteltmek için yoksa gece ne yaorım bilmiyorum herşey üst üste gleiyo malesef
canım haklısın havalar soguk olunca sürekli evde daha cok bunalıyorsun ama bak havalar düzeliyo cok sıkılınca alırsın kuzunu biraz parka filan cıkarsın sende..
tek başına bebek büyütmek eminim cok cok zordur.. benim ablam 2 tanesini tek başına büyüttü 2 yas araları vardı yani beterin beteri var aslında.
benim en korktugum sey uykusuzluk onuda herkes yaşıyo sanırım baksana sende öylee üff ben uykusuz duramam yaaaaa(((
benim annem hep yanımda olucak nşallah ablam ve halamda yakınlar umuyorum ki sık sık gelirler...
ben zaten sıkıntıya gelemeyen bi insanım ama pinpirikliyimdeee
bakalım nolucak
ben bide kapalı yagmurlu soguk havalarda cok sıkılırım
o yüzden hep dogum yaza gelsin istedim iyi oldu hava acık olunca bunalmıyorum ben nedense öyle bişi var:))))
bi sekilde gecicek bugünler canım kötü seyler düşünme güzel seyler düşün amaaan oldugu kadar de gec yaaa cok takınca olmuyo rahat olmak lazım:))))
işlerde nasıl olsa yapılıırr
ben valla saldım gittiiii
zaten biraz iş yapınca hemen belim ve sırtım agrımıya başlıyo ayagımın üzerine basamıyorummm
oglunun resimlerini yayımlamıssın yine ama silmişsindir diye bakmadım sildin mi?
gunaydın ben geldim kıslar nasılsınız bakıyım dun gece 12 gibi evimdeydim.
izmır maceram sona erdi
gezdik eglendik iyi oldu.
sizler neler yapıyosunuz güzel havadisler varmı kıslar.
özledim sizleri yav
bu arada amnıyosentez sonucunu dün aldım temız cıkmıs kıslar ohhhhhhhhhhh içim rahatladı iyi oldu
tam bı logusa sendromuna girmıssın sen yakında duzelir gülüm hep dogum yapanlardan duyuyodum kocaya karsı belli bi süre soguk davranma olayı geciyo demekki herkes yasıyo bunları dert etme gülüm tabı evde durmakta sıktı senı gülüm ama havalar duzeliyo bak yarın 20 derece olcek azda olsa cık dısarı gülüm bebenle cay bahcesine gidin güneş onada cok iyi gelir bvak sende rahatlarsın bırazvallaha melisam girmemk mümkün değil hakikaten zor vee bilmiyorum ama bana birşeyler oldu eşime karşı bile sıcak dğeilim snirime gidiyo bana hizmet ediyo adam daha ne yapsın ama yok batıyo hiç birşey yapmıyomuş gibi geliyo bebeği sevmesi bile batıyo daha önce neden yapmadık snei diyo kızıyorum neden ben yemtiyomuydum sana ne oldu diye hareket etse kızıyorum ona ne oluyo bimyiorum bualdım snein yine yaza denk geliyo bunaldıkça lır çıakrsın sıcaklar gelse bende durmıycamda ama soğuk bbek için malesef
sağolsın melisam büyümüşmü 5100 grmdı 1 hafta önce büyüyo 38 gün olduk teyzesi herşey hem güzel hemde zor bilmiyorum gaz olayını çözdük en azından yapabiliyo çok şükür ama emerken öyle zorlanıyoki savaşıyo memele ısırıyo sığpa birde eimi tutucak kesin bir tuhaf birşey yaa çok bilmiş vallaha elleirnden tutuyorumda kaklmaya yelteniyo kafaısnı kapatıyorum yatarken gözleirni kafayı geirye iterek açıyo güüyo onu severken vuuv vuuu diye sesler çıkarıyo uyurken ağladımı yanında hissedecek snei piş piş desen yeityo ama yanında değilsek ıngaaaaaaaaaaaaaaa diye bağıyorki sanki eitni koğarmışşın bücürün
oh ohhhhhhhhhhhhhhh kıs kıskandım senı be mıs gibi tatilinı yap denız soguktur ama demı antalyada nbnaslamıslar girmeye ya bodrumun denızı iyi soguk olur bu ay olsun ama o ortam bıle yeter deşarj olmaya oh mıs gibi vallahı keyfinı sür elbet beben olcek anları zehir etmemek lazım cıdden bak 17 ay cok üzüldüm simdiki aklım olaydı pöhhhhhhhh ne gerek varmıs ya diyorm bitarafımızı yırtsakta istedigimız zamanda gelmıyo ki sıpacıklarelifim maşallah tosunumuza Allahım nazardan saklasın
melisam gözünaydın sonuç temiz çıkacak demiştim sana
beni soracak olursanız değerim 9 dan düşünce gerçekten çok kötü oldum cumartesi günüydü eşim geldi akşam sinemaya ordan yemeğe gittik.sonrasında batman hasankeyfe gittik ben hala ruh gibiydim eşim böyle olmaz dedi bir gece orda otelde kaldık sonrasında istanbula gittik 4 gün orda kaldık şimdi ise
MAV KY TATL KY GLLK - MLAS - Mavi Ky - Gllk burdayız..ayın 25 inde dönecez..
çocuk konusuna gelince eşimle korunmaya karar verdik yanı çocuk olayını bir süre rafa kaldırdık..daha doğrusu benım üzüntüm eşimin böyle bir karar almasına sebep oldu.döndüğümde gireceğiöm tekrar çünkü bir süre korunacağım için problem yok şekerler burda hava güzel ohhhhhh herşey süperrrrr
saol gülüm evet iyi cıktı sonnucum rahatladım. kısım sende yaptırmıssın madem taramadı gitte sonucu alsana allah allah ben meraktan catlardım. yarım kıloyu buldu he oy maassallah. renkli ultrosonun guzel cıktıysa bi sorun yoktur gercide olsun sen yinede sonuclarını al gülo. bu hafta benım seker yuklemem var bakalım ne olcek orda habire hamur işi yıdim yuksek cıkmasa barım.:26::26:bayanlar nasılsınız?
gecmişe baktım birazzz
melisam bak sonuclar temiz işte ne güzel doktorlar korkutuyo insanıı bizde onları korkutsak keske bööööööööö diyeeeee
iyi gezdiniz vallahii ya biraz havalar acsa bende gezmek istiyorum yaz ı özledm
hersey yolunda mı ? bebişe bişiler alıyomusun
ben daha pek başlamadım...
benimde 3 lü müdür 4 lü müdür nedir işte test sonucum cıkmıştır ama gidip de almadım üff aman banane:)) zaten pek de yaptırasım yoktuu....
gecen perş. detaylı ultrasona girdim oglum ne kadar büyümüşş suanda 450 Gr olmuştur:)))
sürekli kıpırdıyoooo babamızda gördü duydu artıkk oohhh keyfimize dicek yokkk
elfim sende biraz zorlanıyorsun sanırım hepimiz yaşıcaz o günleri napalımmm bazı zorluklar olcak artıkk
bende sürekli hasta oluyorum mesela sürekli bi yerlerim agrıyoo zar zor keyfini cıkartıyorum hamileliğin .....
saolasın papatyam evet temız cıktı sonuclar rahatladım .hoşgeldin canım.sonuç için gözün aydın merakla bekliyoduk seni.Allah yardımcımız olsun.ee anlat güzelmiydi tatil.
tam bı logusa sendromuna girmıssın sen yakında duzelir gülüm hep dogum yapanlardan duyuyodum kocaya karsı belli bi süre soguk davranma olayı geciyo demekki herkes yasıyo bunları dert etme gülüm tabı evde durmakta sıktı senı gülüm ama havalar duzeliyo bak yarın 20 derece olcek azda olsa cık dısarı gülüm bebenle cay bahcesine gidin güneş onada cok iyi gelir bvak sende rahatlarsın bıraz
bebek arabası aldır artık elifim lazım olcek bak.
oh ohhhhhhhhhhhhhhh kıs kıskandım senı be mıs gibi tatilinı yap denız soguktur ama demı antalyada nbnaslamıslar girmeye ya bodrumun denızı iyi soguk olur bu ay olsun ama o ortam bıle yeter deşarj olmaya oh mıs gibi vallahı keyfinı sür elbet beben olcek anları zehir etmemek lazım cıdden bak 17 ay cok üzüldüm simdiki aklım olaydı pöhhhhhhhh ne gerek varmıs ya diyorm bitarafımızı yırtsakta istedigimız zamanda gelmıyo ki sıpacıklar
ondan gülüm bosver bak beklemedik anda gelcek ama sız korunmasaydınız keyfi ilşkilere girseydinız daha iyi degilmısydi neyse gülüm hakkında hayırlısı insallah
saol gülüm evet iyi cıktı sonnucum rahatladım. kısım sende yaptırmıssın madem taramadı gitte sonucu alsana allah allah ben meraktan catlardım. yarım kıloyu buldu he oy maassallah. renkli ultrosonun guzel cıktıysa bi sorun yoktur gercide olsun sen yinede sonuclarını al gülo. bu hafta benım seker yuklemem var bakalım ne olcek orda habire hamur işi yıdim yuksek cıkmasa barım.:26::26:
saolasın papatyam evet temız cıktı sonuclar rahatladım .
gezdik tozdık işte habiere kardesimın ceyiz alışverişiyle gecirdik zamanı güzeldi onbir gün kaldım sadece bi gün evdeydik.sen neler yapıyosun. ya benım kac gündür kalcam agrıyo normalmı bunlar bide vajinama baskılar arttı rahatsız ediyo normaldır demı doktora bişi demedim ya bu gittigimde bıldırıyım bakalım o ne dicek.
vallaha lohusalıkmı değilmi bilmyiorum ama geçse iyi olucak yoksa ne olur bilmiyorum onu kırmak sitemiyorum ama elimde dğeil kırıyorum imsilk çımamam melisam bizim burası tepe olduğundan esiyo sitedeki en dipdeki evdeyim yani yürümek durağa kadar bir hayli geçer hasta etmek istemem kuzumu ama 40tan sonra babam gel dmeişti oraya gitsem diye düşünüyorum biraz uzak kalsam eşimdende diyorum ama bilmiyorum gittiğimde yapablirmiyim çünkü gidersem 3 ay kalırım 3 ayada zaten tayinimiz çıkıck off bilmiyorum sen nereye gittin geldinde melisam
hee kimse yok diye şuat anneşleirni okuyodum melisam sonrada çıktım eşimle daha konuşmadım göndermez muhtemlen ama ben bunalımdayım gitmek istiyorum kararlıım dersem oda mecbur kalır istekli göndermez ama buda aramızı açar muhtemelen bilmiyorum giderim gibi duramıyorum 40 çıksın hala düzelmezsem eğer giderim gibi melisam 3 ay iyidir yaa daha ne geleyim buraya zaten tayinimi çıkıcak o zamana gidicez işe evi toplar gelir eşimde uçakla gierim otobüsle ne cesaret edebilrim o you tek başıma nede çekebilrim melisam:26::26:canım geldim bıraz bekledim ya ismın gözükmedi onlıne gözükmuyodun cıktım bende yemegimı yedim cayımı demledim camasır atmıstım onları astım.
canım o zaman 40 ına az kaldı git dicem ya otobusle zor olmazmı ucaklamı gidersin. git ucakla mıs gibi bi saate varılıyo. ama üç ay cok uzun degilmı kıs napcan 3 ay kocadan ayrı bi ay kal yeter be gülüm bi ay yeter ozlemeye.
cano pekı esin gönderirmı o yalnız göndermıyodu ya senı yollarmı artık.:44::44::44:
selammm kızlar ben geldmm nediyonuuzzzz
melisammm sonuçççların temz çıkmış cok sevndmmmmm cnmmmm
tabiki çopk şükür bteirn beteri var ama işte yinede zorlanıyo insna benki uykuyla aram olamasına rağmen gecelri 5 kadar oruturdume vlenmeden önce 2 saatlik uykyla gezerdim ama böyle bütün yükler bir arada olunca malese fbünye kaldırmıyo elisim ben hamileiğimd eişelrimi yapardım hiç zor gelmezdi içimrahat ederdi moralim yerinde olunca herşey iyi gelirdi gözüme aslında şimdide öyle işleirmi ypsaıyorum ya bir mutluluk geliyo ne uykusuzluk ne birşey ama yapamadığımda akşama kaldığında delleniyorum iştekapalı hava basar insanı bunaltır işte siz şanslısınız yaz olucak kuzum bizim burası tepede kalıyo sitede park var hemen camımdan bakınca görüyorum içim gidiyo ama çok esiyo aşağısıyal buraısçok farkediyo o yüzdne çıamam parka sıcaklr gelmesi lazım hasta edersem kuzumu kendimi asla affetmem aman öle ble geçiyo günelr ama işte sıkıntılarla rabbim drmansız dert vermeisn çok şükür nasip etti u sevgiyi tattırdı inş sabrınınıda verir bu dönemde eş desteği çok önemliymiş anladım sağolsun eşimden ama inanki o bile falza geliyo bazen belkide kıskayorum bilmyioum pis bir kıskançlığım var beni çocuk gibi seven şimdi çocuğumuzu seviyo eebirde vakit kalmıyo esklisi gibi el le diz dize omaya özlüyorum o güneri şimdi boş kalan zmaanımda bulaşık yemek sil süpür geliyorum uynmuş hadi emzir alt aç uyut drken bitmiş oluyorum hadi yat uyu bir daha ama 1 saat uyuyabilirsen ne ala elisim resim demiişn kuzum kusuruma bakma ekledimde kaldırdım yine eklerim kuzum zaten 2 sini görmüştünüz 2 tanesi yeni gelirsen yine eklerim balım
papatyam hoşgeldin naıslsın cnaı benim
elisim hamleik en güzel tarafıymış en azından zor olsa bile birtek sensin hiç birşeyn engel değil bunda öyle dğeilki bakımı zor biry olucak diye ölüyorum korkudan uyku yok zten bazen gündüzleride durmuyo çok güzel duygular mesela artık bni anlıyo gülüyo bana ağzının içini öpüyorum içime sokak istiyorum öyle tatlı kuzum ama işte sinirler yıpranıncada insana erşey batıyo sizde ben kadar olmaz ben yalnızım çümkü baştan beri sizin annnelriiz lur destek olur birinin olması büyük bürşey eşime daynamayıp erken ge diyorum çıkıp geliyo izinde almaıyo çünkü geceye geçme ihtimali var o zaman laırım diye yarın görüşmeye çıkıcak erteltmek için yoksa gece ne yaorım bilmiyorum herşey üst üste gleiyo malesef
hee kimse yok diye şuat anneşleirni okuyodum melisam sonrada çıktım eşimle daha konuşmadım göndermez muhtemlen ama ben bunalımdayım gitmek istiyorum kararlıım dersem oda mecbur kalır istekli göndermez ama buda aramızı açar muhtemelen bilmiyorum giderim gibi duramıyorum 40 çıksın hala düzelmezsem eğer giderim gibi melisam 3 ay iyidir yaa daha ne geleyim buraya zaten tayinimi çıkıcak o zamana gidicez işe evi toplar gelir eşimde uçakla gierim otobüsle ne cesaret edebilrim o you tek başıma nede çekebilrim melisam:26::26:
a.slm kevserim iyiyiz ne olsun işte sen nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?