• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin sabah test yapacanmi at da hemen bakalm. Heyecanlandimm senin icin.
:21: bekliyorum çift çizgiyi inş
İnşallah hayırlı haber olur 🙏🏼
Günaydın şeker kadınlar, kalbim kadar temiz beyaz testimle geldim :KK48: Canımız sağ olsun önümüzdeki maçlara bakalım 😁😁

Ay zaten bir kötüyüm sormayın, öksürük de eklendi sümüklerime 🤭 ilaçsız atlatamam zaten sanırım o yüzden her şeyde bir hayır vardır diyorum 😍😇

Eklentiler

• C54F4B21-F8FE-4950-95EF-4EE0E7AEDBC3.jpeg
    C54F4B21-F8FE-4950-95EF-4EE0E7AEDBC3.jpeg
    34,6 KB · Görüntüleme: 67
Günaydın şeker kadınlar, kalbim kadar temiz beyaz testimle geldim :KK48: Canımız sağ olsun önümüzdeki maçlara bakalım 😁😁

Ay zaten bir kötüyüm sormayın, öksürük de eklendi sümüklerime 🤭 ilaçsız atlatamam zaten sanırım o yüzden her şeyde bir hayır vardır diyorum 😍😇
Hayırlısı olsun inşallah canım, Çifti çizgi olaydı iyiydi lakin daha erken diye dusunuyorım :KK45: kimyasal gebeliğin de ne zmn oğrenmiştin cnm?

Hayırlısı olsun inşallah canım, Çifti çizgi olaydı iyiydi lakin daha erken diye dusunuyorım :KK45: kimyasal gebeliğin de ne zmn oğrenmiştin cnm?
11.gün çook silik çizgiyle öğrenmiştim 13.gün kan tahlili ile kesinleşmişti, hayırlısı artık ☺️☺️

4 gun var. Bence 4 gun sonra tekrar yapmalisin. Adet belirtin var mi benim hala yok karnim da agirmiyir acaba pco varya yumurta kiste mi donustu

Canım bence adetine yakın kan testi yaptır ☺️

Aynı durum ablamda oldu sizin gibi erken yaptı bu testler ile. Sonra adet günü erken gösteren testten aldı yaptı çift çizgi çıktı. Bi kaç gün bekleyip daha iyi bi testle bakın derim

Aynı durum ablamda oldu sizin gibi erken yaptı bu testler ile. Sonra adet günü erken gösteren testten aldı yaptı çift çizgi çıktı. Bi kaç gün bekleyip daha iyi bi testle bakın derim
Hayırlısı olsun 🙏 teşekkür ederim denerim o zaman da mutlaka ☺️

Canim bu cizgi hamile olmadan cikmaz demi yarin sabah tekrarlayacam testi. Bugun 12.30 gibi yaptim.
Çıkmaz tabii kuzum, benimkilerde mercekle ararken sende çıkan ne kadar belirgin bak 🤗 sağlıkla koyulaşacak devam etsin inşallah, Pazartesi de kan verirsin artık 😍😍

Allahim isteyen herkese saglikli ve hayirli cocuklar versin sabah testi yapip yeniden atacam. İnsallah yine cikar. Pzt de ancak kan verebilecem. Pzt adete 1 kalmis oluyor. Hala adet sancim yok bakalim.

Back