- 18 Kasım 2015
- 13.545
- 16.977
- 298
- 35
- Konu Sahibi happydays1000
Aslında Bi yanım senin dediğini diyo ya doktor arıyorum aslında yaaslnda öle bişeyin varsa bekletmesen bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında Bi yanım senin dediğini diyo ya doktor arıyorum aslında yaaslnda öle bişeyin varsa bekletmesen bence
aynen sen yinede için ısınmadıysa araştır ama ısındıysan devam etAslında Bi yanım senin dediğini diyo ya doktor arıyorum aslında ya
Ozamn mantıken 2 gün sonra yumurtlaman lazm 3 gün sonrada çatlamş olması lazmRegl sancım başladı olmadan önce belirti verir hani baskı varmış gibi ağrı ovulasyon günümden dolayı belkide yada yumurtluyorum adet tarihi me 17 gün var daha
Ben hiç anlamıyorum çok mu koyu olması gerek cnm28 haziran 10.gün ovulasyon testim =)
T ÇİZGİSİ CDEN KOYU ÇIKINCA YUMURTLUYOSUN DEMEK CANM SONRAKİ TESTİNDE DE SİLİKLEŞTİYSE ÇATLADI DEMEKBen hiç anlamıyorum çok mu koyu olması gerek cnm
Merhaba ben de ovulasyon testine basladim bu ay adettin ilk gunuyle 10.gun bugun testimi isten cikinca birazdan yapacam ayni gidiyoruz su an28 haziran 10.gün ovulasyon testim =)
AA AYNI GÜNLER DE GİDİYORUZ CANM HADİ BAKALIMMMMMerhaba ben de ovulasyon testine basladim bu ay adettin ilk gunuyle 10.gun bugun testimi isten cikinca birazdan yapacam ayni gidiyoruz su an
BBURDAN PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİMMerhaba ben de ovulasyon testine basladim bu ay adettin ilk gunuyle 10.gun bugun testimi isten cikinca birazdan yapacam ayni gidiyoruz su an
Insallah musait vakitte cekip atayimBBURDAN PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM
Valla benm 28 33 arasıydı bu sefer ilk defa 25 te oldm canm senInsallah musait vakitte cekip atayimkac gunde adet oluyorsun peki
Benimde bugün olmam lazımdı ağrım var ama sökülemedim Bi türlüValla benm 28 33 arasıydı bu sefer ilk defa 25 te oldm canm sen
Olabilirmi kız bişeyyy test yaptnmıBenimde bugün olmam lazımdı ağrım var ama sökülemedim Bi türlü
28 32 arasi degisiyor benim de cekip atmayi becerebilirsem atacam insallah testleri haftaya gorurum gibi piki,oyle dusunuyorumValla benm 28 33 arasıydı bu sefer ilk defa 25 te oldm canm sen
kiz testlerin benim testlerin kopyasi benimde auni bu sekil arastrma yaptim iki cizgi ayni olana kadar devam canimEki Görüntüle 2282460 Bende bu ay ovulasyon testıne başladım. Ama anlamadım dün baya koyu sanki bugun yaptıgım daha silik. Acaba yumurtlama oldumu? Yoksa hepsı negatıf mi. Yarında yapıcam bellı olur umarım.
Ben sabahları hayıt suyu içiyorum. Eşimle arı sütü bal polen kecıboynuzu karısımlı baldan yiyoruz. Bal tarcın çörekotuda yaptım.bu şekilde devam edıyorum şimdilik
canim gogleden giris yap benimde oyle oldu oyle at fotoyu28 32 arasi degisiyor benim de cekip atmayi becerebilirsem atacam insallah testleri haftaya gorurum gibi piki,oyle dusunuyorum
Uygulamaya göre bugun yumurtlama gunumdü.yine silik çıktı. Devam edıcez bakalımkiz testlerin benim testlerin kopyasi benimde auni bu sekil arastrma yaptim iki cizgi ayni olana kadar devam canim