- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
- Konu Sahibi happydays1000
-
Aynen canm vajinismus atlattm..alışana kadrda bekledm o sırada da doktor araştırdım jinekoljk muayene olacagm içn e bide vaji atlattıgm içn iyi bidoktor araştrmasına girdim cumartesi randevum var bende bütn testlermi vitamnlermi ölçtürücem...bende smeari falanda yaptırcam bikere teslm olcam ellerne napıyolarsa yapsınlar..busırada da telefndaki takvm uygulamalaryla yumurtlama günlerm aynımı değilmi diye ovulasyon testlernden aldım onu yapıyorum o programlarla okadr alakasız çıkıyoki tarihler...adetlerim 25 ile 33 gün arası değişkenlk gösteriyo...o yüzden yumurtlamamı kendm görmek istedim...bakalım nolcakkkKuzucum benim çikolata kistim var. Birkaç ay önce kontrole gittim amh, fsh gibi tüm değerlerime bakıldı. Hepsi normal çıktı. Kasım gibi planlıyoruz bebeği. Önümüzdeki ay kan ve vitamin tahlilleri için gideceğim. Doktorun önerdiği folik asit gibi takviyelere başlayacağım. Bir de şu toksoplazma testi hakkında konuşacağım onu yaptırmak istiyorum. Hatta smear testi yaptırsam da iyi olacak uzun süredir aksattım. Sende durumlar nedir?
Canm doktorun yumurta takbni yapmıyomu testlernde koyuyu yakalayamadgnı söyle takbni yapsın...buarada çörek otu bal tarçın yumurta olgunlaştırıcı bir kür araştır bi istrsenMerhaba bende sizdenim:) 3 senelik evliyim, 32 yaşındayım, ilk defa bu ay denedik. Bende doktor kontrolü yaptırıyorum düzenli 3 ayda bir, çok şükür bugüne kadar bir sorunum olmadı. Nisan ayından beridir de doktorun verdiği folattro isimli folik asiti kullanıyorum.
Bu ay ovulasyon testi dr yaptım ancak 2 çizgi hiç koyulaşmadi hep inceydi. Yine de denemelerimiz oldu. Ovulasyon testinde netlik göremediğim icin cok umutlu degilim ama bekliyorum bakalim..
Şuan kendimde gözlemlediğim değişik bir belirti yok.
Hiç doktor değerlerini ölçtümü canm...buna göre tek yumurtalığn varsa ilaç veya kürlerle kalitesi arttırılabiliyo diye biliyorum..folik asite başlayabilirsin zaten kornmuyosunuz..zaten hamileliktede 3 ay veriyo zararı yokMerhaba tatlış anne adayları :) 27 yaşındayım maalesef 1 tane kürtajlà sonuçlanan gebeligim oldu çocuğum yok. Geçen ay hamileyim sandım koca bir negatif gördüm bu ay günleri değerlendiremedik. Temmuzda çok kararlıyimmm. Kürtajimin üstünden 9 ay geçti hamile kalamadim tek yumurtaligim var ondan mı kifolik asit kullanmıyorum ne önerirsiniz
Kistlerim yüzünden o kadar çok jinekolojik muayene geçirdim ki artık aşırı normal geliyorAynen canm vajinismus atlattm..alışana kadrda bekledm o sırada da doktor araştırdım jinekoljk muayene olacagm içn e bide vaji atlattıgm içn iyi bidoktor araştrmasına girdim cumartesi randevum var bende bütn testlermi vitamnlermi ölçtürücem...bende smeari falanda yaptırcam bikere teslm olcam ellerne napıyolarsa yapsınlar..busırada da telefndaki takvm uygulamalaryla yumurtlama günlerm aynımı değilmi diye ovulasyon testlernden aldım onu yapıyorum o programlarla okadr alakasız çıkıyoki tarihler...adetlerim 25 ile 33 gün arası değişkenlk gösteriyo...o yüzden yumurtlamamı kendm görmek istedim...bakalım nolcakkk
Kan Degerlerimde bir sıkıntı yok maşallah iyiyim o konuda.adetlerimde düzenli bildiğin bir kür varsa deneyebilirim yumurta kalitesi için ? Folik asite ve yumurta takibine başlamak istiyorum bu ay nasip olursa hepimize kucak kucak bebisler diliyorumHiç doktor değerlerini ölçtümü canm...buna göre tek yumurtalığn varsa ilaç veya kürlerle kalitesi arttırılabiliyo diye biliyorum..folik asite başlayabilirsin zaten kornmuyosunuz..zaten hamileliktede 3 ay veriyo zararı yok
Önceden istek oluyordu ancak kurtajdan sonra ovulasyon dönemlerim çok kötü oldu . Baskı hissi dolgunluk hissi ve kasık ağrısı berbat. O günlerde bebek için katlaniyorum desem yalan olmaz. Hatta bu ay ovulasyonda kanla karışık akıntım da vardı .Bende aşırı istek oluyor ovulasyon günlerimde sizde de oluyor mu karın ağrısı vs baskı gibi karnımda
Hadi bakalım inşallah canım Umarım o Testlere gerek kalmazKistlerim yüzünden o kadar çok jinekolojik muayene geçirdim ki artık aşırı normal geliyorBenim de adetlerim düzensiz, yumurtalamamı gelen yumurta akı gibi bir akıntıdan anlıyorum. Aynı zamanda libido ve vücut sıcaklığında yükselme oluyor. İlk deneyeceğim ay kendi anladığıma göre deneyeceğim. Baktım olmuyor ovulasyon testine başvururum
Canım bal çörekotu tarçın ı araştır o Kaliteyi arttırıyor diye biliyorum min Amin İnşallah canım❤❤Kan Degerlerimde bir sıkıntı yok maşallah iyiyim o konuda.adetlerimde düzenli bildiğin bir kür varsa deneyebilirim yumurta kalitesi için ? Folik asite ve yumurta takibine başlamak istiyorum bu ay nasip olursa hepimize kucak kucak bebisler diliyorum
Evet ben de istek oluyorBende aşırı istek oluyor ovulasyon günlerimde sizde de oluyor mu karın ağrısı vs baskı gibi karnımda
Canım Medicana'da doktora gitmiş olmama rağmen niye geldin ki gibi bir tavırla muayene etti. Öyle yumurtlama takibini falan 6 ay olmazsa yapıyormuş. Deneyeceksin dedi. Doktor, test, takıp bunlar hep dış müdahaledir ve strese sokar hic gerek yok bunlara dedi.Canm doktorun yumurta takbni yapmıyomu testlernde koyuyu yakalayamadgnı söyle takbni yapsın...buarada çörek otu bal tarçın yumurta olgunlaştırıcı bir kür araştır bi istrsen
Ne kadar şansınız ben yumurtlama döneminde resmen adet oluyormuş gibi sıkıntı çekiyorum Bi hafta sürüyor karın ağrısı baskı hissi çok sıkıntı oluyoBende aşırı istek oluyor ovulasyon günlerimde sizde de oluyor mu karın ağrısı vs baskı gibi karnımda
şöyle canım normalde 27 günde adet oluyosan 27-14 yapıyosun 13.gün senin yumurtan çatlamış olması lazım yani 12.gün çift çizgiyi görmüş olmaz lazım ama birdahaki sefere 7.8 günde başlaki diğer testlerle kıyaslayabilelim...yaptıkça at testlerini bende atıyorum karşılaştırırzCanım Medicana'da doktora gitmiş olmama rağmen niye geldin ki gibi bir tavırla muayene etti. Öyle yumurtlama takibini falan 6 ay olmazsa yapıyormuş. Deneyeceksin dedi. Doktor, test, takıp bunlar hep dış müdahaledir ve strese sokar hic gerek yok bunlara dedi.
Bilmiyorum ki neden çift koyu cizgi olmadi..ovulasyon testine 11.gun basladim dongum 27-28 gun belki dedim erken mi yumurtlama oldu..yine de umutla bekliyorum bakalim.
aallah allah canm bilemedmki acaba ççabukmu büyüyüp gelişiyor yumurtanNe kadar şansınız ben yumurtlama döneminde resmen adet oluyormuş gibi sıkıntı çekiyorum Bi hafta sürüyor karın ağrısı baskı hissi çok sıkıntı oluyo
buarada oyuzden bende hastaneye değil doktora önem vererek araştırmaya girdim her iyi hastanenin doktorları iyi olmuyor maalesf canm istanbuldamısın nerede otruyosunCanım Medicana'da doktora gitmiş olmama rağmen niye geldin ki gibi bir tavırla muayene etti. Öyle yumurtlama takibini falan 6 ay olmazsa yapıyormuş. Deneyeceksin dedi. Doktor, test, takıp bunlar hep dış müdahaledir ve strese sokar hic gerek yok bunlara dedi.
Bilmiyorum ki neden çift koyu cizgi olmadi..ovulasyon testine 11.gun basladim dongum 27-28 gun belki dedim erken mi yumurtlama oldu..yine de umutla bekliyorum bakalim.
Çikolata kistinden olabilir cnm bakkaım 3 ay beklicem gidicrm doktoraaallah allah canm bilemedmki acaba ççabukmu büyüyüp gelişiyor yumurtan
aslnda öle bişeyin varsa bekletmesen benceÇikolata kistinden olabilir cnm bakkaım 3 ay beklicem gidicrm doktora
Tamam canım, zaten bu ay olmamışsa gelecek ay adet bittikten 3 gün sonra başlıycam yapmaya ve arka arkaya koyup resim çekcem.şöyle canım normalde 27 günde adet oluyosan 27-14 yapıyosun 13.gün senin yumurtan çatlamış olması lazım yani 12.gün çift çizgiyi görmüş olmaz lazım ama birdahaki sefere 7.8 günde başlaki diğer testlerle kıyaslayabilelim...yaptıkça at testlerini bende atıyorum karşılaştırırz
hayır istanbulda değilim. Aslında doktorun bakış açısı iyi, strese girmemi istemedi. olması gereken gibi davrandı. Sadece bebek yeni düşünmeye başladıysan kendine zaman ver tarzı yaklaştı. 1 sene içerisinde olmasının çok normal olduğunu söyledi. 1 ay denemede olmuyor diye gelen çok insan varmış, bu yaklaşımın yanlış olduğundan, sağlıklı çiftlerin 6 ay-1 sene içerisinde bebek sahibi olabileceğinden, bunun normal olduğundan bahsetti.buarada oyuzden bende hastaneye değil doktora önem vererek araştırmaya girdim her iyi hastanenin doktorları iyi olmuyor maalesf canm istanbuldamısın nerede otruyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?