- 14 Mart 2018
- 2.819
- 3.447
Regl günüm bugün bakalımEvett çok iyi olurr .. senin bat tarihin nedir peki. Benim 28 Mayıs ama şuan hiç belirtim yok.acaba daha erken mi yoksa bu ay da mi fiyasko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl günüm bugün bakalımEvett çok iyi olurr .. senin bat tarihin nedir peki. Benim 28 Mayıs ama şuan hiç belirtim yok.acaba daha erken mi yoksa bu ay da mi fiyasko
Ah inşaAllah. Hakkımızda hayırlısı olsunHadi hayırlısı sonucunuzu muhakkak bekliyorum :)
Tekrar yapın varsa çıkar inşaAllahMerhabaa Ayy konu benim için çok iyi olmuş konuşalım. Benim de yumurtlamadan beri geçmeyen bel ağrım, yumurtlamadan 6 gün sonra başlayan kasık ağrım var. Belirti mi bilmiyorum 2 gündür mide yanması var. Tek olumsuz düşündüren akıntım yok . Dün beklediğim regl günümdü. Ayın 13 ünde kaset test yaptım negatifti. Bu akşam da erken gebelik testi yapcam olmazsam inşallah
Merhaba benimde adetim çok gecikti hatta 2. Ye olmam gerekiyordu ama testlerim hep negatif dediğiniz gibi benimde çok yoğun beyaz akıntım oldu şimdi doktora geldim bakalım test vereceğimKızlar ne durumdasınız benim gecikmenin 11. Günü testlerim negatif belirti olarak sayılırım sormak istiyorum bu gün yoğun adet olacakmışım gibi Bi ağrım var tam alt karnımın ortasında ve birden şeffaf böyle sümüksü Bi akıntım oldu bu gün ama çamaşırımı ıslattı yani baya yoğundu dedim adet oldum okadar ağrılı olduki ama hala yok acaba bu yerleşme ağrısıydı da oyüzden mi testlerim negatif çıktı çünkü geç yumurtlama oldu bu ay doktor randevum var bu gün sormak istedim bilen varmı
Ay hadi inşallah hamilesindir burayada yazarmısın sonucunuMerhaba benimde adetim çok gecikti hatta 2. Ye olmam gerekiyordu ama testlerim hep negatif dediğiniz gibi benimde çok yoğun beyaz akıntım oldu şimdi doktora geldim bakalım test vereceğim
Tabi ki yazarım ama bence değilim. Olsam bu kadar negatif çıkmazdı heralde testlerin hepsi bozuk değilse tabiAy hadi inşallah hamilesindir burayada yazarmısın sonucunu
Ne kadar gecikti kiTabi ki yazarım ama bence değilim. Olsam bu kadar negatif çıkmazdı heralde testlerin hepsi bozuk değilse tabi
Mide bulantısı çok acayip bir durum ve tamamen bünye ile alakalı bence. Hamile arkadaşlarımın biri altıncı haftada, diğeri yedinci haftada bulantıları başladı. Ben keseyi gördüm tam dört haftalıkken o zamandan beri sürekli midem bulanıyor, ilaç kullanmama rağmen bulantım oluyor. O yüzden size katılmıyorumKonu sahibi gebeligin ilk ayinda (henuz ögrenmeden) bu kadar belirtinin olmasi imkansiz. Bunlar hep oluyordu aslinda ama sen kendini asiri derecede dinledigin icin farkediyorsun suan. Hamile bile olsan 6 haftadan once mide bulantisinin olmicagini soyluyor doktorlar. Cok belirtin var piskolojik gibi geldi bana
Bir adet dönemi kadar. 25-28 gün civarıNe kadar gecikti ki
O senin epey gecikmiş ama yinede hiç belli olmaz inşallah hayırlı haberler vardır kötü bişey olmasındaBir adet dönemi kadar. 25-28 gün civarı
Merhaba hayırlı olsun adet öncesi mi öğrendinizMerhaba ben dün hamile olduğumu öğrendim açıkcası hiç bi belirti hissetmiyorum özellikle herkezde vajinal akıntı oluyormuş benim gebelikleri de hep kuru geçti sadece çok yürüdüğüm de karnımın altında bi ağırlık varmış gibi hafif sancı oluyor göğüslerim önceki gebelikleri de kararır acırdı bunda hiç bi belirti yok bi tek karnım gurul gurul sadece bu kadar miğde bulantısı baş dönmesi felan yok
Doktordan çıktım şimdi hamilelik yok enfeksiyon varmış rahim ağzında birde doğum kontrol hapı ile korunuyorum o da biraz rahmi inceltmiş o yüzden kanama olmamıştır dedi doktor. Ama bir kaç haftaya kanama başlar bir problem yok dedi.O senin epey gecikmiş ama yinede hiç belli olmaz inşallah hayırlı haberler vardır kötü bişey olmasında
Oh en azından kötü bişey yok bende şimdi çıktım hamile olabilirsin dedi kese gözükmüyor dedi kan tahlili verdim sonuç çıkınca gebe değilsen adet söktürücü veririm dediDoktordan çıktım şimdi hamilelik yok enfeksiyon varmış rahim ağzında birde doğum kontrol hapı ile korunuyorum o da biraz rahmi inceltmiş o yüzden kanama olmamıştır dedi doktor. Ama bir kaç haftaya kanama başlar bir problem yok dedi.
Canım inşallah istiyorsan hamilesindir inşallah bütün kalbimle dua ediyorumMerhaba benim adetim 1 gün gecikti belirtilerim göğüslerimde hafif şişkinlik var karnımın alt kısmında ve belimde çok hafif sancılarım oluyor. Akıntım 1 haftadır çok fazlaydı ama bugün azaldı test yapmaya korkuyorum negatif görürsem diye inşallah hamileyimdir regli olmam
Evet adetime 2 gün kala öğrendim yumurta kokusundan şüpeyle test yaptım ve gebelik testi çift çıktıMerhaba hayırlı olsun adet öncesi mi öğrendiniz
Süper hadi inşallah diyelim kan testi ne zaman çıkacakmış pekiOh en azından kötü bişey yok bende şimdi çıktım hamile olabilirsin dedi kese gözükmüyor dedi kan tahlili verdim sonuç çıkınca gebe değilsen adet söktürücü veririm dedi
Şimdi e nabız dan baktım 1.20 yani negatifSüper hadi inşallah diyelim kan testi ne zaman çıkacakmış peki