Hamilelik eş aile sorunları

Orduda yasiyolar şöyle söyleyeyim senede bir hafta anca görebiliyoruz biliyorsunuzdur belki tekstil işinde yazları daha yoğun tempolu kışları daha sakin olur ben o yüzden genelde yazın yoğun çalışıyorum kışın sakin pek gidemiyorum yani

Ayy nerelere çekiyorsunuz inanamıyorum bunları nasıl çıkardınız anlamadım ben gorumcem hakkında bişey demiyorum isteyen gider kalır o benim sorunum değil cocuklarim çok kıymetli olduğu için benimle birlikte hapis kalmasın yada babalari gitmesin onları gezdirsin artı çocuk kendi gitmek istiyo ben babaanneleri özledim falan filan hemen linclemeye bayiliyosunuz insanları yargılamaya burda bı konu aciliyo hazırda bekleyen bı grup var ne yazilsada linclesem ben sadece yerimde olsanız ne yapardınız onların dediği gibi benmi abartiyorum diye yazdım siz gelipte içinizdeki kötülükleri dökün diye değil

16 yaşında değil 10 yaşında iki çocuğum var kızım büyük o zaten umursamiyo ama oğlum durmuyo bide arayıp illa gel annen seni gondermiyomu oğlum biz seni çok özledik diyolar konu benim gondermem değil çocuğu arayıp gel diyip ama hiç bir cozum bulmamalari

Kimse böyle olsun istemezdi. Zor bir durum. Eşiniz sizi bırakıp gitmesin bir zahmet.

Kimse böyle olsun istemezdi. Zor bir durum. Eşiniz sizi bırakıp gitmesin bir zahmet.
Tabikide herkes çocuğu başından atmak falan yazmış 10 yaşında çocuğum bana ne yükü olacak nasıl bı düşünce anlamadım inanın her akşam watsaptan ariyolar çocuğu gönder ben bakicam söylüyorum o diyo bikerelik oldu daha olmaz sıcaktan bunaldı falan diyolar eşimde yanımda demiyoki anne bak sorun oluyo oda susunca bana geliyolar madem ikimizde aynı fikirdeyiz senin ailen bı zahmet konuş annenle orta yolu bulsun yada çocuğu çağırıp durmasın

Zaten baglaticam 2 normal doğum yaptım sırf bu yüzden sezeryan olmak istiyorum ben zaten rahatsızım benim çocuk doğurmam bile bana zarar kafamda kitle var ve bunun sebebi hormon uretmesiyle ilgiliymis kontrol ilaçları da hormon ürettiği için Dr yasakladı ben aldırmayı bile düşündüm eşim izin vermedi tek duam doğumla birlikte bı ihtimal kafamdaki in yok olması

Su an 34 haftaliksaniz yaza kadar bebek dogacak zaten, illa bu yazliga gidilmesi gerekiyorsa hep beraber gidin, öyle olmuyor mu?

Hem cocuklariniz buyukleriyle hasret giderir, hem de siz tatil yaparsiniz, cocuklarinizda ayrilik kaygisi yasamazlar, daha Mart ayindan yazlik ziyareti stresi yasamaya gerek var mi bilemedim.

Bakin kontrol gunumdu giremedim linclemeye başlamayın bence

34 haftaligim zaten hamile kalınca işi bıraktım çok zor bı hamilelik geçirdim işyerinde çıkış vardı bende adımı yazdırdım ayrıldım yazın bilemiyorum nasıl olur benimkiler de istiyo illa deniz biz normalde de götürüyoruz denize ama köyü çok seviyolar ne var bukadar hayret hepsi çok seviyo orayı

Daha yeni alıştım buraya oyuzden mesajları görmedim

Sabah girmiş olamam çünkü gece çok geç yatiyorum öğlene kadar uyuyorum

Sakın çocuğu o eve gönderme. Panik atak nedir bilir misin? Ölümden beter süründüren birşey insanı. Yaşayan bilir onu. O ev tetikler kesinlikle. Eşin bir iki gün gidip gelsin. Sonrada çocuklarlar ilgilensin. Çok üzüldüm yavruya. Hayır diğer kadın varken ne diye gönderdin çocukları o eve. Otizm bambaşka birşey. Allah şifa versin inş. Otizm çeşit çeşit. Kimisi saldırgan tavırlarda sergiliyor. Elinde değil. Ya oğluna kızına zarar verseydi?

Siz şaka mısınız hala çocukları göndermeyi düşünüyorsunuz, kusura bakmayın ama sorun sizde , kimse sizin çocuğunuza yer ayarlamak zorunda değil, siz nasıl bir annesiniz ki çocuğunuz bu denli korkmuş ve hatta kriz geçirip terapiler almışken hala oraya göndermeye çalışıyorsunuz, pes yani bir de 3. Ye hamilesin , yazık günah ya , herkes anne olmasın Allahım ...

Ben mi konuyu anlamadim, siz yasadiginiz seyi mi karistiriyorsunuz cozemedim.

Ilk basta dediniz ki çalışıyorum, tekstil isi cok yogun, hatta az once yazin cok calisilir, kisin az calisilir diye bir mesajinizi okudum, bu yuzden ben gidemeyeceğim buyuk cocuklarim babalariyla yazlığa gitmek istiyorlar ama gecen sene cok kotu şeyler yasandi, o yuzden babalari da goturmek istemiyor ama konusma isinide bana yikiyor dediniz.

Simdide diyorsunuz ki calismiyorum, hamileligimin basinda isten çıkarıldım (gecmis olsun dilerim en kısa surede gonlunuze gore bir is bulursunuz), cocuklarda esimde gitsin istemiyorum bebek var. Bir de koy cikti simdi(?)

Allah askina su meseleyi bi duzgunce toparlayip anlatir misiniz?

Prezervatif diye bişey var bahane bulmayın...

Benim kızımda 11 yaşında ben kızımı annemle yollamam mesela. Ben çocuklarımı annemle büyüttüm. Aynı sokakta oturuyoruz. Elinde büyüdüler ama bir çocuğu anneden uzak bir yere yollamak başka. Bizimkilerinde deniz kenarında evi var. Birlikte gidip geliyoruz çocuklarla.

Eşimi ailesi uzakta ve köyde. Bana böyle bir şeyi teklif dahi etmezler. Ama her çocuk ve ilişki farklıdır. Benim doğru bulmuyor olmam bunun herkes için böyle olduğu anlamına gelmez. Benim sınırlarım bellidir. 7 yaş ikiz erkek çocuklarımı ben olmadan sitenin parkına bile yollanıyorum. Benimki belki biraz fazla ama ben şimdilik bir zararını görmedim.

Eşiniz annesiyle konuşup bu ısrar durumuna engel olması gerekirdi bence. Dediğim gibi size saygım sonsuz ama keşke çocukları yollamasaydınız.

Buna rağmen göndermeye çalışıyorsun çocuğunu hala , pesss gerçekten, yazıklar olsun size ...

Ben babalarına güvenip 1 gün yatılı vermiyorum bazıları çok cesaretli gerçekten

Bu denli sağlık sıkıntılarınız varsa çocuüu doğurmamak da bir opsiyondu. dolayısıyla bu denli sızlanmanızı normal karşılamıyorum. sağlığınız bu denli pamuk ipliğine bağlı iken eşinizin korunmamayı tercih etmemesinin sebebi nedir?
Ayrıca, 16 yaşında bir birey, aile bireylerinin birinden dayak yiyen kuzenini gördü ve bu yüzden defalarca kez panik atak geçirdi, öyle mi? bu bana hiç gerçekçi gelmiyor. tek sebebi bu olmamalı.

Çocuk kendine zarar veriyo geçen seneye kadar oda yoktu kendi halinde güler yüzlü çok güzel bı çocuk oğlum onu çok seviyo kuzenlerinin hepsini sever öbürleri hiç takmamis benimki biraz duygusal bana benzemiş bende çok etkileniyorum işte panik atak zor bi durum ama bana abarttıgimi oğlun da kendine güven yok sen yapiyosun onu böyle diyolar sürekli arayıp cagiriyolar bende laf söyleyince tatsızlık oluyo ama ben onlarada kızmıyorum çünkü eşim sessiz kaldığı için herkes kendinde hak goruyo yorum yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…