- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
- Konu Sahibi happydays1000
-
canm o macunu yerken tekrar bal çörek otu yaparsan yumurtaların çok büyüyp çatlayamayabilir bu kürleri kan testlerine göre yapmalısın bence..ovulasyon testlerinide 12-16 arası hergün aynı saatte yapıp adette sonra başlamalısın testi yapmadan 2 saat öncesine kadar da sıvı alımını kesmelisinBende bu ay ovulasyon testıne başladım. Ama anlamadım dün baya koyu sanki bugun yaptıgım daha silik. Acaba yumurtlama oldumu? Yoksa hepsı negatıf mi. Yarında yapıcam bellı olur umarım.
Ben sabahları hayıt suyu içiyorum. Eşimle arı sütü bal polen kecıboynuzu karısımlı baldan yiyoruz. Bal tarcın çörekotuda yaptım.bu şekilde devam edıyorum şimdilik
Anladım canım . sıvı alımına dıkkat ederek yapıyorum.Ovulasyon resmını yükledım şimdi. Çatlama olmuşmu sencecanm o macunu yerken tekrar bal çörek otu yaparsan yumurtaların çok büyüyp çatlayamayabilir bu kürleri kan testlerine göre yapmalısın bence..ovulasyon testlerinide 12-16 arası hergün aynı saatte yapıp adette sonra başlamalısın testi yapmadan 2 saat öncesine kadar da sıvı alımını kesmelisin
adetinin kaçıncı günü başlamıştın canm bu testeEki Görüntüle 2282460 Bende bu ay ovulasyon testıne başladım. Ama anlamadım dün baya koyu sanki bugun yaptıgım daha silik. Acaba yumurtlama oldumu? Yoksa hepsı negatıf mi. Yarında yapıcam bellı olur umarım.
Ben sabahları hayıt suyu içiyorum. Eşimle arı sütü bal polen kecıboynuzu karısımlı baldan yiyoruz. Bal tarcın çörekotuda yaptım.bu şekilde devam edıyorum şimdilik
Hmm tamam canım çok saol bilgilendirdiğin için.26.günde birse -14 yaptığımızda 12.gün oluyor yani sende 11 de piki yakalayıp 12 de çatlamayı görmemiz lazım
canm beklediğin adet tarihinden 2 gün önce yaparsan olabilir ama geç döllenmeyse adet tarihin geçmeden göremezsin o yuzden bence ya batı bekle yada gçmesni en azından çift çizgiyi görmezsen enerjin düşmezKızlar ilişkiden bir kaç gün sonra gebelik testi yaptırsam belli olur mu hamiş olduğum adet e yakın mı yaptırmam lazım sabırsızlıkla bekliyorum inşallah şu 2 ay içinde regl olduğum günler eşimle hüsran yaşadık bu sefer inşallah umutla bekliyoruz sevinçli haberlerle
canm çok iyi yapmşsın ama bak aşağıya ekliyorum böyle bir uyarı var...bu tip şeyleri testlerinizi yaptırmadan yemeyin atıyorum yumurtan büyük ve gayet sağlıklı bu tip kürler daha çok büyütüp kasık ağrısına yada kiste dönüşebilir çatlayamazKuru incir ve kabak çekirdeği önerdi buradaki arkadaşlar onları tükettim ovulasyon günlerimdeyim kuru inciri iki günde bitirdim
Bat yüksek 24-25-26-27-28 tarihleri bugün yüksek bat çarş perşembe ve cuma en yüksek döllenme bat yüksek temmuz 12 de regl olursam önce test yaptırıcam ona göre uygulayacağım kür ü korkuttun şimdi benicanm beklediğin adet tarihinden 2 gün önce yaparsan olabilir ama geç döllenmeyse adet tarihin geçmeden göremezsin o yuzden bence ya batı bekle yada gçmesni en azından çift çizgiyi görmezsen enerjin düşmez
bencede canm çünkü bazı kürler atıyorum prolaktni yükseltiyo bazıları çatlamayan yumurtayı çatlatıyo bazıları bi sorun yoksa kaliteyi arttırıyo bence ona göre devam etmelisinBat yüksek 24-25-26-27-28 tarihleri bugün yüksek bat çarş perşembe ve cuma en yüksek döllenme bat yüksek temmuz 12 de regl olursam önce test yaptırıcam ona göre uygulayacağım kür ü korkuttun şimdi beni
evet eğerki beklenen adet tarihin bugünse yarın test yaptır canm inşallah güzel haberlerle gelirsinKan testinde hemen çıkmazmı eczaneden aldığımız gebelik testleri hemen sonuç vermiyor evet canım ben kan testinden bahsetmiştim
buarada zeytinyağı içinde incir bekletip onu yiyorlarmış 2 3 günde bir belki o yenilebilir.tanelerinden ..keserek zeytnyagının içine incirleri koyuyormuşsunjn kuru incir olacakmış..Bat yüksek 24-25-26-27-28 tarihleri bugün yüksek bat çarş perşembe ve cuma en yüksek döllenme bat yüksek temmuz 12 de regl olursam önce test yaptırıcam ona göre uygulayacağım kür ü korkuttun şimdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?