- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
Ben silik bir çizgi görüyorumkızlar yorumlar mısınız? hayalet mi sadece ben mi görüyorum? bat normalde dündü bu testi de dün yaptım ama 2 gün geç yumurtladım bu ay yani bat yarın diyebiliriz. yarın tekrarlayacağım testi
ay inşallah :) acaba dedim paranoya mı deli gibi hissettim kendimiBen silik bir çizgi görüyorum
Merhaba canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Öncelikle kistlerin için hamile olmadığına eminsen soğan kürüne başlayabilirsin, 4-5 günde bile atarsın hepsini. Çok benziyomuşuz seninle, benim de tsh bu ay 5 küsür çıktı, hep 3.5 çıkıyodu. Doktor ilaç başlattı kontrol altında tutatlım dedi. Ayrıca eşimde de hareketli sperm sayısı az malesef 15 gün önce öğrendik, varikosel varmış ameliyat olucak. 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum, bu ay ki iğnemi dün oldum bakalım hayırlısıKızlar progesteron sonucuma şimdi internetten kendim baktım 13.29. Adetimin 21.günündeyim bende TSH da yüksekti 5-6 lardaydı. Oda düşmüş çok şükür 3.50 . Henüz istediğim kıvama gelmemiş ama olsun. Bu arada TSH için ilaç yazmadı bana doktorun biri sinir oldum zaten . Ben kendim dereotu kullanıyorum saraçoğlunun programında duydum demekki etki etmiş. Minik minik kistlerim varmış oda muhtemelen bu ayki kullandığım çörekotu bal tarçın küründen dolayı.Çok önemsemedi doktor kistleri.BetaHCG yede baktırdım gitmişken oda 2.3 çıkmış yani olmadı bu ayda. Artık gelecek ay yumurta takibi yaptıracağım inşallah klomen tedavisine başlayacağım. İple çekiyorum adetimin 3.gününü :). Bişey sorcam size ben ya bu kistlerin gitmesini istiyorum bir an önce tedaviye başlamadan, acaba bugün hemen soğan kürüne başlasam birşey Olurmu?
Birde kızlar eşinde hareketli sperm sayısı azlığı sıkıntısı olup klomen çatlatma iğnesi tedavisinden olumlu sonuç alan varmı acaba ?
Tatlimmm benide eklermisin17 ekim catlatma iğnesi vuruldum dün beklemedeyimMerhaba arkadaşlar!
Bat ı ekim ayında olanlar haydii toplanalım.
Bu ay bizim ayımız, en güzel ayımız olsun.
Beraber bekleyip, güzel haberlerimizi burada paylaşalım .
Bu topik hepimize uğurlu gelsinn..
HAMİLELİĞE TERFİ EDENLER
Allah hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.ayağınızı sürüyünde bütün grup peşinizden gelsin :)))
- @gizemya
- @MevaRC
- @Mrvttttttt
EKİM ANNE ADAYLARI
- @nurimomo 25 Eylül
- @Sbha 26 Eylül
- @Kurumus-Maskara 29 Eylül
- @Eda3883 29 Eylül
- @acem55 1 Ekim
- @Bestblondie 1 Ekim
- @karanmasal 1 Ekim
- @ALTINIM 1 Ekim
- @clarke34 2 Ekim
- @Sem0510 2Ekim
- @Hoooneyy 2 Ekim
- M Muhendisella 2 Ekim
- @123hasret 2 Ekim
- @Disi geyik 2 Ekim
- @EslemKenan 4 Ekim
- @Sinemsara07 5 Ekim
- @sakasak 5 Ekim
- @Gezi92 5 Ekim
pembepatiks 5 Ekim - @Aykiz0 5 Ekim
- @gzmdncr33 6 Ekim
- @_ekinoks_ 6 Ekim
- @ISTANBULLUGELINN 6 Ekim
embytn 6 Ekim limoncicegi41 7 Ekim rainbow4607 7 Ekim Elanur4206 7 Ekim - @Yazanhanim 7 Ekim
- @Scarlet16 7 Ekim
kardelen_08 8 Ekim - @uniq12 8 Ekim
- @Edaa07 8 Ekim
- @Aytenazmi 8 Ekim
- @breath07 8 Ekim
- @teacheralla 9 Ekim
- @Hayal1992 9 Ekim
- @sucukgelisimci 9 Ekim
- @Morasigi 10 Ekim
- @crnksgl 10 Ekim
- @20_KELEBEK 10 Ekim
- @sivas5858 11 Ekim
- @Caglass 11 Ekim
- @Neic 12 Ekim
- @papatyakokankadin 12 Ekim
- @rmysa91 14 Ekim
- @bahargelini 14 Ekim
- @yaprakali 15 Ekim
- @Greensey 15Ekim
- E Eren61 15 Ekim
- @duruasya 16 Ekim
- @AleooVeraa 16 Ekim
- @gizemusa1227 17 Ekim
- @wiha02 18 Ekim
- @Loveitred 18 Ekim
- @mine8585 19 Ekim
- @Jklyyy 19 Ekim
- @Vahvah85 21 Ekim
- @nyks_42 22 Ekim
- @Kaybolmuscennet 23 Ekim
- @Busrayld 24 Ekim
- @gulguzeli_28 24 Ekim
- @Valensiya 25 Ekim
- @Kontess08 28 Ekim
- @umudu beklemek 29 Ekim
- @minnos26 ?
Ay umutlandırmak gibi olmasın ama çizgi çok rahat görülüyo canım, hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir :)kızlar yorumlar mısınız? hayalet mi sadece ben mi görüyorum? bat normalde dündü bu testi de dün yaptım ama 2 gün geç yumurtladım bu ay yani bat yarın diyebiliriz. yarın tekrarlayacağım testi
inşallaaah canım teşekkür ederimAy umutlandırmak gibi olmasın ama çizgi çok rahat görülüyo canım, hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir :)
Evet tabi takip et koyulaşması lazım. İnşallah çok güzel olur her şey, bizi de haberdar etinşallaaah canım teşekkür ederimkoyulaşmasını takip edicem yarın yaptığımda daha belirgin olması lazım ikiye katladıysa eğer değer
bence var cnm hayırlı olsun şimdidenkızlar yorumlar mısınız? hayalet mi sadece ben mi görüyorum? bat normalde dündü bu testi de dün yaptım ama 2 gün geç yumurtladım bu ay yani bat yarın diyebiliriz. yarın tekrarlayacağım testi
mutlaka yazarım buralara içim içime sığmıyor zatenEvet tabi takip et koyulaşması lazım. İnşallah çok güzel olur her şey, bizi de haberdar et
teşekkür ederimm inşallah vardırbence var cnm hayırlı olsun şimdiden
Canım lh 9.6 FSH 6. Bir zararı yok yani vücuduna biraz hormon almış oluyorsun ilaçlarla.Bi zararı yok değilmi canım ? Kaç acaba fsh değerin kuzum ?
Valla istemeden guzel bir takvim olmus insallah tutar. Benim yumurtlama donemi basinda ve catlayinca 2 iliski oldu. Tam yumurtami karsiladi. Kiz senin kadar bile yok bu ay simdiye kadar adete kaldi 4Biz ilk defa korunmasız birlikte oldu oyüzden ovulasyon yapmadım . Telefondan takip ettim . Adet bitiminden sonra full yapmaya çalıştık. Ama o kdr düğün vardı ki2 gun dolu 1 gun boş olarak geçmiş tesadüfi
21 22 / 24 25 / 27 28 / 30 1
Son gune kadar devam ederiz
hayirli olsun:)teşekkür ederimm inşallah vardır
teşekkür ederim teyit edeyim de hayırlısıyla :)hayirli olsun:)
var gibi
erken testlere hiç güvenim kalmadı saçma geliyor artık. bir de kaset testlerde bazı markalar silik gösteriyormus umarım doğrudur. kan sonucunu yaz mutlakaKızlar bugün adet günüm. Ben 5 gün önce predictor ile yaptim erken gebelik testi cikmamisti. Simdi silik cizgi var ucuz test ile. Birazdan kan vermeye gideceğim. Dua edin bana . Sağlıkla olsun sağlıkla devam etsin kavuşayım diye...
Canım klomen ve çatlatma iğnesi yumurtanın büyümesini ve çatlamasını destekleyici bi tedavi eşinde hız sorunu varsa keçiboynuzu veya promen gibi soerm hızını destekleyen vitaminler kullanabilirsiniz çok faydası oluyorKızlar progesteron sonucuma şimdi internetten kendim baktım 13.29. Adetimin 21.günündeyim bende TSH da yüksekti 5-6 lardaydı. Oda düşmüş çok şükür 3.50 . Henüz istediğim kıvama gelmemiş ama olsun. Bu arada TSH için ilaç yazmadı bana doktorun biri sinir oldum zaten . Ben kendim dereotu kullanıyorum saraçoğlunun programında duydum demekki etki etmiş. Minik minik kistlerim varmış oda muhtemelen bu ayki kullandığım çörekotu bal tarçın küründen dolayı.Çok önemsemedi doktor kistleri.BetaHCG yede baktırdım gitmişken oda 2.3 çıkmış yani olmadı bu ayda. Artık gelecek ay yumurta takibi yaptıracağım inşallah klomen tedavisine başlayacağım. İple çekiyorum adetimin 3.gününü :). Bişey sorcam size ben ya bu kistlerin gitmesini istiyorum bir an önce tedaviye başlamadan, acaba bugün hemen soğan kürüne başlasam birşey Olurmu?
Birde kızlar eşinde hareketli sperm sayısı azlığı sıkıntısı olup klomen çatlatma iğnesi tedavisinden olumlu sonuç alan varmı acaba ?
Canım kaç acaba eşinde hareketli sperm yüzdesi. Bizdede varikosel var ama doktor kesin çözüm değil diyor birde 1.derece bizim.Merhaba canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Öncelikle kistlerin için hamile olmadığına eminsen soğan kürüne başlayabilirsin, 4-5 günde bile atarsın hepsini. Çok benziyomuşuz seninle, benim de tsh bu ay 5 küsür çıktı, hep 3.5 çıkıyodu. Doktor ilaç başlattı kontrol altında tutatlım dedi. Ayrıca eşimde de hareketli sperm sayısı az malesef 15 gün önce öğrendik, varikosel varmış ameliyat olucak. 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum, bu ay ki iğnemi dün oldum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?