- 15 Mayıs 2022
- 640
- 722
- 30
Hayırlısı olsun diyelim bir sonraki aya nasip olsun inşallahŞimdi e nabız dan baktım 1.20 yani negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun diyelim bir sonraki aya nasip olsun inşallahŞimdi e nabız dan baktım 1.20 yani negatif
Ay hadi inşaAllahBeni bu ay çok sıcak basıyor. El ve ayak tabanım yanıyor. Bakalım hayırlısı
Rabbim hayırlı bir günde hayırlı evlat nasip eylesin canımŞimdi e nabız dan baktım 1.20 yani negatif
Kızlar ne durumdasınız benim gecikmenin 11. Günü testlerim negatif belirti olarak sayılırım sormak istiyorum bu gün yoğun adet olacakmışım gibi Bi ağrım var tam alt karnımın ortasında ve birden şeffaf böyle sümüksü Bi akıntım oldu bu gün ama çamaşırımı ıslattı yani baya yoğundu dedim adet oldum okadar ağrılı olduki ama hala yok acaba bu yerleşme ağrısıydı da oyüzden mi testlerim negatif çıktı çünkü geç yumurtlama oldu bu ay doktor randevum var bu gün sormak istedim bilen
Benim midemden boğazıma su gelir gibi oluyor. Dun sol kasıgımda çok koşmuşum da kesik hissi olmuş gibi Bi his oldu gun boyu geçmedi dun saat 16ya gelirken uyumuşım uyandığımda saat 18di... Sürekli bitkin ve yorgunum..Hanımlar ne durumdasınız? Belirtiler devam mı?
Bende ara ara göğüs ağrıları başladı. Kasık ağrısı az az devam. Karnımda pıt pıt sesler oluyor. Özel bölgede iğneleme oluyor.
Bazen adet olacağım sanıyorum bazen o his olmuyor. Regl takvime göre 1 gün gecikti ama son zamanlardaki döngüme göre birkaç gün gecikti. Bugünde olmazsam yarın tekrar test denemeyi düşünüyorum
Hiç ihtimal vermiyorum ya kesin yine regl olucam...Benim midemden boğazıma su gelir gibi oluyor. Dun sol kasıgımda çok koşmuşum da kesik hissi olmuş gibi Bi his oldu gun boyu geçmedi dun saat 16ya gelirken uyumuşım uyandığımda saat 18di... Sürekli bitkin ve yorgunum..
Benim şafak başladı bugun de dahil regl olmam lazım ayın 26sına kadar herhangi bir gün...
Amin inşallah hepimizeRabbim hayırlı bir günde hayırlı evlat nasip eylesin canım
Herhangi bir belirtin var mi canım. İnşallah topigin ilk müjdesini senden alır devaminda da biz patlatiriz :)Benim yarın en erken adet gunum bugun den itibaren başlıyorum gun tutmaya bakalım regl oluyor muyum şu 1 hafta içinde...
Ah ah nerde o gunler ben diyorum ki bu ayki belirtiler de psikolojik.....uyku halsizlik mide bulantısı kasıkta sertleşme ağrı Bi kaç gun once aşırı mide yanması .. Çok dinledim kendimi yumurtlama dönemlerimde kasıklarıma igne batırır gibi sancılar giriyordu agzımda metalik Bi tat oluştu..Herhangi bir belirtin var mi canım. İnşallah topigin ilk müjdesini senden alır devaminda da biz patlatiriz :)
Gerçekten çok seviniyorum yıllarca bekleyip bebek sahibi olan hanımlara ya7sene çocuk bekledik ama nasip işte aralik ayinda hayatımda görmediğim şiddette vajinal mantar enfeksiyonu yaşadım ustuste dort kutu fitil kullandim antibiyotik kullandim yinede geçmedi evde agliyordum resmen ..en son yemek yiyemedim sigara icemedim bulantilarim vardi ama gebe kalamazsin diyen doktorlar yuzunden aklimin ucundan gebelik gecmiyordu..yinede suphelenip test yaptm aninda cizgi cikti tabi evde ağlama krizleri derken meğer gebeymisim hemde daha üç haftalik yani bi aylik bile degil vucudum aninda tepki vermis gebelige elhamdülillah rabbim isteyen herkese nasip etsin ve ben gibi gebelere de sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin
Tek belirti bu mu beni de 2 sabah once uyurken uyandıracak kadar bastı Bi de bu sabah..Bu ay o kadar sıcak bastı ki. Eşim de farkediyor. Elim ayağım yanıyor. Ya hamileyim ya da menapoza giriyorum
Benimde kızım 6 sene sonra çörekotu kürüyle geldiGerçekten çok seviniyorum yıllarca bekleyip bebek sahibi olan hanımlara ya
E bi test yapsana. Erken gebelik testi yaparsan belli olur sonuç bence.. bu arada ne kdr süredir istiyorsun veyas kacAh ah nerde o gunler ben diyorum ki bu ayki belirtiler de psikolojik.....uyku halsizlik mide bulantısı kasıkta sertleşme ağrı Bi kaç gun once aşırı mide yanması .. Çok dinledim kendimi yumurtlama dönemlerimde kasıklarıma igne batırır gibi sancılar giriyordu agzımda metalik Bi tat oluştu..
Emin olun oluyor adetime 7-8 gün kala bulantılarım ağrılarım başlamıştı ki rahme düştüğü gün ben hamileyim bu ay dedim hissettimKonu sahibi gebeligin ilk ayinda (henuz ögrenmeden) bu kadar belirtinin olmasi imkansiz. Bunlar hep oluyordu aslinda ama sen kendini asiri derecede dinledigin icin farkediyorsun suan. Hamile bile olsan 6 haftadan once mide bulantisinin olmicagini soyluyor doktorlar. Cok belirtin var piskolojik gibi geldi bana
27 yaşE bi test yapsana. Erken gebelik testi yaparsan belli olur sonuç bence.. bu arada ne kdr süredir istiyorsun veyas kac