- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
aa yumurtlamadan 8 gun sonraysa yerlesme olması daha kuvvetlı bır ıhtımal. hakkında hayırlısı kuzum ınnşşşalla hamılesındır.Yumurtlamadan da 8 gün sonraydı canım temizlik ve hazırloklarla uğraşırken unuturm bu sıkıntıları inşaallah
ay kuzum sorma erken ogrenmekde dert.heyecanla beklıyorum sonucunu canım.Daha önceden dilim fena yandı o yüzden beklyorum
1 hafta kala dayanamayıp kan testi vermiştim pozitif çıkmıştı ama bu seferde ikiye katlıyorum diye günaşırı kan vermeye başladım her seferinde aynı stresle 6 kez kan verdikten sonra adetin 2 gün sonrası kimyasal olduğunu öğrenmiştim ayni erken öğrenmek de yetmiyor bana bide herkese söz vermiştim gününü belliyken diye çünkü bütün ailem benimle o stresi yaşamıştı
canımm naptınn? gıttın mı doktoraYarın gel dedi polikliniğe doktor . Canım ne kadar belli oluyor fotoğrafta bilmiyorum da.Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin
Öyledir inşaallah canımilk çocuğumda oldu yerleşme kanaması çok sancım olmuştu 1 damla kahverengi leke gelmişti sonra geçti ağrım ama tabi ben hamile olduğumu öğrenmiştim heralde yerleşmedir bilemiyorum
Hayırlısı olsun inşaallah canımyerlesme ıcın erkenmıs ama belli olmaz tabı belkıde yumurtlama olmustur o zamanda lekelenme olabılırmıs.
Yumurtlamayı hissettikten sonra oldu zaten de hayırlısı olsun canımaa yumurtlamadan 8 gun sonraysa yerlesme olması daha kuvvetlı bır ıhtımal. hakkında hayırlısı kuzum ınnşşşalla hamılesındır.
Amin inşallah canım benim dün çatladı değerlendirdik beklemeye geçtim heycanla :)Yine birlikte bekliycez ne güzelhayırlı, müjdeli haberler alalım inşallah bu ay canım
Ben bu ay klomen kullandım canım ve bugün çatlatma iğnemi oldum, hamilelik şansı artsın diye yöntemler deniyoruz bakalım. Ama eşimin de spermlerde hareket sorunu çıktı biraz. Meğer varikosel varmış ameliyat olucak. İlk bebiş ilk ayda oldu ama 8 haftalık kürtaj oldum. Bu bebiş 6 aydır gelmiyo. Bakalım inşallah artık hepimizin yüzü gülerAmin inşallah canım benim dün çatladı değerlendirdik beklemeye geçtim heycanla :)
ee sonrada kahverengimi leke geldi.. ozaman benimki yerlesme kanamasi olamazki anammm amannnhayırdır kuzum ? bende olmustu cok hafif acık pembe leke geldı sonra kahve leke oldu ve bıttı
İnşallah bu ay gelmiştir kuzum rabbim gönlüne göre versinBen bu ay klomen kullandım canım ve bugün çatlatma iğnemi oldum, hamilelik şansı artsın diye yöntemler deniyoruz bakalım. Ama eşimin de spermlerde hareket sorunu çıktı biraz. Meğer varikosel varmış ameliyat olucak. İlk bebiş ilk ayda oldu ama 8 haftalık kürtaj oldum. Bu bebiş 6 aydır gelmiyo. Bakalım inşallah artık hepimizin yüzü güler
kuzum herkeste aynı olmazz.ee sonrada kahverengimi leke geldi.. ozaman benimki yerlesme kanamasi olamazki anammm amannn
Amiin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canımcımİnşallah bu ay gelmiştir kuzum rabbim gönlüne göre versin
Yok kuzum gitmedim cuma gününe kadar bekleyeceğim nasipse cuma günü gideceğim . Teşekkür ederimcanımm naptınn? gıttın mı doktora
anladım canım . testte koyulasma var mı?Yok kuzum gitmedim cuma gününe kadar bekleyeceğim nasipse cuma günü gideceğim . Teşekkür ederim
Bu şekilde kuzum testlerim .En üstteki sabah yaptığım . Çok hafif.anladım canım . testte koyulasma var mı?
Hak veriyorum. Bende ogrendim soyledim sonra dış gebelik ile herkes benden beter gerildi. Bende simdi adetten sonra ogrenip kalp atisi alinca herkese soylemek istiyorumDaha önceden dilim fena yandı o yüzden beklyorum
1 hafta kala dayanamayıp kan testi vermiştim pozitif çıkmıştı ama bu seferde ikiye katlıyorum diye günaşırı kan vermeye başladım her seferinde aynı stresle 6 kez kan verdikten sonra adetin 2 gün sonrası kimyasal olduğunu öğrenmiştim ayni erken öğrenmek de yetmiyor bana bide herkese söz vermiştim gününü belliyken diye çünkü bütün ailem benimle o stresi yaşamıştı
canım sol resımde en alttakı barız gorunuyor.:) hadi hayırlı olsun canım hamişlere ekliyorumBu şekilde kuzum testlerim .En üstteki sabah yaptığım . Çok hafif.
ekliyorum kuzumKızlar ben de varım bat 8 Ekim. Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay bugün iğnenin 10. Gunu
canım sen ovulasyon testindenmi takip ediyorsun hsgden sonra birde canım seninde kanaman varmı akıntı ile beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?