- 21 Temmuz 2013
- 147
- 104
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.501
Hayirli olsun kuzummCanlarim Simdi dr aradim 388 cikmis kanda sizce nasil 3-4 haftalik olmasi lazlm daha konusamaya
Gitmedim sizce var mi hamilelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun kuzummCanlarim Simdi dr aradim 388 cikmis kanda sizce nasil 3-4 haftalik olmasi lazlm daha konusamaya
Gitmedim sizce var mi hamilelik
Silik cikmasi bile hamile oldugu gosterir kuzumdaha da test yapmaya korkuyorum.
3 test yaptım 3 ü de anında değil 5 dk içinde silik çıktı ikinci çizgi bat yarın bakalım
adet olacakmışım gibi bir his var içimde
Ne cumaymış Gelse de soru işaretlerimiz gitsebir cuma batı daha hoşgeldin :)
aynen öyle neyseki son 3 gün:)Ne cumaymış Gelse de soru işaretlerimiz gitse
Bitmeyen son 3 gün yapmışlaraynen öyle neyseki son 3 gün:)
bende öyle canım işe falan yoğunlaşamıyorum adet belirtim falanda yok sadece gögüslerim de acıma var oda bastırınca o kadarBitmeyen son 3 gün yapmışlar
Nasıl hissediyorsun sen?
Zaten pimpirikli bir yapım var regl belirtim de yok hamilelikte
Valla stresten çalışamaz oldum işte bugün
Herkes aynı seyi demiş başıma ikitane tatlı bela mı geliyor neIkiz gebelik olabilir :)
Banada oldu ikigün önce aradada oluyor iğner giriyor sanki hamilemisin yoksaKızlar kızımın odasını temizleidm cam kapi pencere hali dolap sildim perde astım su an gobek deligin 4 5 parmak asagisina igne batiyor gibi oluyor kasıklarim agriyor neden ki acaba
Bir taşla iki kuşum.mu oluyor acaba merakla bekliyorum nezaman belki olur acabaAytanesii canım ya ikiz gebelik yada erken döllenme.. hadi hayırlısı inşAllah..
Hayirli olsun kuzumm
bende öyle canım işe falan yoğunlaşamıyorum adet belirtim falanda yok sadece gögüslerim de acıma var oda bastırınca o kadar
yarın sabah test yapmamak için kendimi zor tutuyorumBen de o da yok cnm ya :))
Bugünü atlattık mı kaldı son 2...
Enerjilerimizi birleştirelim
hesapladığım yumurtlama günümden 8 9 gün sonra geçen pazar batmalar oldu yerleşme diye umuyorum. şu anda onun dışında başka belirti yok. ben temmuzda bi düşük yapmıştım sat a göre 8. haftada 6 haftalık kadardı kalbi atmadı gelişmesi geriymiş kendiliğinden düştüinşallah canım herhangi bir belirtin varmı:)
inşallah tekrar nasip eder rabbim canım benimde tahmini yumurtlamadan 5 6 gün sonra batmalar oldu başka olmadı bir de dün bu saatlerde alt arın bölgemde çok keskin bir acı hissettim 1 2 dakika içinde kayboldu odahesapladığım yumurtlama günümden 8 9 gün sonra geçen pazar batmalar oldu yerleşme diye umuyorum. şu anda onun dışında başka belirti yok. ben temmuzda bi düşük yapmıştım sat a göre 8. haftada 6 haftalık kadardı kalbi atmadı gelişmesi geriymiş kendiliğinden düştü
Valla Cumartesi'ye ya kadar yapmam sanırım. Cumartesi sabah da regl değilsem test yaparımyarın sabah test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
kuzum senin bir bebeğin varmş Allah bağışlasın beniz daha ilk ve 1 yıldır deniyoruz o yüzden biraz fazla sabırsızım ikinci bebeği olsa hiç bat falan takip etmem herhaldeValla Cumartesi'ye ya kadar yapmam sanırım. Cumartesi sabah da regl değilsem test yaparım
Benim durum farklı biraz tabi lohusalık sonrası ilk regl ilk yumurtlama denemem. Belki düzenim de bozulmuş olabilir
kuzum senin bir bebeğin varmş Allah bağışlasın beniz daha ilk ve 1 yıldır deniyoruz o yüzden biraz fazla sabırsızım ikinci bebeği olsa hiç bat falan takip etmem herhalde
ay kusura bakma canım istemeden üzdüm sanırım Allah tekrar nasip etsin inşallahYok cnm erken Doğumla kaybettim
Yaşasaydı Kasım da doğacaktı yavrum...