- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.541
canım senın ne zaman ekleyeyımBir tane daha 12 ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senın ne zaman ekleyeyımBir tane daha 12 ekim
canım sen nıye lıstede yoksun ben unutmusmuyum eklemeyı . eklıyorum hemen . 12 ekım anladıgım kadarıyla.Ben de o da yok cnm ya :))
Bugünü atlattık mı kaldı son 2...
Enerjilerimizi birleştirelim
13 ekim :)canım senın ne zaman ekleyeyım
günaydınlarrGünaydııııınnnn Kızlaaaaarrr
Belki çıkan test bozuktu bat kackızlar ben bir test daha yaptım bu sefer hiçbirşey çıkmadı testim baybtıme marka idi. bir de al-bi marka yapmıştım. Sanırım benim kimyasal oldu (
günaydınlarr
bat bugün canım ama dünkü negatif testten sonra adet olmayı bekliyorum.Belki çıkan test bozuktu bat kac
ovulasyon yapmışmıydın bu ay ? Belki geç yumurtladın ?bat bugün canım ama dünkü negatif testten sonra adet olmayı bekliyorum.
Hayırlısı cnm bklm gecikme olursa Belki o zmn çıkarbat bugün canım ama dünkü negatif testten sonra adet olmayı bekliyorum.
ovulasyon yapmadım canım gün aşırı ilişki olmuştu.20.güne kadar.ovulasyon yapmışmıydın bu ay ? Belki geç yumurtladın ?
öyle..hayırlısı olsun. Allah böyle nasip ettiyse vardır bir hayrı.Hayırlısı cnm bklm gecikme olursa Belki o zmn çıkar
Heh ozaman umudunu kaybetme belkı geç döllendi . İnşallah gelmıcek o kırmızılar .ovulasyon yapmadım canım gün aşırı ilişki olmuştu.20.güne kadar.
Elbette canım Bizim şer gördüğümüzde hayr hayr gördüğümüzde şer olabiliyoröyle..hayırlısı olsun. Allah böyle nasip ettiyse vardır bir hayrı.
pek umudum olmasa da... İnşallahHeh ozaman umudunu kaybetme belkı geç döllendi . İnşallah gelmıcek o kırmızılar .
Bu ay hepimizi hamıle kalıcazzz Burdan hazıran analarına geççez inşallah
Kiz bu ay hamile kalsak dogum hazirana mo gelioHeh ozaman umudunu kaybetme belkı geç döllendi . İnşallah gelmıcek o kırmızılar .
Bu ay hepimizi hamıle kalıcazzz Burdan hazıran analarına geççez inşallah
temmuz hhazıran işte O aralarKiz bu ay hamile kalsak dogum hazirana mo gelio
Hiç düşünmemistim:) bnm ilk kızım ekim doğumlu bu ayin 16sinda 4 u doldurcak kış bebeğiydi bu ay tutarsa yaz bebeği olacak yanitemmuz hhazıran işte O aralar
temmuz hhazıran işte O aralar
Bizimde evlilik tarihimiz 12 Temmuz . Yeğenimin doğum gunu 12 Temmuz 10 temmuz tam 9 ay oluyorHiç düşünmemistim:) bnm ilk kızım ekim doğumlu bu ayin 16sinda 4 u doldurcak kış bebeğiydi bu ay tutarsa yaz bebeği olacak yani
Ben direk hesapladım Hadi inşallahAmaaan bende hiç düşünmemiştim.. hayırlısıyla olsun da inşAllah