- 18 Mart 2023
- 205
- 190
- 33
- 36
- Konu Sahibi gofret0926
-
Eşinizin sizi ve çocukları bırakıp gitmek istemesi gerçekten saçma.Hamile halinizle sizi bırakıp gitmesin paşa.
Normalde görümcenizin evi nerde, bir yıl boyunca hiç halası ve kuzeni ile bir araya gelmedi mi? Geldiyse nasıldı?
Ailecek bir arada olunca yemekler ayrı pişmez. Yemekte, denizde bir araya gelecekler. Sadece alt katta kalma meselesi değil ki.
Ya ne bileyim dayak yiyen çocuğa ayrı içim acıdı, oğlunuza ayrı. Bence ailecek başka bir plan yapın. Belki siz gidince görümcenizin oğlu Çocuklari kıskanıp atakları şiddetlenecek. Oglunuz kavga,gurultu, kalabalık rahatsız olacak.Çocuklari riske atmaya gerek yok.
Ayy nerelere çekiyorsunuz inanamıyorum bunları nasıl çıkardınız anlamadım ben gorumcem hakkında bişey demiyorum isteyen gider kalır o benim sorunum değil cocuklarim çok kıymetli olduğu için benimle birlikte hapis kalmasın yada babalari gitmesin onları gezdirsin artı çocuk kendi gitmek istiyo ben babaanneleri özledim falan filan hemen linclemeye bayiliyosunuz insanları yargılamaya burda bı konu aciliyo hazırda bekleyen bı grup var ne yazilsada linclesem ben sadece yerimde olsanız ne yapardınız onların dediği gibi benmi abartiyorum diye yazdım siz gelipte içinizdeki kötülükleri dökün diye değilGitmek şart mı elzem mi, herkes kendi evinde kendi ailesiyle olamıyor mu? Oğlunuz kaç kez atak geçirmiş o evde, sonuncuyu da başımıza kalmasın diye söylemişler. 16 yaşında ergen, çocuk değil artık. Hiç mi arkadaşı okul-sosyal çevresi yok? Bütün gün babaanne halayla mı takılsın erkek çocuğu? Adam götürmek istemiyor, tekrar sorun yaşar diyor ama siz ısrarla götür git başlarında dur diyorsunuz. Kaç kez kalbi sıkışmış çocuğu başınızdan atma derdindesiniz. Babası başında durunca ne değişecek, görümce yine çocuğunu dövmeyecek mi kendine zarar veren kuzenine şahit olmayacak mı? Baba ilgilenmek istemiyor anne de çok yoğun çalışıyoruz deyip evden gönderiyor. 10 yaşındaki çocuk 16 yaşında atak geçiren abisini teselli etmeye çalışıyor, onunki de ayrı bir travma. Atın başınızdan gönderin, gelince ikisi birden görür tedavi. Bu kadar kıymetsiz mi çocuklarınız? Üstelik görümceye hakkında bir sürü laf ettiniz, kadının annesinin evi orası. Ne zaman gidip ne zaman gitmeyeceğine siz mi karar veriyorsunuz? Sanki saray yavrusu, üst kata çıkmasın alt katta kalsın. Niye, annesiyle konuşup dertleşmek için size mi tabi olsun?
Bu kadar yoğun çalışıyorsanız geliriniz de ona göredir. Anne baba olarak niye çocuklarınızı 1 hafta da olsa bir yere götüremiyorsunuz? Karınları doysun yeter mi size göre? Niye hamile kaldınız hadsizliğini yapacak değilim ama çocuklarınıza eşit derecede değer verin ilgilenin. Karnınızdaki sıkıntıyı hissediyor da diğerleri çok mu memnun hallerinden? Aklım almıyor ya, 1 sene tedavi görecek şekilde travma yaşayan, kalbi sıkışan çocuğumu al götür diyeceğim, hem de aynı ortama aynı sıkıntının içine.
16 yaşında değil 10 yaşında iki çocuğum var kızım büyük o zaten umursamiyo ama oğlum durmuyo bide arayıp illa gel annen seni gondermiyomu oğlum biz seni çok özledik diyolar konu benim gondermem değil çocuğu arayıp gel diyip ama hiç bir cozum bulmamalariHayır bi de 16 yaşında ki çocuk evde sıkılmaz ki. Arkadaşlarıyla dışarı çıkar ne bileyim bisiklet sürer falan.
Kaç çocuk yazı yazlıkta geçiriyor sanki.
Bence bu konu adı altında başka sorunlar halledilsin istiyor ama üstü kapalı olduğu için çocuk bahanesi kullanıyor
Orduda yasiyolar şöyle söyleyeyim senede bir hafta anca görebiliyoruz biliyorsunuzdur belki tekstil işinde yazları daha yoğun tempolu kışları daha sakin olur ben o yüzden genelde yazın yoğun çalışıyorum kışın sakin pek gidemiyorum yani
Tabikide herkes çocuğu başından atmak falan yazmış 10 yaşında çocuğum bana ne yükü olacak nasıl bı düşünce anlamadım inanın her akşam watsaptan ariyolar çocuğu gönder ben bakicam söylüyorum o diyo bikerelik oldu daha olmaz sıcaktan bunaldı falan diyolar eşimde yanımda demiyoki anne bak sorun oluyo oda susunca bana geliyolar madem ikimizde aynı fikirdeyiz senin ailen bı zahmet konuş annenle orta yolu bulsun yada çocuğu çağırıp durmasınKimse böyle olsun istemezdi. Zor bir durum. Eşiniz sizi bırakıp gitmesin bir zahmet.
Zaten baglaticam 2 normal doğum yaptım sırf bu yüzden sezeryan olmak istiyorum ben zaten rahatsızım benim çocuk doğurmam bile bana zarar kafamda kitle var ve bunun sebebi hormon uretmesiyle ilgiliymis kontrol ilaçları da hormon ürettiği için Dr yasakladı ben aldırmayı bile düşündüm eşim izin vermedi tek duam doğumla birlikte bı ihtimal kafamdaki in yok olmasıYahu sorun gorumcenin orda olmasi mi?
Kadin napsin tek basina alt katta?
Belli ki biraz stres atmaya geliyor
cocuklari gondermeyin olsun bitsin
Kvniz bir ara size gelip gorsun torunlarini ozlemisse
Hemen gorumceyi kvyi kocayi suclamissiniz kusura bakmayin herkes bi yerde olsun bende kafa dinleyeyim modundasiniz
Siz korunamiyorsunuz esiniz de korunamiyorsa dogumda tuplerinizi baglatabilirsiniz
Bakin kontrol gunumdu giremedim linclemeye başlamayın bence
34 haftaligim zaten hamile kalınca işi bıraktım çok zor bı hamilelik geçirdim işyerinde çıkış vardı bende adımı yazdırdım ayrıldım yazın bilemiyorum nasıl olur benimkiler de istiyo illa deniz biz normalde de götürüyoruz denize ama köyü çok seviyolar ne var bukadar hayret hepsi çok seviyo orayıSu an 34 haftaliksaniz yaza kadar bebek dogacak zaten, illa bu yazliga gidilmesi gerekiyorsa hep beraber gidin, öyle olmuyor mu?
Hem cocuklariniz buyukleriyle hasret giderir, hem de siz tatil yaparsiniz, cocuklarinizda ayrilik kaygisi yasamazlar, daha Mart ayindan yazlik ziyareti stresi yasamaya gerek var mi bilemedim.
Linçleme yapmadım . Sabah defalarca başka bilmem hangi ay anneleri konusuna girdiniz çıktınız buraya da uğradınız profilinize tıklayınca son görülme saatınız ve baktığımız son konular gözüküyor hanfendi uydurmadım yaniBakin kontrol gunumdu giremedim linclemeye başlamayın bence
Daha yeni alıştım buraya oyuzden mesajları görmedimLinçleme yapmadım . Sabah defalarca başka bilmem hangi ay anneleri konusuna girdiniz çıktınız buraya da uğradınız profilinize tıklayınca son görülme saatınız ve baktığımız son konular gözüküyor hanfendi uydurmadım yani
Sabah girmiş olamam çünkü gece çok geç yatiyorum öğlene kadar uyuyorumLinçleme yapmadım . Sabah defalarca başka bilmem hangi ay anneleri konusuna girdiniz çıktınız buraya da uğradınız profilinize tıklayınca son görülme saatınız ve baktığımız son konular gözüküyor hanfendi uydurmadım yani
Siz şaka mısınız hala çocukları göndermeyi düşünüyorsunuz, kusura bakmayın ama sorun sizde , kimse sizin çocuğunuza yer ayarlamak zorunda değil, siz nasıl bir annesiniz ki çocuğunuz bu denli korkmuş ve hatta kriz geçirip terapiler almışken hala oraya göndermeye çalışıyorsunuz, pes yani bir de 3. Ye hamilesin , yazık günah ya , herkes anne olmasın Allahım ...Merhaba bayanlar konu çok farklı ancak çok sinirliyim kendime çokça kızgınım 16 ve 10 yaşında çocuklarim var 3. Ye hamileyim eşimle 18 senelik evliyiz geçen yaz 10 yaşındaki oğlumu ve kızımi eşimin memleketine gönderdim deniz kenarında kayinvalidemin evi ve çocuklar çok ısrar etti kayınvalidem de gelsinler diyince yolladım kendim çok yoğun çalıştısuyorum yazın bizim işlerimiz çok yoğun olduğu için çocukları biyer goturemiyoduk gönderdik eşimin ablasının otizimli oğlu var maalesef biraz ileri derecede çocuk kendine vuruyo ve görümcem de kendine hakim olamayıp dövdüğü oluyomus görümcemde yaz tatili dolayısıyla annesine geliyo iki katlı bı ev ve ben rahat edeyim çocuğum zaten sıkıntılı diye alt kat ona kaliyo üst katta biz bir sürü insan kalıyoruz ancak onun özel bı durumu olduğu için doğal olarak anlayış gosteriliyo zaten öbürleri kız kardeşleri haliyle birbirlerini tutuyolar ama şöyle bı durum var görümcem yatmaya alt kata gidip akşama kadar üst katta kaliyo yani altta kaliyim demiyobu durumda cocuguda yukarda geçen sene daha hircinlaşmis çocuğu bı gece yarısı beni aradılar oğlumun kalbinin çok hızlı attığı ve ölümden korktuğunu nefes darlığı çektiğini söylediler kızım kardesini teselli etmeye çalışıyordu oğlumla görüntülü konuştum onu sakinlestirdim megersem bu şekilde bı kaç kez atak geçirmiş bana soyletmemişler annen sizi bidaha göndermez falan diye oğlumu öyle görünce içim acıdı hemen kendim için rapor alıp memlekete gittik kardiyoloji romatoloji bölümlerine getirdim meğer anksiyete geçiriyomus tekrar evimize döndük oğlumun kuzeninden etkilendigi gorumceminde çocuğu dovdugunden korkmuş çocuğum terapi gördü çok şükür atlattık şimdi konumuz eşim bayramda gitmek istiyo benim abim bize yakın o seninle ilgilenir dedi bende ses etmedim bütün kardeşleri gidecekmiş benim çok sancım oluyo dışarı dahi çıkamıyorum eşim çocukları götürmek istemiyo oğlan yine etkilenir diyo dedim sen ol başlarinda ilgilen gezdir burda ben akşama kadar evde olucam çocuklar neden benimle hapis olsun ailenle konuş ablan ya tamamen alt katta kalsin yada üst kata çıksın siz kalın heryeri meskul etmesin sesini çıkarmadı bugün kayınvalidem aradı görüntülü eşime gelicekmisin diyo eşimde sancilaniyo o yüzden kararsızım falan diyerek topu bana atiyo kaynanamda çocukları özledim falan bende dayanamadım oğlum bir yıldır tedavi gördü tekrar aynı şeyleri yaşasın istemiyorum oglunda çocukları götürmek istemiyo siz büyüklük yapıp orta yolu bulmuyorsunuz kızını çekip anlatman gerekiyo falan dedim eşimde tık yok arkadan kendisi oğlan etkileniyo falan diyip annesine gelince hiç bir tepki yok elinde telefon oyun oynuyo sanki ben abartiyo durumuna düşüyorum eşim hiç bir zaman ne beni ne çocuklarını ailesine karşı savunan birisi değil okadar sinirliyim ki şuan ağlıyorum bebekte hisseti heralde asirj sancım başladı çok uzun oldu ama çok bunaldım böyle bı adama 3 çocuk kendime ayrı çocuklarıma ayrı üzülüyorum
Ben mi konuyu anlamadim, siz yasadiginiz seyi mi karistiriyorsunuz cozemedim.34 haftaligim zaten hamile kalınca işi bıraktım çok zor bı hamilelik geçirdim işyerinde çıkış vardı bende adımı yazdırdım ayrıldım yazın bilemiyorum nasıl olur benimkiler de istiyo illa deniz biz normalde de götürüyoruz denize ama köyü çok seviyolar ne var bukadar hayret hepsi çok seviyo orayı
Merhaba bayanlar konu çok farklı ancak çok sinirliyim kendime çokça kızgınım 16 ve 10 yaşında çocuklarim var 3. Ye hamileyim eşimle 18 senelik evliyiz geçen yaz 10 yaşındaki oğlumu ve kızımi eşimin memleketine gönderdim deniz kenarında kayinvalidemin evi ve çocuklar çok ısrar etti kayınvalidem de gelsinler diyince yolladım kendim çok yoğun çalıştısuyorum yazın bizim işlerimiz çok yoğun olduğu için çocukları biyer goturemiyoduk gönderdik eşimin ablasının otizimli oğlu var maalesef biraz ileri derecede çocuk kendine vuruyo ve görümcem de kendine hakim olamayıp dövdüğü oluyomus görümcemde yaz tatili dolayısıyla annesine geliyo iki katlı bı ev ve ben rahat edeyim çocuğum zaten sıkıntılı diye alt kat ona kaliyo üst katta biz bir sürü insan kalıyoruz ancak onun özel bı durumu olduğu için doğal olarak anlayış gosteriliyo zaten öbürleri kız kardeşleri haliyle birbirlerini tutuyolar ama şöyle bı durum var görümcem yatmaya alt kata gidip akşama kadar üst katta kaliyo yani altta kaliyim demiyobu durumda cocuguda yukarda geçen sene daha hircinlaşmis çocuğu bı gece yarısı beni aradılar oğlumun kalbinin çok hızlı attığı ve ölümden korktuğunu nefes darlığı çektiğini söylediler kızım kardesini teselli etmeye çalışıyordu oğlumla görüntülü konuştum onu sakinlestirdim megersem bu şekilde bı kaç kez atak geçirmiş bana soyletmemişler annen sizi bidaha göndermez falan diye oğlumu öyle görünce içim acıdı hemen kendim için rapor alıp memlekete gittik kardiyoloji romatoloji bölümlerine getirdim meğer anksiyete geçiriyomus tekrar evimize döndük oğlumun kuzeninden etkilendigi gorumceminde çocuğu dovdugunden korkmuş çocuğum terapi gördü çok şükür atlattık şimdi konumuz eşim bayramda gitmek istiyo benim abim bize yakın o seninle ilgilenir dedi bende ses etmedim bütün kardeşleri gidecekmiş benim çok sancım oluyo dışarı dahi çıkamıyorum eşim çocukları götürmek istemiyo oğlan yine etkilenir diyo dedim sen ol başlarinda ilgilen gezdir burda ben akşama kadar evde olucam çocuklar neden benimle hapis olsun ailenle konuş ablan ya tamamen alt katta kalsin yada üst kata çıksın siz kalın heryeri meskul etmesin sesini çıkarmadı bugün kayınvalidem aradı görüntülü eşime gelicekmisin diyo eşimde sancilaniyo o yüzden kararsızım falan diyerek topu bana atiyo kaynanamda çocukları özledim falan bende dayanamadım oğlum bir yıldır tedavi gördü tekrar aynı şeyleri yaşasın istemiyorum oglunda çocukları götürmek istemiyo siz büyüklük yapıp orta yolu bulmuyorsunuz kızını çekip anlatman gerekiyo falan dedim eşimde tık yok arkadan kendisi oğlan etkileniyo falan diyip annesine gelince hiç bir tepki yok elinde telefon oyun oynuyo sanki ben abartiyo durumuna düşüyorum eşim hiç bir zaman ne beni ne çocuklarını ailesine karşı savunan birisi değil okadar sinirliyim ki şuan ağlıyorum bebekte hisseti heralde asirj sancım başladı çok uzun oldu ama çok bunaldım böyle bı adama 3 çocuk kendime ayrı çocuklarıma ayrı üzülüyorum
Prezervatif diye bişey var bahane bulmayın...Evet haklısınız köyde gezdirir çok akrabaları falan var babasıyla vakit geçirir diye düşündüm ama halâ sinirim gecmiyo çocukla ilgilenmek bu kadar zorsa çocuk diye diretmiycekti benim kafamde hipofiz adonim var doğum kontrol yada iğne kullanmak yasak hormon ürettiği için sprai deseniz yara yaptı Allah kimseye göstermesin yara yaktirmak çok acılı o yüzden çıkardım bu bebeği asla istemedim ama artık bu sözü söylemek istemiyorum çünkü bebekler hissediyo
Tabikide herkes çocuğu başından atmak falan yazmış 10 yaşında çocuğum bana ne yükü olacak nasıl bı düşünce anlamadım inanın her akşam watsaptan ariyolar çocuğu gönder ben bakicam söylüyorum o diyo bikerelik oldu daha olmaz sıcaktan bunaldı falan diyolar eşimde yanımda demiyoki anne bak sorun oluyo oda susunca bana geliyolar madem ikimizde aynı fikirdeyiz senin ailen bı zahmet konuş annenle orta yolu bulsun yada çocuğu çağırıp durmasın
Buna rağmen göndermeye çalışıyorsun çocuğunu hala , pesss gerçekten, yazıklar olsun size ...Söylemediler benim gondermiycemi biliyolar oyuzden kızım 16 yaşında ikisi gittiler ilk defa bizden ayrıldılar Dr ayrılık korkusu yaşamış birde hiç gormedigi için o çocuktan etkilenmiş dedi bu seneye kadar böyle değildi bende gidiyodum yazlar bir hafta falan çocuk böyle değildi
Ben babalarına güvenip 1 gün yatılı vermiyorumBenim kızımda 11 yaşında ben kızımı annemle yollamam mesela. Ben çocuklarımı annemle büyüttüm. Aynı sokakta oturuyoruz. Elinde büyüdüler ama bir çocuğu anneden uzak bir yere yollamak başka. Bizimkilerinde deniz kenarında evi var. Birlikte gidip geliyoruz çocuklarla.
Eşimi ailesi uzakta ve köyde. Bana böyle bir şeyi teklif dahi etmezler. Ama her çocuk ve ilişki farklıdır. Benim doğru bulmuyor olmam bunun herkes için böyle olduğu anlamına gelmez. Benim sınırlarım bellidir. 7 yaş ikiz erkek çocuklarımı ben olmadan sitenin parkına bile yollanıyorum. Benimki belki biraz fazla ama ben şimdilik bir zararını görmedim.
Eşiniz annesiyle konuşup bu ısrar durumuna engel olması gerekirdi bence. Dediğim gibi size saygım sonsuz ama keşke çocukları yollamasaydınız.
Zaten baglaticam 2 normal doğum yaptım sırf bu yüzden sezeryan olmak istiyorum ben zaten rahatsızım benim çocuk doğurmam bile bana zarar kafamda kitle var ve bunun sebebi hormon uretmesiyle ilgiliymis kontrol ilaçları da hormon ürettiği için Dr yasakladı ben aldırmayı bile düşündüm eşim izin vermedi tek duam doğumla birlikte bı ihtimal kafamdaki in yok olması
Çocuk kendine zarar veriyo geçen seneye kadar oda yoktu kendi halinde güler yüzlü çok güzel bı çocuk oğlum onu çok seviyo kuzenlerinin hepsini sever öbürleri hiç takmamis benimki biraz duygusal bana benzemiş bende çok etkileniyorum işte panik atak zor bi durum ama bana abarttıgimi oğlun da kendine güven yok sen yapiyosun onu böyle diyolar sürekli arayıp cagiriyolar bende laf söyleyince tatsızlık oluyo ama ben onlarada kızmıyorum çünkü eşim sessiz kaldığı için herkes kendinde hak goruyo yorum yapmayaSakın çocuğu o eve gönderme. Panik atak nedir bilir misin? Ölümden beter süründüren birşey insanı. Yaşayan bilir onu. O ev tetikler kesinlikle. Eşin bir iki gün gidip gelsin. Sonrada çocuklarlar ilgilensin. Çok üzüldüm yavruya. Hayır diğer kadın varken ne diye gönderdin çocukları o eve. Otizm bambaşka birşey. Allah şifa versin inş. Otizm çeşit çeşit. Kimisi saldırgan tavırlarda sergiliyor. Elinde değil. Ya oğluna kızına zarar verseydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?