- Konu Sahibi limoncicegi41
-
Soguk alginligi ve antibiyotik iciyorum evet gebelige engel biliyorum ama once iyilesmem lazimGecmiş olaun canım ya su içmeyi ihmal etme baska türlü atılmıyo enfeksiyon. İlac kullanıyor musun?bir an önce gecsşn cunku gebeliğide engelliyor
3 gün önce adetinin kacıncı günüydü?ateslenmen hasta hıssetmen bence mevsımsel ama otekı yerlesme olabılır . hayırlısı olsun canımHiç iyi hissetmiyorym canım ya akşam ilişki oldu sabah yine akıntı ile bi nota kadar leke gördüm ama kasıklarm rahatsız ediyor beni sağ taraf özellikle kötü birşey cıkar diye korkuyorum üçgün önce de lekelenme oldu ogünde rahatsızdım ama kahve rengi gibi bi lwkw gördüm ya ateslenme falan hasta hissediyorum kendimi
evet canım önce saglık antibiyot,k bıtınce ıyılesmıs olursun bıle gecmişler olsun kuzumSoguk alginligi ve antibiyotik iciyorum evet gebelige engel biliyorum ama once iyilesmem lazim
Evet canım ondan bu kadar heyecanım gerçi her ay aynıyım da :)))aminnn canım sen asılama olmustun dımı
Amin canim tesekkur ederimevet canım önce saglık antibiyot,k bıtınce ıyılesmıs olursun bıle gecmişler olsun kuzum
yıne ıyı sabırlısın ben olsam tutamazdım kendimiEvet canım ondan bu kadar heyecanım gerçi her ay aynıyım da :)))
hemen eklıyorum canım. hoşgeldın topiğimizeMerhabalaarbu topiğe ilk kez geliyorum, oldukça aktifim aslında buralarda ama buraya yeni uğrayabildim :) limoncicegi41 canımcım benim bat 16 ekim beni de eklersen sevinirim
19.gün canım3 gün önce adetinin kacıncı günüydü?ateslenmen hasta hıssetmen bence mevsımsel ama otekı yerlesme olabılır . hayırlısı olsun canım
Yumurtlamadan da 8 gün sonraydı canım temizlik ve hazırloklarla uğraşırken unuturm bu sıkıntıları inşaallah3 gün önce adetinin kacıncı günüydü?ateslenmen hasta hıssetmen bence mevsımsel ama otekı yerlesme olabılır . hayırlısı olsun canım
Hoş bulduuumhemen eklıyorum canım. hoşgeldın topiğimize
Daha önceden dilim fena yandı o yüzden beklyorumyıne ıyı sabırlısın ben olsam tutamazdım kendimi
Belki geç döllenmedir canım sabret biraz. Bebiş yoksa da sağlık olsun, denemeye devam. Mutlaka gelicek o bebişmerhaba kızlar , benim bat 1 Ekim di.. yani bugün.. gelen giden yok şimdilik .. dün test yaptım negatif çıktı..
Tarihim hiç şaşmazdı ama... karmakarışığım
İnşallahhhhhhhBelki geç döllenmedir canım sabret biraz. Bebiş yoksa da sağlık olsun, denemeye devam. Mutlaka gelicek o bebiş
ilk çocuğumda oldu yerleşme kanaması çok sancım olmuştu 1 damla kahverengi leke gelmişti sonra geçti ağrım ama tabi ben hamile olduğumu öğrenmiştim heralde yerleşmedir bilemiyorumYerlesme kanaması geçiren varmı belirtiler nelerdi bende baya sıkıntı yaşıyorum bir haftam kaldı adete
yine batlar yakın arkadaşım benimde 18Merhabalaarbu topiğe ilk kez geliyorum, oldukça aktifim aslında buralarda ama buraya yeni uğrayabildim :) limoncicegi41 canımcım benim bat 16 ekim beni de eklersen sevinirim
Ekleyelim inşsllah gönlüne göre plur
yerlesme ıcın erkenmıs ama belli olmaz tabı belkıde yumurtlama olmustur o zamanda lekelenme olabılırmıs.19.gün canım
Yine birlikte bekliycez ne güzelyine batlar yakın arkadaşım benimde 18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?