Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi hazırlık ❤❤ buyrunn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uygulamaya göre bugun yumurtlama gunumdü.yine silik çıktı. Devam edıcez bakalım
yumurta hep aynı gün çatlamıyor değişebiliyor günleri O yüzden yapmaya devam edelim çizgiyi görene kadar umarım kimsenin kucağıı Boş Kalmaz Rabbim herkese en hayırlısından evlat nasip etsin bu arada keçiboynuzunu Nereden aldın aktarcılar dan mı aldin taze miydi internettekileri daha çok taze benziyor kilosu ne kadardı

Ballı karışım olarak aldım.fıyatı uygundu 15 20 lıra arası bişeydi. Bal arı sütü polen ve keçiboynuzu karışımı.
Ama bence faydası oldu. Önceden kendını yorgun hissederdi şimdi daha canlı :) enerjı verıyor belli

Canm norml olablir ilk zamanlarınsa..ama tamda net bişey bilemiyorumki

C
Canm t cizgisi c den koyu çıkınca yumurtluyosun ertesi fün yaptgında silikleşirse çatlamş oluyor...testlwe her gün 12 ile 16 arasnda yap aynı saatte yapmalısın ve 2 saat öncesnden sıvı alımını kesmelisin...kaç günde bir regl oluyosun..devam et testlere

Henuz pik olmamış demı. 26 gunde bır oluyorum. 12de sıvı alımını kesıp 2de yapıyorum testi.

Vala canım adet bitiminden beri yapıyorum hep silikti. Normalde uygulama takvımınde 12.gun gösterıyo. Bende hep silik olunca dün attım hepsını çöpe. Atmasaydım resmını çekerdım sana. Açıkcası sabır işi moralım bozulmuştu hep 12.gune odaklanınca olmayınca dün hepsını çöpe attm.
Normalde yaptıklarım hep silikti
13.gunde diğer günlere göre evet bıraz daha belirgindi ama bu kadar koyu degıldı yıne silikti yani

Sabredin bırakmayın. Hep aynı saatte sıvı alımına dıkkat ederek yapın.ben 12de sıvı alımını bırakıp 14.de yapıyodum testi. Sadece sıvı degıl hıcbıse yemedım 2 saat boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…