- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
- 53
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #1.101
Çizgiyi bende gördüm Allah Allah sasirdimCanım adet olmadım daha ama gittim kan verdim test yapmıştım orda da belli olmaya başlayınca vardır dedim ama kan sonucum 1.4 çıktı .Vardır bunda da hayır .
Laboquick kullanıyorum iyi denmişti ama sonuç böyle .Çizgiyi bende gördüm Allah Allah sasirdim
kuzum cızgıyı goruyorum ya demekki kimyasal oldu. o zaman gebelik yakındır dıyoruz kuzum. bir iki gune adet olursun.Canım adet olmadım daha ama gittim kan verdim test yapmıştım orda da belli olmaya başlayınca vardır dedim ama kan sonucum 1.4 çıktı .Vardır bunda da hayır .
bende ondan kullanmıstım dogru sonuc verıyor canım bence kımyasal oldu ondan boyleLaboquick kullanıyorum iyi denmişti ama sonuç böyle .
Ayy canim benimCanim bence hamilesin
İnş canım yaaCanim benim
Cok sagol bat 9 ekim Ben yurt disinda yasiyorum burda kan vermek yok hementesadüfen sali günü jinekolog randevusu aldim bugün kasiklarim agriyor kist var sanirim diye dünki negativ testten sonra insallah dogrudur soktayim kimseye esim dahil bisey diyemedim
Kimyasal da hcg yüksek çıkıp sonra düşüyordu demebende ondan kullanmıstım dogru sonuc verıyor canım bence kımyasal oldu ondan boyle
İnşaAllah yakındır kuzumkuzum cızgıyı goruyorum ya demekki kimyasal oldu. o zaman gebelik yakındır dıyoruz kuzum. bir iki gune adet olursun.
Amin canim insallahİnş canım yaa
Salı çabuk gelsin güzel haberini herkese duyur inş
Kuzum benim kasık ağrım, göğüs hassasiyetim ayak üşümem felan var sanırım bunlar da normal dimi ?bende ondan kullanmıstım dogru sonuc verıyor canım bence kımyasal oldu ondan boyle
öyle cok yükselmiyor. mesela ben iki kere kimyasal gecırdım birinde 14 e cıktı sonra dustu. diğerinde 89 a kadar cıktı sonra dustuKimyasal da hcg yüksek çıkıp sonra düşüyordu deme
normal canım bır ıkı gune adet olursun.Kuzum benim kasık ağrım, göğüs hassasiyetim ayak üşümem felan var sanırım bunlar da normal dimi ?
Bilmiyorum ki benim çıkar mı ya da çıktı da düşüyor muöyle cok yükselmiyor. mesela ben iki kere kimyasal gecırdım birinde 14 e cıktı sonra dustu. diğerinde 89 a kadar cıktı sonra dustu
çift cızgı cıktgında cıkmıs olmalı tahlil yaptırdıgında da dusmus canımBilmiyorum ki benim çıkar mı ya da çıktı da düşüyor mu
Hoşbulduk amiiiiincanımmm hoşgeldin topiğimizee :) bu topik hepimize ugurlu gelsin inşallah :) rabbim bekletmeden versin ekliyorum canım listeye
Evet canım 1 sene olmadan tedavi tavadiye edilmiyor. Bende kızımı 11 ay bekledim hatta bende neden olmuyor diye bir sürğ tahlil yaptırdım hiçbirşey çıkmadı ve 11.ayda hamile kaldım 3 yılllık evliydim. Seni çok iyi anlıyorum insan onun niyetine girince olsun istiyor hemen ve içine kurt düşüyor ama bir sene denemeden olmuyor mu acaba korkusuna düşme. He ama nedir mesela ovulasyon testi alıp günü gününe dikkat ederek beraberlik olursa şansını yükseltirsin mesela ama hemen çocuğum olmuyor mu diye üzme kendini ben gibiKızlar merhaba bende 4 ay olacak evleneli hiç korunmadik ama nedense olmuyor önce bi doktora gittim herşey normal demişti yarın da özele gidicem bi devletteki doktor çok düşmedi üstüne bir sene diyor ama yaşım 26 olsun istiyorum yarın da mi bir sene bekleyin deneyin diyecek acaba
en azından hamile kalabildiğimi biliyorum :) bir de galiba kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyormuş öyle bir şeyler okumuştum burda. ya nasipp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?