Yapmam mıYarin sabah test yapacanmi at da hemen bakalm. Heyecanlandimm senin icin.
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmam mıYarin sabah test yapacanmi at da hemen bakalm. Heyecanlandimm senin icin.
Yapmam mıen geç 8de burda test
![]()
Yok canım etmemİnşallah guzel haberler alırsın canımçalışmaları ihmal etme
![]()
İnşallah hayırlı haber olurYapmam mıen geç 8de burda test
![]()
Yarin sabah test yapacanmi at da hemen bakalm. Heyecanlandimm senin icin.
bekliyorum çift çizgiyi inş
Günaydın şeker kadınlar, kalbim kadar temiz beyaz testimle geldimİnşallah hayırlı haber olur❤
Hayırlısı olsun inşallah canım, Çifti çizgi olaydı iyiydi lakin daha erken diye dusunuyorımGünaydın şeker kadınlar, kalbim kadar temiz beyaz testimle geldimCanımız sağ olsun önümüzdeki maçlara bakalım
Ay zaten bir kötüyüm sormayın, öksürük de eklendi sümüklerimeilaçsız atlatamam zaten sanırım o yüzden her şeyde bir hayır vardır diyorum
![]()
11.gün çook silik çizgiyle öğrenmiştim 13.gün kan tahlili ile kesinleşmişti, hayırlısı artıkHayırlısı olsun inşallah canım, Çifti çizgi olaydı iyiydi lakin daha erken diye dusunuyorımkimyasal gebeliğin de ne zmn oğrenmiştin cnm?
4 gun var. Bence 4 gun sonra tekrar yapmalisin. Adet belirtin var mi benim hala yok karnim da agirmiyir acaba pco varya yumurta kiste mi donustuGünaydın şeker kadınlar, kalbim kadar temiz beyaz testimle geldimCanımız sağ olsun önümüzdeki maçlara bakalım
Ay zaten bir kötüyüm sormayın, öksürük de eklendi sümüklerimeilaçsız atlatamam zaten sanırım o yüzden her şeyde bir hayır vardır diyorum
![]()
Dun ovulasyon yapmistim. Durum bu11.gün çook silik çizgiyle öğrenmiştim 13.gün kan tahlili ile kesinleşmişti, hayırlısı artık ☺☺
Aynı durum ablamda oldu sizin gibi erken yaptı bu testler ile. Sonra adet günü erken gösteren testten aldı yaptı çift çizgi çıktı. Bi kaç gün bekleyip daha iyi bi testle bakın derimGünaydın şeker kadınlar, kalbim kadar temiz beyaz testimle geldimCanımız sağ olsun önümüzdeki maçlara bakalım
![]()
Hayırlısı olsunAynı durum ablamda oldu sizin gibi erken yaptı bu testler ile. Sonra adet günü erken gösteren testten aldı yaptı çift çizgi çıktı. Bi kaç gün bekleyip daha iyi bi testle bakın derim
Ooooo olabilir mi ne demekKizlar cizgi var mi acaba olabilir mi hamilelik?Eki Görüntüle 2257862
Canim bu cizgi hamile olmadan cikmaz demi yarin sabah tekrarlayacam testi. Bugun 12.30 gibi yaptim.Ooooo olabilir mi ne demekayyy bariz hamilesin
![]()
Çıkmaz tabii kuzum, benimkilerde mercekle ararken sende çıkan ne kadar belirgin bakCanim bu cizgi hamile olmadan cikmaz demi yarin sabah tekrarlayacam testi. Bugun 12.30 gibi yaptim.
Kanda da cikmama ihtimali yok demi heyecanlandiktan sonra hayal kirikligi olmaz insallahÇıkmaz tabii kuzum, benimkilerde mercekle ararken sende çıkan ne kadar belirgin baksağlıkla koyulaşacak devam etsin inşallah, Pazartesi de kan verirsin artık
![]()
İnşallah olmaz canım, sen içini ferah tutKanda da cikmama ihtimali yok demi heyecanlandiktan sonra hayal kirikligi olmaz insallah