Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi hazırlık ❤❤ buyrunn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm snein için demedim genel konuştum ki bende yaşadım bunu kimseyi yargılayamam 4 yıllık evliyiz 1 yıldır oturdu evliliğiniz. Hayırlısı olsun ama bence çok da yakına taşınmayın sonra sıkıntılar çıkabilir
aynen canm anladm demek istediğini...bakalm biayar çekicez çevrmde okadr çok insan varki bakımda zorlk çeken oyuzdn şimdikne göre daha yakn olmamz lazm...çok şükür 2 yıldr hiçbi sorunmz olmadı allahm bozmasın...sen denemelere başladınmı

aynen canm anladm demek istediğini...bakalm biayar çekicez çevrmde okadr çok insan varki bakımda zorlk çeken oyuzdn şimdikne göre daha yakn olmamz lazm...çok şükür 2 yıldr hiçbi sorunmz olmadı allahm bozmasın...sen denemelere başladınmı
Bakım derken cnm anlamadım. Başladık cnm bakalım Allahın izniyle inş çok bekletmeden gleir bebişler☺️

İNŞALLAH CANM BENM...ÇALIŞAN KADINLARDA DİYORUM ÇALŞTIKLARI SÜREDE AİLEDEN BİRİNİN BKMASI EN GÜZELİ
Hım bende çalışıyorum cnm kaynanan ve annenin kişiliği önemli ama bence zor ya yakın oturmak özellikle kaynanaya yakın oturmak istemem ben.

ANNEM KAYNANAMDAN DAHA FENA DİYEBİLRM=)))) ARTI EŞTE ÇOK ÖNEMLİ SAĞOLSUN HER DURUMDA HER FIRSATTA İKİ TARAFADA KARI KORUR BENİ LAF SÖYLETMEZ...UMARM GÜZEL OLR HERŞEY

ANNEM KAYNANAMDAN DAHA FENA DİYEBİLRM=)))) ARTI EŞTE ÇOK ÖNEMLİ SAĞOLSUN HER DURUMDA HER FIRSATTA İKİ TARAFADA KARI KORUR BENİ LAF SÖYLETMEZ...UMARM GÜZEL OLR HERŞEY
Koruması önemli tabi cnm ama snein kişiliğin de önemli. Mesela eşim de beni her durumda korur ama ben kafama takardım çok üzülüp ağladım hep.inş sıkıntı çıkmaz cnm. Sorma anneler de karışıyor ama kaynanası söylediği kadar koymuyo insana

ben şuan bebek denemiyorum canm yumurtlama takibimi yapmak istedim bendeki belirtilerle aynımı , telefondaki uygulmayla aynımı diye belirtiler hemen hemen aynı fakat uygulama ile alakası yok
Evet bencede uygulamayi kullanirken kasik agrilarim çok farklı zamanlarda oluyordu bencede alakası yok

Koruması önemli tabi cnm ama snein kişiliğin de önemli. Mesela eşim de beni her durumda korur ama ben kafama takardım çok üzülüp ağladım hep.inş sıkıntı çıkmaz cnm. Sorma anneler de karışıyor ama kaynanası söylediği kadar koymuyo insana
yok allahtan içime atan biri değilim kim olursa olsun bana ters gelen şeyi söylerim akrşımdakine kırmadan tatlı dille de olsa....bakalm bizi neler bekliyo görücez

yok allahtan içime atan biri değilim kim olursa olsun bana ters gelen şeyi söylerim akrşımdakine kırmadan tatlı dille de olsa....bakalm bizi neler bekliyo görücez
O zaman iyi ben söyleyemem eşimin ailesine kafama takarım hep. İnş güzel olur herşey 😉

Back