- 20 Mayıs 2019
- 1.093
- 3.363
- 133
- Konu Sahibi happydays1000
-
yumurta hep aynı gün çatlamıyor değişebiliyor günleri O yüzden yapmaya devam edelim çizgiyi görene kadar umarım kimsenin kucağıı Boş Kalmaz Rabbim herkese en hayırlısından evlat nasip etsin bu arada keçiboynuzunu Nereden aldın aktarcılar dan mı aldin taze miydi internettekileri daha çok taze benziyor kilosu ne kadardıUygulamaya göre bugun yumurtlama gunumdü.yine silik çıktı. Devam edıcez bakalım
Ballı karışım olarak aldım.fıyatı uygundu 15 20 lıra arası bişeydi. Bal arı sütü polen ve keçiboynuzu karışımı.yumurta hep aynı gün çatlamıyor değişebiliyor günleri O yüzden yapmaya devam edelim çizgiyi görene kadar umarım kimsenin kucağıı Boş Kalmaz Rabbim herkese en hayırlısından evlat nasip etsin bu arada keçiboynuzunu Nereden aldın aktarcılar dan mı aldin taze miydi internettekileri daha çok taze benziyor kilosu ne kadardı
Bi kaç gün beklicem cnmOlabilirmi kız bişeyyy test yaptnmı
tamam canim tsk ederim bende alicam insAllahBallı karışım olarak aldım.fıyatı uygundu 15 20 lıra arası bişeydi. Bal arı sütü polen ve keçiboynuzu karışımı.
Ama bence faydası oldu. Önceden kendını yorgun hissederdi şimdi daha canlı :) enerjı verıyor belli
Bende öyle düşnüyorm canm ama bzen belli olmuyor diye adet bitince 8.günde başladım testlere28 32 arasi degisiyor benim de cekip atmayi becerebilirsem atacam insallah testleri haftaya gorurum gibi piki,oyle dusunuyorum
Ayyy hadi inşallahhh güzl haberlerle gelBi kaç gün beklicem cnm
Canm norml olablir ilk zamanlarınsa..ama tamda net bişey bilemiyorumkiMerhaba ben henüz hamileyim karnımda Ağrı var yani kasılma kasıklarımda da sonra afedersiniz idrar yollarımı üşütmüşüm ve gaz sıkışması da var hepsi birlendi üstelik arada adet sancısı gibi geliyor karın ağrım gidiyor ama çok şükür bir kanamayla karşılaşmadım sizce normal mi yoksa sorun var mı hafta içinde zaten doktora gideceğimde doktorumdan evvel sizin görüşlerinizi almak istedim gerçekten yardıma ihtiyacım var
Canm t cizgisi c den koyu çıkınca yumurtluyosun ertesi fün yaptgında silikleşirse çatlamş oluyor...testlwe her gün 12 ile 16 arasnda yap aynı saatte yapmalısın ve 2 saat öncesnden sıvı alımını kesmelisin...kaç günde bir regl oluyosun..devam et testlereEki Görüntüle 2282460 Bende bu ay ovulasyon testıne başladım. Ama anlamadım dün baya koyu sanki bugun yaptıgım daha silik. Acaba yumurtlama oldumu? Yoksa hepsı negatıf mi. Yarında yapıcam bellı olur umarım.
Ben sabahları hayıt suyu içiyorum. Eşimle arı sütü bal polen kecıboynuzu karısımlı baldan yiyoruz. Bal tarcın çörekotuda yaptım.bu şekilde devam edıyorum şimdilik
Evet onu benm eşmde kullanıyo bizde memnunuzBallı karışım olarak aldım.fıyatı uygundu 15 20 lıra arası bişeydi. Bal arı sütü polen ve keçiboynuzu karışımı.
Ama bence faydası oldu. Önceden kendını yorgun hissederdi şimdi daha canlı :) enerjı verıyor belli
Henuz pik olmamış demı. 26 gunde bır oluyorum. 12de sıvı alımını kesıp 2de yapıyorum testi.C
Canm t cizgisi c den koyu çıkınca yumurtluyosun ertesi fün yaptgında silikleşirse çatlamş oluyor...testlwe her gün 12 ile 16 arasnda yap aynı saatte yapmalısın ve 2 saat öncesnden sıvı alımını kesmelisin...kaç günde bir regl oluyosun..devam et testlere
Daha pik yok canım 26 günde oluyosan 11 yada 12.gün piki görmek lazımHenuz pik olmamış demı. 26 gunde bır oluyorum. 12de sıvı alımını kesıp 2de yapıyorum testi.
Hadi bakalm canmm allahm istyen herkese nasip etsin sağlıkla huzurla inşallahhh birlkte takp edelmKızlar benide alın aranıza benimde bugün 4. Gün olcak ovulasyonla takipte
Hadi hayirli olsun :) mutlaka degerlendirEki Görüntüle 2283929 sonuda yakaladım koyuyu :) uygulama takvımıne gore gıtsem şimdi kaçırmıştım yumurtlamayı
Bisey soracagim mesela 13.gunde de koyuluk var miydi yoksa 13 de normal silik 14 de direkt koyulasma mi olduEki Görüntüle 2283929 sonuda yakaladım koyuyu :) uygulama takvımıne gore gıtsem şimdi kaçırmıştım yumurtlamayı
HARİKA CANM AYNEN ÖYLE O TAKVİM UYGULAMALARI DOĞRU DEĞİLEki Görüntüle 2283929 sonuda yakaladım koyuyu :) uygulama takvımıne gore gıtsem şimdi kaçırmıştım yumurtlamayı
Canim merhaba, pik oldu mu senin,fotografinu cekip atacagim testlerin dedim ama bir turlu cekemedim ozur dilerim. Benim hala silik pik olmadi 13.gun bugunHARİKA CANM AYNEN ÖYLE O TAKVİM UYGULAMALARI DOĞRU DEĞİL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?