- Konu Sahibi gofret0926
-
Ben babalarına güvenip 1 gün yatılı vermiyorumbazıları çok cesaretli gerçekten
Hayır hamile kalınca işi bıraktım dr yolculuğu yasakladığı için ben evde kalicam çünkü dışarı çok zor cikiyorum aylardır evdeyim eşimde köyüne gitmek istiyor konu buBen mi konuyu anlamadim, siz yasadiginiz seyi mi karistiriyorsunuz cozemedim.
Ilk basta dediniz ki çalışıyorum, tekstil isi cok yogun, hatta az once yazin cok calisilir, kisin az calisilir diye bir mesajinizi okudum, bu yuzden ben gidemeyeceğim buyuk cocuklarim babalariyla yazlığa gitmek istiyorlar ama gecen sene cok kotu şeyler yasandi, o yuzden babalari da goturmek istemiyor ama konusma isinide bana yikiyor dediniz.
Simdide diyorsunuz ki calismiyorum, hamileligimin basinda isten çıkarıldım (gecmis olsun dilerim en kısa surede gonlunuze gore bir is bulursunuz), cocuklarda esimde gitsin istemiyorum bebek var. Bir de koy cikti simdi(?)
Allah askina su meseleyi bi duzgunce toparlayip anlatir misiniz?
İş aramıyorum ki kendi isteğim ile ayrıldım çıkışlar vardı her sene sonu çıkış oluyo bende ismimi yazdırıp çıktım Kasım ayında yani daha yeni ayrıldım bı kaç ay oldu artık uzun bı süre calisamam bebek olucak iş arayışım yokBen mi konuyu anlamadim, siz yasadiginiz seyi mi karistiriyorsunuz cozemedim.
Ilk basta dediniz ki çalışıyorum, tekstil isi cok yogun, hatta az once yazin cok calisilir, kisin az calisilir diye bir mesajinizi okudum, bu yuzden ben gidemeyeceğim buyuk cocuklarim babalariyla yazlığa gitmek istiyorlar ama gecen sene cok kotu şeyler yasandi, o yuzden babalari da goturmek istemiyor ama konusma isinide bana yikiyor dediniz.
Simdide diyorsunuz ki calismiyorum, hamileligimin basinda isten çıkarıldım (gecmis olsun dilerim en kısa surede gonlunuze gore bir is bulursunuz), cocuklarda esimde gitsin istemiyorum bebek var. Bir de koy cikti simdi(?)
Allah askina su meseleyi bi duzgunce toparlayip anlatir misiniz?
“İncinmişsin dedi”Bişey yaşasa psikologa anlatırdı çok duygusal bı çocuk üzülmüş dedi Dr sıkıntı babaannesini çok seviyo oda gitmek istiyo ben zaten illa git oğlum demiyorum ki burdaki arkadaşları hep biyerlere gidiyomus oda diyo bende gideyim çocuklar unutuyolar babam var diyo
Herkesi aile düzeni farklı bazı eşler sadece kendi çekirdek ailesini düşünür bizimkisi sürekli köyüne gitme meraklısı her bayram orda olmamız gerekiyo ona göre asker gibi gidiyoruz gitmesek sorun gitsek sorun belkide bende kaynaklanıyordur onuda düşünüyorum net tavır sergileyemi yorum sanırım yada eşimden bekliyorum çünkü onun ailesiBenim kızımda 11 yaşında ben kızımı annemle yollamam mesela. Ben çocuklarımı annemle büyüttüm. Aynı sokakta oturuyoruz. Elinde büyüdüler ama bir çocuğu anneden uzak bir yere yollamak başka. Bizimkilerinde deniz kenarında evi var. Birlikte gidip geliyoruz çocuklarla.
Eşimi ailesi uzakta ve köyde. Bana böyle bir şeyi teklif dahi etmezler. Ama her çocuk ve ilişki farklıdır. Benim doğru bulmuyor olmam bunun herkes için böyle olduğu anlamına gelmez. Benim sınırlarım bellidir. 7 yaş ikiz erkek çocuklarımı ben olmadan sitenin parkına bile yollanıyorum. Benimki belki biraz fazla ama ben şimdilik bir zararını görmedim.
Eşiniz annesiyle konuşup bu ısrar durumuna engel olması gerekirdi bence. Dediğim gibi size saygım sonsuz ama keşke çocukları yollamasaydınız.
Asla sıkılmak falan yok zaten büyükler laftan sizden anliycak yastalar neden sıkılayim ama öyleleri var bebekken bile birakabiliyolar ben kimseyi yargılamak istemiyorum herkesin kendi hayatı 10 yaşına kadar ilk defa bensiz biyere gitti normalde kimseye bırakıp işe dahi girmedim 3 yaşında kreşe verip başladım yaniHastalık ve hastane işleri hariç bende bırakmıyorum. Bana normal gelmiyor ama çevremde sıkıldım, yoruldum deyip bebeğini annesine gönderenler var. Dediğim gibi herkese saygım sonsuz ama bu doğru bulduğum anlamına gelmiyor.
O gorumceyi benim elime verseler..Merhaba bayanlar konu çok farklı ancak çok sinirliyim kendime çokça kızgınım 16 ve 10 yaşında çocuklarim var 3. Ye hamileyim eşimle 18 senelik evliyiz geçen yaz 10 yaşındaki oğlumu ve kızımi eşimin memleketine gönderdim deniz kenarında kayinvalidemin evi ve çocuklar çok ısrar etti kayınvalidem de gelsinler diyince yolladım kendim çok yoğun çalıştısuyorum yazın bizim işlerimiz çok yoğun olduğu için çocukları biyer goturemiyoduk gönderdik eşimin ablasının otizimli oğlu var maalesef biraz ileri derecede çocuk kendine vuruyo ve görümcem de kendine hakim olamayıp dövdüğü oluyomus görümcemde yaz tatili dolayısıyla annesine geliyo iki katlı bı ev ve ben rahat edeyim çocuğum zaten sıkıntılı diye alt kat ona kaliyo üst katta biz bir sürü insan kalıyoruz ancak onun özel bı durumu olduğu için doğal olarak anlayış gosteriliyo zaten öbürleri kız kardeşleri haliyle birbirlerini tutuyolar ama şöyle bı durum var görümcem yatmaya alt kata gidip akşama kadar üst katta kaliyo yani altta kaliyim demiyobu durumda cocuguda yukarda geçen sene daha hircinlaşmis çocuğu bı gece yarısı beni aradılar oğlumun kalbinin çok hızlı attığı ve ölümden korktuğunu nefes darlığı çektiğini söylediler kızım kardesini teselli etmeye çalışıyordu oğlumla görüntülü konuştum onu sakinlestirdim megersem bu şekilde bı kaç kez atak geçirmiş bana soyletmemişler annen sizi bidaha göndermez falan diye oğlumu öyle görünce içim acıdı hemen kendim için rapor alıp memlekete gittik kardiyoloji romatoloji bölümlerine getirdim meğer anksiyete geçiriyomus tekrar evimize döndük oğlumun kuzeninden etkilendigi gorumceminde çocuğu dovdugunden korkmuş çocuğum terapi gördü çok şükür atlattık şimdi konumuz eşim bayramda gitmek istiyo benim abim bize yakın o seninle ilgilenir dedi bende ses etmedim bütün kardeşleri gidecekmiş benim çok sancım oluyo dışarı dahi çıkamıyorum eşim çocukları götürmek istemiyo oğlan yine etkilenir diyo dedim sen ol başlarinda ilgilen gezdir burda ben akşama kadar evde olucam çocuklar neden benimle hapis olsun ailenle konuş ablan ya tamamen alt katta kalsin yada üst kata çıksın siz kalın heryeri meskul etmesin sesini çıkarmadı bugün kayınvalidem aradı görüntülü eşime gelicekmisin diyo eşimde sancilaniyo o yüzden kararsızım falan diyerek topu bana atiyo kaynanamda çocukları özledim falan bende dayanamadım oğlum bir yıldır tedavi gördü tekrar aynı şeyleri yaşasın istemiyorum oglunda çocukları götürmek istemiyo siz büyüklük yapıp orta yolu bulmuyorsunuz kızını çekip anlatman gerekiyo falan dedim eşimde tık yok arkadan kendisi oğlan etkileniyo falan diyip annesine gelince hiç bir tepki yok elinde telefon oyun oynuyo sanki ben abartiyo durumuna düşüyorum eşim hiç bir zaman ne beni ne çocuklarını ailesine karşı savunan birisi değil okadar sinirliyim ki şuan ağlıyorum bebekte hisseti heralde asirj sancım başladı çok uzun oldu ama çok bunaldım böyle bı adama 3 çocuk kendime ayrı çocuklarıma ayrı üzülüyorum
Malesef onuda yargilayamiyorum ne bilim çok zor Allah'ım sakinlik versin çocuğuna onada sabirO gorumceyi benim elime verseler..
Benim arkadaşımın oğlu otizmli. Çocuk da 9 yaşında büyük değil. Anneanneyi itmiş beli kaydı! Annesini de bir dövmüş kadın bir ay rapor aldı çok kötü oldu. Üstelik çocuk okula gidiyor. Arkadaşım çiçek gibi bakıyor. Anlık yani. Annesiz çocuğu markete bile yollama. Kim ne derse desin boşverseneÇocuk kendine zarar veriyo geçen seneye kadar oda yoktu kendi halinde güler yüzlü çok güzel bı çocuk oğlum onu çok seviyo kuzenlerinin hepsini sever öbürleri hiç takmamis benimki biraz duygusal bana benzemiş bende çok etkileniyorum işte panik atak zor bi durum ama bana abarttıgimi oğlun da kendine güven yok sen yapiyosun onu böyle diyolar sürekli arayıp cagiriyolar bende laf söyleyince tatsızlık oluyo ama ben onlarada kızmıyorum çünkü eşim sessiz kaldığı için herkes kendinde hak goruyo yorum yapmaya
Saçmalamayın isterseniz gayette yargilanacak bir konu. Çocuk dövülür mu? Üstelik özel bir çocuk. Kendinize gelin.Malesef onuda yargilayamiyorum ne bilim çok zor Allah'ım sakinlik versin çocuğuna onada sabir
Asla sıkılmak falan yok zaten büyükler laftan sizden anliycak yastalar neden sıkılayim ama öyleleri var bebekken bile birakabiliyolar ben kimseyi yargılamak istemiyorum herkesin kendi hayatı 10 yaşına kadar ilk defa bensiz biyere gitti normalde kimseye bırakıp işe dahi girmedim 3 yaşında kreşe verip başladım yani
Saçmalamayın isterseniz gayette yargilanacak bir konu. Çocuk dövülür mu? Üstelik özel bir çocuk. Kendinize gelin.
Cok uysal sakin duygusal ama böyle olan çocuklar daha çok yipraniyo sanırım köyde kuzenler hepsi bir arada hiç biri etkilenmemiş benimki etkilenmiş öyle söyleyim sizeSıkılma konusunu size söylemedim çevremde bazı arkadaşlarım yapıyor.
10 yaşındaki laftan sözden anlayan çocuğunuz varsa çok şanslısınız benimki hiç anlamıyor
Şimdi yazsam çok kızıyorum lincliyosunuz hemen bana göre gorumcemin terapi alması gerekiyo ben bunu söyleyince Dr meraklisisin dediler bana kaynanamlar ne söylesem tepki verildiği için gorumcem hakkında yorum yapmak istemiyorum asla doğru değil çocuktan önce onlar hastaSaçmalamayın isterseniz gayette yargilanacak bir konu. Çocuk dövülür mu? Üstelik özel bir çocuk. Kendinize gelin.
Ya sen onu bunu boşver kendi çocuğuna odaklan. 10 yaşında minnacık bir çocuk var. Odak noktan o olsun. Diğerini sen düzeltemezsin ama çocuğunla ilgili her şeyi sen yapabilirsin.Şimdi yazsam çok kızıyorum lincliyosunuz hemen bana göre gorumcemin terapi alması gerekiyo ben bunu söyleyince Dr meraklisisin dediler bana kaynanamlar ne söylesem tepki verildiği için gorumcem hakkında yorum yapmak istemiyorum asla doğru değil çocuktan önce onlar hasta
Tepki verenlerde burdakiler gorumceniz gitsin sizemi soracak falan diyolar ya o köye getiriyo çocuğu tatil yapicam diyo çocukta hircinlasiyo bu sefer dövüyor ozaman getirmesin yada alt katta sakin bı şekilde otursunlar başta yazdım kadınlar neler yazmış görmüyorsunuz onlar hakkında oyuzden yorum yapmak istemiyorum ben kendi sorunumu yazmak istedim sadeceŞimdi yazsam çok kızıyorum lincliyosunuz hemen bana göre gorumcemin terapi alması gerekiyo ben bunu söyleyince Dr meraklisisin dediler bana kaynanamlar ne söylesem tepki verildiği için gorumcem hakkında yorum yapmak istemiyorum asla doğru değil çocuktan önce onlar hasta
Aynen o onların sorunu ben kendimizi düşünüyorumYa sen onu bunu boşver kendi çocuğuna odaklan. 10 yaşında minnacık bir çocuk var. Odak noktan o olsun. Diğerini sen düzeltemezsin ama çocuğunla ilgili her şeyi sen yapabilirsin.
Tamam ama dogumdan sonra yolculuk yasagi kalkiyor?Hayır hamile kalınca işi bıraktım dr yolculuğu yasakladığı için ben evde kalicam çünkü dışarı çok zor cikiyorum aylardır evdeyim eşimde köyüne gitmek istiyor konu bu
Evet yazın duruma göre giderim ben şimdiyi dusunuyorum zaten artık tek gitmezler çünkü ben çalışmıyorum beraber gideriz nereye olursaTamam ama dogumdan sonra yolculuk yasagi kalkiyor?
Tamam o zaman, ortada bir sorun yokki?Evet yazın duruma göre giderim ben şimdiyi dusunuyorum zaten artık tek gitmezler çünkü ben çalışmıyorum beraber gideriz nereye olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?