Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi hazırlık ❤❤ buyrunn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz ne zaman düşünüyorsunuz evet aklımda yarın yada cuma kan vericem hayalkırıklığı yaşamayız inşallah

Ben de 4 yıllık evliyim kuzum. Yaklaşık 4 5 ay sonra biz de denemelere başlamayı düşünüyoruz. Çikolata kistim olduğu için bahsettiğin testler birkaç ay önce yapıldı. Hepsi çok şükür temiz ve olması gerektiği gibi çıktı. Önümüzdeki ay kan ve vitamin tahliline gideceğim. Kalan kontroller yapılsın. Doktora danışıp folik asite başlayacağım.

Benimde var cnm kistim. Bende yaptırdım hormon tahlilleri sıkıntı yok çok şükür ama korkuyorum yine de

Hadi inşallah güzl haberler alırız ovulasyon testlerni alıp denemelisin bence

İlk denemeniz olucak hadi bakalım inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz deneyimlerimizi uyguladıklarımızı paylaşalım kızlar karnımda ağrı ve bir hareketlilik var bugün yedikçe yiyesim geliyor

İlişkiden 1 hafta sonra yada bir kaç gün sonra belli olur mu ki. Sanmam döllenme dönemindeyim onun etkisi bence

Merhaba bende sizdenim :) 2 ay önce prolaktin yüksekliğinden ilaç kullandım 1 ay içinde değerlerim normale döndü şuan folik asit ve pixaden kullanıyorum bu ay gün aşırı kaçırmamak adına çabalıyoruz inşallah bu ay birşeyler olur

Yaaa inşallah canmmm güzel haberler bekliyorum paylaşın burda

Ayyy hadi inşallah canmmm takviye alıyomusn doktora gittinmi
Kuzucum benim çikolata kistim var. Birkaç ay önce kontrole gittim amh, fsh gibi tüm değerlerime bakıldı. Hepsi normal çıktı. Kasım gibi planlıyoruz bebeği. Önümüzdeki ay kan ve vitamin tahlilleri için gideceğim. Doktorun önerdiği folik asit gibi takviyelere başlayacağım. Bir de şu toksoplazma testi hakkında konuşacağım onu yaptırmak istiyorum. Hatta smear testi yaptırsam da iyi olacak uzun süredir aksattım. Sende durumlar nedir?

Merhaba bende sizdenim:) 3 senelik evliyim, 32 yaşındayım, ilk defa bu ay denedik. Bende doktor kontrolü yaptırıyorum düzenli 3 ayda bir, çok şükür bugüne kadar bir sorunum olmadı. Nisan ayından beridir de doktorun verdiği folattro isimli folik asiti kullanıyorum.
Bu ay ovulasyon testi dr yaptım ancak 2 çizgi hiç koyulaşmadi hep inceydi. Yine de denemelerimiz oldu. Ovulasyon testinde netlik göremediğim icin cok umutlu degilim ama bekliyorum bakalim..
Şuan kendimde gözlemlediğim değişik bir belirti yok.

Merhaba tatlış anne adayları :) 27 yaşındayım maalesef 1 tane kürtajlà sonuçlanan gebeligim oldu çocuğum yok. Geçen ay hamileyim sandım koca bir negatif gördüm bu ay günleri değerlendiremedik. Temmuzda çok kararlıyimmm. Kürtajimin üstünden 9 ay geçti hamile kalamadim tek yumurtaligim var ondan mı ki folik asit kullanmıyorum ne önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…