- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun belirtilerin var mı az kaldı bataBende öğrendiğimde ilk 13 ekimde gidicem doktora. Kese gözüksün istiyorum. Sonrakine de kalp atisina cagirir. Insallah 5 ekimi bende kirmizi görmeden gecirirsem planim bu
evet canım haklısın riskli olabiliyor bazı gebelikler ama en azından 1 hafta geçsin diyorum tabi dayanabilirsemcanım psikolojik anlamda belki rahat olursun ama allah korusunn düşük riski olup olmadıgını bılemezsın. doktor ona göre önlem alıyor. o nedenle ben doktora erkenden gidilmesi taraftarıyım. bir de kimisi hemen kan sulandırıcıya baslıyor.ama riskin vs yoksa gitmemek mantıklı
anam Allah ina gurban olammm:))) kuzucuk ılk gebeıgımde bende yerlesme kanaması olmadı ıkıncıde oldu. sonrakılerdede olmadı. demem oki her gebelik bırbırınen farklı
Suan tek devam eden sulu beyaz akıntı. Hic durmadan devam etti yumurtlamadan sonra. Gelen giden hisler var ama devam etmiyorinşallah hakkımızda hayırlısı olsun belirtilerin var mı az kaldı bata
evet canım haklısın riskli olabiliyor bazı gebelikler ama en azından 1 hafta geçsin diyorum tabi dayanabilirsem
deli kız :)))anam Allah ina gurban olammm
agzindan bal damladi suan..
inisAllah oyledir nediyim.
genede dr u bekliyecegim cunku korkuyorummmmm
aminnn canım sen asılama olmustun dımıGünaydın herkese
Sonunda geldi bizim ay çok şükür
Gün sayarak beklemek o kadar zor ki
Listeye 7 ekim diye ekletmiştim ismimi ama iğne kullandığım için erken gelişti benim yumurtalar
Son 3 gündeyim
Allah’ım herkese bekletmeden sağlıklı hamilelikler ver AMİN
hayırdır kuzum ? bende olmustu cok hafif acık pembe leke geldı sonra kahve leke oldu ve bıttıYerlesme kanaması geçiren varmı belirtiler nelerdi bende baya sıkıntı yaşıyorum bir haftam kaldı adete
ben yaşadım nescafe rengindeydi çok olmamıştı 1 kere oldu tabi ilk hamilelik soluğu doktorda almıştım yerleşme kanaması demişti doktor ilaç vermişti .Yerlesme kanaması geçiren varmı belirtiler nelerdi bende baya sıkıntı yaşıyorum bir haftam kaldı adete
canım yenı batını yazalım hayrlısı olsun bundada var bır hayırKızlar beklediğimden 2 gün önce adet oldum..yine olmadı.. artık ne yapacağımı şaşırdım, sizlere nasip olur inşallah bu ay
eklerim canım asılamamı yoksa sadece catlatma ıgnesı mı kullandın?Benide ekleyebilirmisin canım bat 5ekim ama bugün catlatma ignesinden sonra 11.gün testle tek çizgiyi gördüm yineebu ayda olmadı sanırım.
Çatlatma iğnesi oldum ovitrelle ilk ayım klomen+iğneyle ama nasip belki bu ay tutmaz bidahaki ay tutar bir kez daha bu şekilde denemek istiyorum.eklerim canım asılamamı yoksa sadece catlatma ıgnesı mı kullandın?
hayırlısı olsun canım inş bıdahakı ay olur gercı bu aydan umudu kesmedım ben :) belki cıkar daha sonraÇatlatma iğnesi oldum ovitrelle ilk ayım klomen+iğneyle ama nasip belki bu ay tutmaz bidahaki ay tutar bir kez daha bu şekilde denemek istiyorum.
Hiç iyi hissetmiyorym canım ya akşam ilişki oldu sabah yine akıntı ile bi nota kadar leke gördüm ama kasıklarm rahatsız ediyor beni sağ taraf özellikle kötü birşey cıkar diye korkuyorum üçgün önce de lekelenme oldu ogünde rahatsızdım ama kahve rengi gibi bi lwkw gördüm ya ateslenme falan hasta hissediyorum kendimihayırdır kuzum ? bende olmustu cok hafif acık pembe leke geldı sonra kahve leke oldu ve bıttı
Hadi inşallah güzel haberlerini görelim canım. Allahtan umit kesilmezhayırlısı olsun canım inş bıdahakı ay olur gercı bu aydan umudu kesmedım ben :) belki cıkar daha sonra
Biraz koyuydu evet benimde ağrılı mo oldu ben baya ateşlendim sadm baş ağr8sı da ikigün sirdü öncesinden sıkontı yaşamıstm yani nezaman hamile olduğunu anladn ben doktora gidicemde korktum rahatsızlığı geçmedi bo türlü sağ tarafımda birşeyler oluyor kist falan olmasa bariben yaşadım nescafe rengindeydi çok olmamıştı 1 kere oldu tabi ilk hamilelik soluğu doktorda almıştım yerleşme kanaması demişti doktor ilaç vermişti .
ben tam adet günümde öğrenmiştim hamile olduğumu şimdi pek hatırlamıyorum ama öğrendikten 1 hafta içinde oldu kanama cnmBiraz koyuydu evet benimde ağrılı mo oldu ben baya ateşlendim sadm baş ağr8sı da ikigün sirdü öncesinden sıkontı yaşamıstm yani nezaman hamile olduğunu anladn ben doktora gidicemde korktum rahatsızlığı geçmedi bo türlü sağ tarafımda birşeyler oluyor kist falan olmasa bari
Anladm canım ilk hamileliginde oldu sanırım dimiben tam adet günümde öğrenmiştim hamile olduğumu şimdi pek hatırlamıyorum ama öğrendikten 1 hafta içinde oldu kanama cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?