Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi hazırlık ❤❤ buyrunn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canm vajinismus atlattm..alışana kadrda bekledm o sırada da doktor araştırdım jinekoljk muayene olacagm içn e bide vaji atlattıgm içn iyi bidoktor araştrmasına girdim cumartesi randevum var bende bütn testlermi vitamnlermi ölçtürücem...bende smeari falanda yaptırcam bikere teslm olcam ellerne napıyolarsa yapsınlar..busırada da telefndaki takvm uygulamalaryla yumurtlama günlerm aynımı değilmi diye ovulasyon testlernden aldım onu yapıyorum o programlarla okadr alakasız çıkıyoki tarihler...adetlerim 25 ile 33 gün arası değişkenlk gösteriyo...o yüzden yumurtlamamı kendm görmek istedim...bakalım nolcakkk

Canm doktorun yumurta takbni yapmıyomu testlernde koyuyu yakalayamadgnı söyle takbni yapsın...buarada çörek otu bal tarçın yumurta olgunlaştırıcı bir kür araştır bi istrsen

Hiç doktor değerlerini ölçtümü canm...buna göre tek yumurtalığn varsa ilaç veya kürlerle kalitesi arttırılabiliyo diye biliyorum..folik asite başlayabilirsin zaten kornmuyosunuz..zaten hamileliktede 3 ay veriyo zararı yok

Kistlerim yüzünden o kadar çok jinekolojik muayene geçirdim ki artık aşırı normal geliyor Benim de adetlerim düzensiz, yumurtalamamı gelen yumurta akı gibi bir akıntıdan anlıyorum. Aynı zamanda libido ve vücut sıcaklığında yükselme oluyor. İlk deneyeceğim ay kendi anladığıma göre deneyeceğim. Baktım olmuyor ovulasyon testine başvururum

Kan Degerlerimde bir sıkıntı yok maşallah iyiyim o konuda.adetlerimde düzenli bildiğin bir kür varsa deneyebilirim yumurta kalitesi için ? Folik asite ve yumurta takibine başlamak istiyorum bu ay nasip olursa hepimize kucak kucak bebisler diliyorum

Bende aşırı istek oluyor ovulasyon günlerimde sizde de oluyor mu karın ağrısı vs baskı gibi karnımda
Önceden istek oluyordu ancak kurtajdan sonra ovulasyon dönemlerim çok kötü oldu . Baskı hissi dolgunluk hissi ve kasık ağrısı berbat. O günlerde bebek için katlaniyorum desem yalan olmaz. Hatta bu ay ovulasyonda kanla karışık akıntım da vardı .

Hadi bakalım inşallah canım Umarım o Testlere gerek kalmaz

Canım bal çörekotu tarçın ı araştır o Kaliteyi arttırıyor diye biliyorum min Amin İnşallah canım❤❤

Canm doktorun yumurta takbni yapmıyomu testlernde koyuyu yakalayamadgnı söyle takbni yapsın...buarada çörek otu bal tarçın yumurta olgunlaştırıcı bir kür araştır bi istrsen
Canım Medicana'da doktora gitmiş olmama rağmen niye geldin ki gibi bir tavırla muayene etti. Öyle yumurtlama takibini falan 6 ay olmazsa yapıyormuş. Deneyeceksin dedi. Doktor, test, takıp bunlar hep dış müdahaledir ve strese sokar hic gerek yok bunlara dedi.
Bilmiyorum ki neden çift koyu cizgi olmadi..ovulasyon testine 11.gun basladim dongum 27-28 gun belki dedim erken mi yumurtlama oldu..yine de umutla bekliyorum bakalim.

Bende aşırı istek oluyor ovulasyon günlerimde sizde de oluyor mu karın ağrısı vs baskı gibi karnımda
Ne kadar şansınız ben yumurtlama döneminde resmen adet oluyormuş gibi sıkıntı çekiyorum Bi hafta sürüyor karın ağrısı baskı hissi çok sıkıntı oluyo

şöyle canım normalde 27 günde adet oluyosan 27-14 yapıyosun 13.gün senin yumurtan çatlamış olması lazım yani 12.gün çift çizgiyi görmüş olmaz lazım ama birdahaki sefere 7.8 günde başlaki diğer testlerle kıyaslayabilelim...yaptıkça at testlerini bende atıyorum karşılaştırırz

buarada oyuzden bende hastaneye değil doktora önem vererek araştırmaya girdim her iyi hastanenin doktorları iyi olmuyor maalesf canm istanbuldamısın nerede otruyosun

Tamam canım, zaten bu ay olmamışsa gelecek ay adet bittikten 3 gün sonra başlıycam yapmaya ve arka arkaya koyup resim çekcem.

buarada oyuzden bende hastaneye değil doktora önem vererek araştırmaya girdim her iyi hastanenin doktorları iyi olmuyor maalesf canm istanbuldamısın nerede otruyosun
hayır istanbulda değilim. Aslında doktorun bakış açısı iyi, strese girmemi istemedi. olması gereken gibi davrandı. Sadece bebek yeni düşünmeye başladıysan kendine zaman ver tarzı yaklaştı. 1 sene içerisinde olmasının çok normal olduğunu söyledi. 1 ay denemede olmuyor diye gelen çok insan varmış, bu yaklaşımın yanlış olduğundan, sağlıklı çiftlerin 6 ay-1 sene içerisinde bebek sahibi olabileceğinden, bunun normal olduğundan bahsetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…