- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.481
hakkımızda hayırlısı canımbende kimseyi umutlandırmak istemiyorum canım kendim bulabirsem alayım bugün yada yarın eğer pozitif çıkarsa eşimle direk hastaneye gideriz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkımızda hayırlısı canımbende kimseyi umutlandırmak istemiyorum canım kendim bulabirsem alayım bugün yada yarın eğer pozitif çıkarsa eşimle direk hastaneye gideriz:)
inşallah canım eğer pozitifi görürsem önce size haber verecem :)Rahat ol hayırlı olanı iste inşaallah vars8r
aminnnn inşallah :) seninde mi cumaBat cuma olan ne kadar cok kisi var. Insaallah toplu olarak mujdeli haberi veririz
amin canım inşallah:)hakkımızda hayırlısı canım
Aynen cuma ya da cumartesi bir gun oynuyor bazen ama takvime gire cuma bakalimmmmmaminnnn inşallah :) seninde mi cuma
inşallah pozitifi görürsün canımAynen cuma ya da cumartesi bir gun oynuyor bazen ama takvime gire cuma bakalimmmmm
Yaa icime bir ferahlik geldi okudugumdaa Allah razi olsun insaallah senin de kalbindeki neyse o olurinşallah pozitifi görürsün canım
amin canım benim teşekkür ederim ALLAH senden de razı olsunYaa icime bir ferahlik geldi okudugumdaa Allah razi olsun insaallah senin de kalbindeki neyse o olur
ay inşallah hamileyizdir kocama söylemeden buraya yazıcam
tamam canım etiketlerimEtiketle beni yazarken gözden kaçmasın
HeRhalde bize haber vericen burda eşlerden cok emek veriyoruz birbirimize ya hepinizden Allah razı olsun kardeş gibi seviyorum sizi rabbim her daim mutlu etsin huzurlu etsin sizleri hepimiziinşallah canım eğer pozitifi görürsem önce size haber verecem :)
amin canım benim bende buralara biraz girmeyeyim kafam dağılsın diyorum ama en fazla iki gün dayanıyorum girmeden Rabbim gönlümüze göre versin inşallah yuvalarımızı evletla taçlandırsınH
HeRhalde bize haber vericen burda eşlerden cok emek veriyoruz birbirimize ya hepinizden Allah razı olsun kardeş gibi seviyorum sizi rabbim her daim mutlu etsin huzurlu etsin sizleri hepimizi
Bir tane daha 12 ekim
bir cuma batı daha hoşgeldin :)
hoşbuldumm heyecan dorukta inşallah güzel haber alırız :)bir cuma batı daha hoşgeldin :)
inşallah canım herhangi bir belirtin varmı:)hoşbuldumm heyecan dorukta inşallah güzel haber alırız :)
Amin ecmain canım inşaallahamin canım benim bende buralara biraz girmeyeyim kafam dağılsın diyorum ama en fazla iki gün dayanıyorum girmeden Rabbim gönlümüze göre versin inşallah yuvalarımızı evletla taçlandırsın
Ikiz gebelik olabilir :)Kızlar tahlil yaptırdm sonucum 1000.0 çıktı