- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
canım benım yaa. hepten strese girmişindir. olacak allahın izniyle azıcık rahatlamaya calışş cok bunalmıssın belli k..48.gün bugünsöktürücü kullandım şimdi beklemedeyim. ufff ne çektim neler çektim bitmiyor bitmiyor! olmuyor! delireceğim artık.
Ben bal kürü ile daha ücüncü gün adet oldum istersen sende dene canım ben ilaç verdiler ama.alerji yaptı kullanamadm48.gün bugünsöktürücü kullandım şimdi beklemedeyim. ufff ne çektim neler çektim bitmiyor bitmiyor! olmuyor! delireceğim artık.
Kuzum Lh ı demiyorsun deme :/canım sol resımde en alttakı barız gorunuyor.:) hadi hayırlı olsun canım hamişlere ekliyorum
aa lh mıs farketmemısım.Kuzum Lh ı demiyorsun deme :/
Amin canım bişey sorucam bilen varsa yanıtlayabilir döngüye göre erken yumurtlama neden olur kötü bişey mi ben 3 gün erken yumurtluyorum tırstım internette yazılanları görünceAmiin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canımcım
ne yazıyorkı erken yumurtlama ıleılgılı? u konuda hıc bılgım yokAmin canım bişey sorucam bilen varsa yanıtlayabilir döngüye göre erken yumurtlama neden olur kötü bişey mi ben 3 gün erken yumurtluyorum tırstım internette yazılanları görünce
sağlıklı olmazmış döllenme süreci çocuk tutunmada zorlanırmış erken yumurtladığun için rahim duvarı inceymiş henüz vs vsne yazıyorkı erken yumurtlama ıleılgılı? u konuda hıc bılgım yok
Bi bilgim yok canım ama niye kötü olsun ki dönem dönem bazı aylar 1-2 gün geç yumurtluyoruz, bazı aylar 1-2 gün erken. Bi sorun olduğunu sanmıyorum. Ne yazıyo ki bu konudaAmin canım bişey sorucam bilen varsa yanıtlayabilir döngüye göre erken yumurtlama neden olur kötü bişey mi ben 3 gün erken yumurtluyorum tırstım internette yazılanları görünce
Benimde öyle oldu canım erken oluşuyor olgunluğa ondan venceAmin canım bişey sorucam bilen varsa yanıtlayabilir döngüye göre erken yumurtlama neden olur kötü bişey mi ben 3 gün erken yumurtluyorum tırstım internette yazılanları görünce
Ya işte iyi değilmiş rahim duvarı tam kalınlığa erişemezmiş erişemezse döllenen yumurta sağlıklı olmayıp tutunması zorlanırmış falan filan işte ama benim hiç değişmiyo yumurtlama günlerim ve döngüm de aynıBi bilgim yok canım ama niye kötü olsun ki dönem dönem bazı aylar 1-2 gün geç yumurtluyoruz, bazı aylar 1-2 gün erken. Bi sorun olduğunu sanmıyorum. Ne yazıyo ki bu konuda
Onun için nar suyu iyi geliyormuş duvar8 kalınlaştırmak icin yaniYa işte iyi değilmiş rahim duvarı tam kalınlığa erişemezmiş erişemezse döllenen yumurta sağlıklı olmayıp tutunması zorlanırmış falan filan işte ama benim hiç değişmiyo yumurtlama günlerim ve döngüm de aynı
Ben bi sorun olucağını sanmıyorum canım. Döngün de düzenliymiş zaten, için rahat olsunYa işte iyi değilmiş rahim duvarı tam kalınlığa erişemezmiş erişemezse döllenen yumurta sağlıklı olmayıp tutunması zorlanırmış falan filan işte ama benim hiç değişmiyo yumurtlama günlerim ve döngüm de aynı
Aynen canım nar suyu rahim kalınlaştırmaya birebirmiş.Onun için nar suyu iyi geliyormuş duvar8 kalınlaştırmak icin yani
Canım stres yapma çok okuyoruz korunuyorken adetten sonraki ilk ilişkide birsey olmaz deyip hamile kalanları doguranlari.Ya işte iyi değilmiş rahim duvarı tam kalınlığa erişemezmiş erişemezse döllenen yumurta sağlıklı olmayıp tutunması zorlanırmış falan filan işte ama benim hiç değişmiyo yumurtlama günlerim ve döngüm de aynı
doktor bana hiç bi sıkıntı yok diyo canım bilemedim ki dur bakalım hayırlısını neyse o olsun hakkımızdaOnun için nar suyu iyi geliyormuş duvar8 kalınlaştırmak icin yani
yarın pazar var alırım bulursam canım ama kabız ediyor işteAynen canım nar suyu rahim kalınlaştırmaya birebirmiş.
wiha02 bunu da denebilirsin canım 2-3 günde bile etki ediyomuş
he valla nasipten öte yok ben kaderciyimCanım stres yapma çok okuyoruz korunuyorken adetten sonraki ilk ilişkide birsey olmaz deyip hamile kalanları doguranlari.
1-2 gün kullan o bile etki eder bence :)yarın pazar var alırım bulursam canım ama kabız ediyor işte
he valla nasipten öte yok ben kaderciyimCanım stres yapma çok okuyoruz korunuyorken adetten sonraki ilk ilişkide birsey olmaz deyip hamile kalanları doguranlari.
yaparım canım, sigaradan kurtulmam için de bişey söyleyin1-2 gün kullan o bile etki eder bence :)
İbrahim saraçoğlunun bir tavsiyesi vardı hatta pazarda bulabileceğin birşey di baksana youtube danhe valla nasipten öte yok ben kaderciyim
yaparım canım, sigaradan kurtulmam için de bişey söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?