- 18 Mart 2023
- 198
- 190
- 33
- 36
- Konu Sahibi gofret0926
-
Bence gitmek isteyen adam gidebilir dönmemek üzere. Adam hamile karısını düşünmüyorsa kadın ne diyip müsaade etmeyecek ki? İçinden gelmez insanın ben kötüyüm demek. Böyle adama ölsem minnet etmem.Eşinizin abin seninle ilgilenir deyip, evden çıkamayacak halinizle iki çocuğu da bırakıp ailesinin yanına bayram için gitmeyi düşünmesi çok sinir bozucu. Bunu dile getirmesine bile müsade etmemeniz gerekirdi. Burada asıl mesle bu bence, kayınvalide falan değil.
E ne diye 3. Çocuk o zaman.Merhaba bayanlar konu çok farklı ancak çok sinirliyim kendime çokça kızgınım 16 ve 10 yaşında çocuklarim var 3. Ye hamileyim eşimle 18 senelik evliyiz geçen yaz 10 yaşındaki oğlumu ve kızımi eşimin memleketine gönderdim deniz kenarında kayinvalidemin evi ve çocuklar çok ısrar etti kayınvalidem de gelsinler diyince yolladım kendim çok yoğun çalıştısuyorum yazın bizim işlerimiz çok yoğun olduğu için çocukları biyer goturemiyoduk gönderdik eşimin ablasının otizimli oğlu var maalesef biraz ileri derecede çocuk kendine vuruyo ve görümcem de kendine hakim olamayıp dövdüğü oluyomus görümcemde yaz tatili dolayısıyla annesine geliyo iki katlı bı ev ve ben rahat edeyim çocuğum zaten sıkıntılı diye alt kat ona kaliyo üst katta biz bir sürü insan kalıyoruz ancak onun özel bı durumu olduğu için doğal olarak anlayış gosteriliyo zaten öbürleri kız kardeşleri haliyle birbirlerini tutuyolar ama şöyle bı durum var görümcem yatmaya alt kata gidip akşama kadar üst katta kaliyo yani altta kaliyim demiyobu durumda cocuguda yukarda geçen sene daha hircinlaşmis çocuğu bı gece yarısı beni aradılar oğlumun kalbinin çok hızlı attığı ve ölümden korktuğunu nefes darlığı çektiğini söylediler kızım kardesini teselli etmeye çalışıyordu oğlumla görüntülü konuştum onu sakinlestirdim megersem bu şekilde bı kaç kez atak geçirmiş bana soyletmemişler annen sizi bidaha göndermez falan diye oğlumu öyle görünce içim acıdı hemen kendim için rapor alıp memlekete gittik kardiyoloji romatoloji bölümlerine getirdim meğer anksiyete geçiriyomus tekrar evimize döndük oğlumun kuzeninden etkilendigi gorumceminde çocuğu dovdugunden korkmuş çocuğum terapi gördü çok şükür atlattık şimdi konumuz eşim bayramda gitmek istiyo benim abim bize yakın o seninle ilgilenir dedi bende ses etmedim bütün kardeşleri gidecekmiş benim çok sancım oluyo dışarı dahi çıkamıyorum eşim çocukları götürmek istemiyo oğlan yine etkilenir diyo dedim sen ol başlarinda ilgilen gezdir burda ben akşama kadar evde olucam çocuklar neden benimle hapis olsun ailenle konuş ablan ya tamamen alt katta kalsin yada üst kata çıksın siz kalın heryeri meskul etmesin sesini çıkarmadı bugün kayınvalidem aradı görüntülü eşime gelicekmisin diyo eşimde sancilaniyo o yüzden kararsızım falan diyerek topu bana atiyo kaynanamda çocukları özledim falan bende dayanamadım oğlum bir yıldır tedavi gördü tekrar aynı şeyleri yaşasın istemiyorum oglunda çocukları götürmek istemiyo siz büyüklük yapıp orta yolu bulmuyorsunuz kızını çekip anlatman gerekiyo falan dedim eşimde tık yok arkadan kendisi oğlan etkileniyo falan diyip annesine gelince hiç bir tepki yok elinde telefon oyun oynuyo sanki ben abartiyo durumuna düşüyorum eşim hiç bir zaman ne beni ne çocuklarını ailesine karşı savunan birisi değil okadar sinirliyim ki şuan ağlıyorum bebekte hisseti heralde asirj sancım başladı çok uzun oldu ama çok bunaldım böyle bı adama 3 çocuk kendime ayrı çocuklarıma ayrı üzülüyorum
Ben gorumcemin oğlu hakkında asla bişey diyemem rahatsız çünkü hepimizin evlatları var ama onların oğlumun yaşadiklarini bana hemen anlatmamalari ve yok onunla alakası değil başka biseyden korkmustur denizde falan gibi kaynanamın kızı yanlış anlar diye yaptıkları evet çok zor Allah kimsenin başına vermesin ama benim çocuğum düşünülmemiş her gece atak geçirip bana söylettirmemelerine hala kırgınım oğlum bir yıldır terapi görüyor çok şükür hiç bir sıkıntısı kalmadı eşiminde arkadan yok oğlanı yanıma almam etkileniyo diyip annesine hiç birşey dememesi ve bu her konuda böyle hiç bir zaman ne benim ne çocuklarımın arkasinda durmaması beni çok kiriyo zaten bu bebek istemeden oldu bunun farkında benim beynimde hipofiz adonim tümörü var iyi huylu Ne doğum kontrol hapı ne iğne kullanmam yasak dendi hormon salgılar diye spiral deseniz yara yaptı yani her yönden çaresiz kaldım şimdi doğumdan sonra tekrar mr olucam ve tümör umarım buyumemistir dua ediyorum anliycaniz çok stresli bı zamandayim
Ben çocukları göndermenize daha çok şaşırdım. Siz gitmiyorsanız onlarda sizle kalsın ne alaka hapis olmak. sanki hiç mi dışarı falan çıkmıyorsunuz.Merhaba bayanlar konu çok farklı ancak çok sinirliyim kendime çokça kızgınım 16 ve 10 yaşında çocuklarim var 3. Ye hamileyim eşimle 18 senelik evliyiz geçen yaz 10 yaşındaki oğlumu ve kızımi eşimin memleketine gönderdim deniz kenarında kayinvalidemin evi ve çocuklar çok ısrar etti kayınvalidem de gelsinler diyince yolladım kendim çok yoğun çalıştısuyorum yazın bizim işlerimiz çok yoğun olduğu için çocukları biyer goturemiyoduk gönderdik eşimin ablasının otizimli oğlu var maalesef biraz ileri derecede çocuk kendine vuruyo ve görümcem de kendine hakim olamayıp dövdüğü oluyomus görümcemde yaz tatili dolayısıyla annesine geliyo iki katlı bı ev ve ben rahat edeyim çocuğum zaten sıkıntılı diye alt kat ona kaliyo üst katta biz bir sürü insan kalıyoruz ancak onun özel bı durumu olduğu için doğal olarak anlayış gosteriliyo zaten öbürleri kız kardeşleri haliyle birbirlerini tutuyolar ama şöyle bı durum var görümcem yatmaya alt kata gidip akşama kadar üst katta kaliyo yani altta kaliyim demiyobu durumda cocuguda yukarda geçen sene daha hircinlaşmis çocuğu bı gece yarısı beni aradılar oğlumun kalbinin çok hızlı attığı ve ölümden korktuğunu nefes darlığı çektiğini söylediler kızım kardesini teselli etmeye çalışıyordu oğlumla görüntülü konuştum onu sakinlestirdim megersem bu şekilde bı kaç kez atak geçirmiş bana soyletmemişler annen sizi bidaha göndermez falan diye oğlumu öyle görünce içim acıdı hemen kendim için rapor alıp memlekete gittik kardiyoloji romatoloji bölümlerine getirdim meğer anksiyete geçiriyomus tekrar evimize döndük oğlumun kuzeninden etkilendigi gorumceminde çocuğu dovdugunden korkmuş çocuğum terapi gördü çok şükür atlattık şimdi konumuz eşim bayramda gitmek istiyo benim abim bize yakın o seninle ilgilenir dedi bende ses etmedim bütün kardeşleri gidecekmiş benim çok sancım oluyo dışarı dahi çıkamıyorum eşim çocukları götürmek istemiyo oğlan yine etkilenir diyo dedim sen ol başlarinda ilgilen gezdir burda ben akşama kadar evde olucam çocuklar neden benimle hapis olsun ailenle konuş ablan ya tamamen alt katta kalsin yada üst kata çıksın siz kalın heryeri meskul etmesin sesini çıkarmadı bugün kayınvalidem aradı görüntülü eşime gelicekmisin diyo eşimde sancilaniyo o yüzden kararsızım falan diyerek topu bana atiyo kaynanamda çocukları özledim falan bende dayanamadım oğlum bir yıldır tedavi gördü tekrar aynı şeyleri yaşasın istemiyorum oglunda çocukları götürmek istemiyo siz büyüklük yapıp orta yolu bulmuyorsunuz kızını çekip anlatman gerekiyo falan dedim eşimde tık yok arkadan kendisi oğlan etkileniyo falan diyip annesine gelince hiç bir tepki yok elinde telefon oyun oynuyo sanki ben abartiyo durumuna düşüyorum eşim hiç bir zaman ne beni ne çocuklarını ailesine karşı savunan birisi değil okadar sinirliyim ki şuan ağlıyorum bebekte hisseti heralde asirj sancım başladı çok uzun oldu ama çok bunaldım böyle bı adama 3 çocuk kendime ayrı çocuklarıma ayrı üzülüyorum
Heralde bunu eşinin ailesine söylemesini istiyor. Ama eşi susmayı tercih ediyor ve topu karısına atıyor.E ne diye 3. Çocuk o zaman.
Her şeyi geçtim bu kadar yoğun çalışmaya 3. Çocuk neden?
E adam götürmek istememekte haklı siz niye ısrar ediyorsunuz götür diye.
Bu kadar yoğun çalışmaya 1 hafta 10 gün tatile gidemiyor musunuz? Yazlığa hiç gerek yok.
Herkes yazı evinde geçiriyor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?