Hayırlı olsun canımAllahim isteyen herkese saglikli ve hayirli cocuklar versin sabah testi yapip yeniden atacam. İnsallah yine cikar. Pzt de ancak kan verebilecem. Pzt adete 1 kalmis oluyor. Hala adet sancim yok bakalim.
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımAllahim isteyen herkese saglikli ve hayirli cocuklar versin sabah testi yapip yeniden atacam. İnsallah yine cikar. Pzt de ancak kan verebilecem. Pzt adete 1 kalmis oluyor. Hala adet sancim yok bakalim.
Tedavi gormuyorum yani igne olmadim. Hep ayni markayi kullaniyirum. LaboquikHayırlı olsun canımçatlama iğnesi yapmadıysan gebelik var gibi, birde testin markası ne, bazı testler yalancı pozitif çıkarabilir
![]()
Test yaniltici olabilir mi yaniltici olmamasi icin nelere dikkat edilmeli.Hayırlı olsun canımçatlama iğnesi yapmadıysan gebelik var gibi, birde testin markası ne, bazı testler yalancı pozitif çıkarabilir
![]()
labaquick yanıltıcı olmadı hiç o zmn hayırlı olsun diyebiliriz canım, Rabbim kan testinde De pozitif gostersin sağlıklı bir gebelik nasip etsin, dua eder dua beklerizTedavi gormuyorum yani igne olmadim. Hep ayni markayi kullaniyirum. Laboquik
Sabah ki ilk idrar la da deneyebilirsin ki daha koyu çıkar benceTest yaniltici olabilir mi yaniltici olmamasi icin nelere dikkat edilmeli.
Yumurtlama tarihim 2 nisan pzt cikar mi kanda yoksa crs bekliyim mi sali adet tarihim.labaquick yanıltıcı olmadı hiç o zmn hayırlı olsun diyebiliriz canım, Rabbim kan testinde De pozitif gostersin sağlıklı bir gebelik nasip etsin, dua eder dua bekleriz![]()
Hayırlı olsun canım hamilesin bence . Darısı basımıza.Kizlar cizgi var mi acaba olabilir mi hamilelik?Eki Görüntüle 2257862
Canım y ben yanlış söylemişim sana. Sat 20 03 bat 16 04 kusura bakmaMerhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺
Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim
Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim
Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim
Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırımhafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺
Yaş Sat Batmrssoydas
32 15.03 16.04E Eceee16 30 26.03 01.05@Yarenimi 29 25.03 23.04@tuce_tuce 27 18.04@Nurrhanm 23 20.04HtcL53
38 16.03 15.04@Begonya92 25 31.03 01.05D Denizyildizi_444 16.04
Amin ama ben yinede emin deglm idrarin kac saat tutulmasi dogru sonucu verir biliyor musunuzHayırlı olsun canım hamilesin bence . Darısı basımıza.
o okadar önemli değil onemlı olan orda çizginin belirmesi . Sabah birde ilk idrarınla yaprsınAmin ama ben yinede emin deglm idrarin kac saat tutulmasi dogru sonucu verir biliyor musunuz
Amin ama ben yinede emin deglm idrarin kac saat tutulmasi dogru sonucu verir biliyor musunuz
Bir daha cikmaz diye cok korkuyorum cikmazsa ne olacak hamile degilim demek mio okadar önemli değil onemlı olan orda çizginin belirmesi . Sabah birde ilk idrarınla yaprsın
Korkma korkarak olanıda engellersin derin nefes al ver. Baya belirgin çizgin. Ben bi kimyasal yaşadım adet günümde hayaletti çizgim fotoğrafta hiç belli olmuyordu mesela .Bir daha cikmaz diye cok korkuyorum cikmazsa ne olacak hamile degilim demek mi
Ya bilmiyorum mesela adet oncesinde mutlaka gogus hassasiyeti olur karnim agrir hic belirti yok. Ara sira midem bulanio bazen sag tarafta seyirme oluyor.Korkma korkarak olanıda engellersin derin nefes al ver. Baya belirgin çizgin. Ben bi kimyasal yaşadım adet günümde hayaletti çizgim fotoğrafta hiç belli olmuyordu mesela .
Değer dusuk bile olsa çıkarYumurtlama tarihim 2 nisan pzt cikar mi kanda yoksa crs bekliyim mi sali adet tarihim.
Genelde böyle farklılıklar oluyor .hatta çok duydum normalde adette göğsü ağrıyan ama hamilelikte ağrımayana. Bence hamilesin su iç bol bol ağır iş yapmaYa bilmiyorum mesela adet oncesinde mutlaka gogus hassasiyeti olur karnim agrir hic belirti yok. Ara sira midem bulanio bazen sag tarafta seyirme oluyor.
İçini ferah tut stres fayda değil zarar verir, 2 yıldır her ay test yaparım hiç silik bile olsa çizgi gormedim. Allahın izniyle olacak relax ol arkadaşımYa bilmiyorum mesela adet oncesinde mutlaka gogus hassasiyeti olur karnim agrir hic belirti yok. Ara sira midem bulanio bazen sag tarafta seyirme oluyor.
İnsallah yarin bos gormemGenelde böyle farklılıklar oluyor .hatta çok duydum normalde adette göğsü ağrıyan ama hamilelikte ağrımayana. Bence hamilesin su iç bol bol ağır iş yapma
İnsallah nolur dua edin.İçini ferah tut stres fayda değil zarar verir, 2 yıldır her ay test yaparım hiç silik bile olsa çizgi gormedim. Allahın izniyle olacak relax ol arkadaşım![]()
Görmessin gayette hamilesin. Arkadaşında dediği gibi eğer gebelik yoksa orda çizginin ç si olmazİnsallah yarin bos gormem