Hamilelik eş aile sorunları

Ben babalarına güvenip 1 gün yatılı vermiyorum bazıları çok cesaretli gerçekten

Hastalık ve hastane işleri hariç bende bırakmıyorum. Bana normal gelmiyor ama çevremde sıkıldım, yoruldum deyip bebeğini annesine gönderenler var. Dediğim gibi herkese saygım sonsuz ama bu doğru bulduğum anlamına gelmiyor.

Hayır hamile kalınca işi bıraktım dr yolculuğu yasakladığı için ben evde kalicam çünkü dışarı çok zor cikiyorum aylardır evdeyim eşimde köyüne gitmek istiyor konu bu

İş aramıyorum ki kendi isteğim ile ayrıldım çıkışlar vardı her sene sonu çıkış oluyo bende ismimi yazdırıp çıktım Kasım ayında yani daha yeni ayrıldım bı kaç ay oldu artık uzun bı süre calisamam bebek olucak iş arayışım yok

“İncinmişsin dedi”

Herkesi aile düzeni farklı bazı eşler sadece kendi çekirdek ailesini düşünür bizimkisi sürekli köyüne gitme meraklısı her bayram orda olmamız gerekiyo ona göre asker gibi gidiyoruz gitmesek sorun gitsek sorun belkide bende kaynaklanıyordur onuda düşünüyorum net tavır sergileyemi yorum sanırım yada eşimden bekliyorum çünkü onun ailesi

Asla sıkılmak falan yok zaten büyükler laftan sizden anliycak yastalar neden sıkılayim ama öyleleri var bebekken bile birakabiliyolar ben kimseyi yargılamak istemiyorum herkesin kendi hayatı 10 yaşına kadar ilk defa bensiz biyere gitti normalde kimseye bırakıp işe dahi girmedim 3 yaşında kreşe verip başladım yani

O gorumceyi benim elime verseler..

Benim arkadaşımın oğlu otizmli. Çocuk da 9 yaşında büyük değil. Anneanneyi itmiş beli kaydı! Annesini de bir dövmüş kadın bir ay rapor aldı çok kötü oldu. Üstelik çocuk okula gidiyor. Arkadaşım çiçek gibi bakıyor. Anlık yani. Annesiz çocuğu markete bile yollama. Kim ne derse desin boşversene

Sıkılma konusunu size söylemedim çevremde bazı arkadaşlarım yapıyor.

10 yaşındaki laftan sözden anlayan çocuğunuz varsa çok şanslısınız benimki hiç anlamıyor

Saçmalamayın isterseniz gayette yargilanacak bir konu. Çocuk dövülür mu? Üstelik özel bir çocuk. Kendinize gelin.
Sıkılma konusunu size söylemedim çevremde bazı arkadaşlarım yapıyor.

10 yaşındaki laftan sözden anlayan çocuğunuz varsa çok şanslısınız benimki hiç anlamıyor
Cok uysal sakin duygusal ama böyle olan çocuklar daha çok yipraniyo sanırım köyde kuzenler hepsi bir arada hiç biri etkilenmemiş benimki etkilenmiş öyle söyleyim size

Saçmalamayın isterseniz gayette yargilanacak bir konu. Çocuk dövülür mu? Üstelik özel bir çocuk. Kendinize gelin.
Şimdi yazsam çok kızıyorum lincliyosunuz hemen bana göre gorumcemin terapi alması gerekiyo ben bunu söyleyince Dr meraklisisin dediler bana kaynanamlar ne söylesem tepki verildiği için gorumcem hakkında yorum yapmak istemiyorum asla doğru değil çocuktan önce onlar hasta

Ya sen onu bunu boşver kendi çocuğuna odaklan. 10 yaşında minnacık bir çocuk var. Odak noktan o olsun. Diğerini sen düzeltemezsin ama çocuğunla ilgili her şeyi sen yapabilirsin.

Tepki verenlerde burdakiler gorumceniz gitsin sizemi soracak falan diyolar ya o köye getiriyo çocuğu tatil yapicam diyo çocukta hircinlasiyo bu sefer dövüyor ozaman getirmesin yada alt katta sakin bı şekilde otursunlar başta yazdım kadınlar neler yazmış görmüyorsunuz onlar hakkında oyuzden yorum yapmak istemiyorum ben kendi sorunumu yazmak istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…