Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi hazırlık ❤❤ buyrunn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EVEETT BUGÜN İTİBARİYLEDE 9.GÜN 27 HAZİRANDAKİ OVULASYON TESTİMİ YAPTIM... =)

Eklentiler

• 20190627_155827.jpg
    20190627_155827.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 22
Regl sancım başladı olmadan önce belirti verir hani baskı varmış gibi ağrı ovulasyon günümden dolayı belkide yada yumurtluyorum adet tarihi me 17 gün var daha

Merhaba ben henüz hamileyim karnımda Ağrı var yani kasılma kasıklarımda da sonra afedersiniz idrar yollarımı üşütmüşüm ve gaz sıkışması da var hepsi birlendi üstelik arada adet sancısı gibi geliyor karın ağrım gidiyor ama çok şükür bir kanamayla karşılaşmadım sizce normal mi yoksa sorun var mı hafta içinde zaten doktora gideceğimde doktorumdan evvel sizin görüşlerinizi almak istedim gerçekten yardıma ihtiyacım var

Eki Görüntüle 2282460 Bende bu ay ovulasyon testıne başladım. Ama anlamadım dün baya koyu sanki bugun yaptıgım daha silik. Acaba yumurtlama oldumu? Yoksa hepsı negatıf mi. Yarında yapıcam bellı olur umarım.
Ben sabahları hayıt suyu içiyorum. Eşimle arı sütü bal polen kecıboynuzu karısımlı baldan yiyoruz. Bal tarcın çörekotuda yaptım.bu şekilde devam edıyorum şimdilik
kiz testlerin benim testlerin kopyasi benimde auni bu sekil arastrma yaptim iki cizgi ayni olana kadar devam canim

Back