- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
- Konu Sahibi happydays1000
Ayyy yarn git kan ver bakalm canmmm çokmerk ettmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde var cnm kistim. Bende yaptırdım hormon tahlilleri sıkıntı yok çok şükür ama korkuyorum yine deBen de 4 yıllık evliyim kuzum. Yaklaşık 4 5 ay sonra biz de denemelere başlamayı düşünüyoruz. Çikolata kistim olduğu için bahsettiğin testler birkaç ay önce yapıldı. Hepsi çok şükür temiz ve olması gerektiği gibi çıktı. Önümüzdeki ay kan ve vitamin tahliline gideceğim. Kalan kontroller yapılsın. Doktora danışıp folik asite başlayacağım.
Geçmiş olsun. Korunuyor musunuz, bebek denediniz mi hiç?Benimde var cnm kistim. Bende yaptırdım hormon tahlilleri sıkıntı yok çok şükür ama korkuyorum yine de
Bizde 2 3 aya artk bırakıcaz korunmayı inşallahSiz ne zaman düşünüyorsunuz evet aklımda yarın yada cuma kan vericem hayalkırıklığı yaşamayız inşallah
Hadi inşallah güzl haberler alırız ovulasyon testlerni alıp denemelisin benceBen de 4 yıllık evliyim kuzum. Yaklaşık 4 5 ay sonra biz de denemelere başlamayı düşünüyoruz. Çikolata kistim olduğu için bahsettiğin testler birkaç ay önce yapıldı. Hepsi çok şükür temiz ve olması gerektiği gibi çıktı. Önümüzdeki ay kan ve vitamin tahliline gideceğim. Kalan kontroller yapılsın. Doktora danışıp folik asite başlayacağım.
Yaaa inşallah bebektirrrrrİlk denemeniz olucak hadi bakalım inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz deneyimlerimizi uyguladıklarımızı paylaşalım kızlar karnımda ağrı ve bir hareketlilik var bugün yedikçe yiyesim geliyor![]()
![]()
Vajinusmusu yeni yendim alışma aşamasındayım yaşım 30 4 yıllık evli olduğum için hemen başlıcaz denemelere Bi dahaki ay inşGeçmiş olsun. Korunuyor musunuz, bebek denediniz mi hiç?
Hemen hemen aynı dönemlerde denemeye başlayacağız sanırımBizde 2 3 aya artk bırakıcaz korunmayı inşallah
Sen benden önce başlayacaksın çalışmalara. Hadi bakalım güzel haberlerini duyalımVajinusmusu yeni yendim alışma aşamasındayım yaşım 30 4 yıllık evli olduğum için hemen başlıcaz denemelere Bi dahaki ay inş
İr caanm heleki geç döllenmeyse hiç belli olmazİlişkiden 1 hafta sonra yada bir kaç gün sonra belli olur mu ki. Sanmam döllenme dönemindeyim onun etkisi bence
Ayyy hadi inşallah canmmm takviye alıyomusn doktora gittinmiHemen hemen aynı dönemlerde denemeye başlayacağız sanırım![]()
Yaaa inşallah canmmm güzel haberler bekliyorum paylaşın burdaMerhaba bende sizdenim :) 2 ay önce prolaktin yüksekliğinden ilaç kullandım 1 ay içinde değerlerim normale döndü şuan folik asit ve pixaden kullanıyorum bu ay gün aşırı kaçırmamak adına çabalıyoruz inşallah bu ay birşeyler olur![]()
Kuzucum benim çikolata kistim var. Birkaç ay önce kontrole gittim amh, fsh gibi tüm değerlerime bakıldı. Hepsi normal çıktı. Kasım gibi planlıyoruz bebeği. Önümüzdeki ay kan ve vitamin tahlilleri için gideceğim. Doktorun önerdiği folik asit gibi takviyelere başlayacağım. Bir de şu toksoplazma testi hakkında konuşacağım onu yaptırmak istiyorum. Hatta smear testi yaptırsam da iyi olacak uzun süredir aksattım. Sende durumlar nedir?Ayyy hadi inşallah canmmm takviye alıyomusn doktora gittinmi