• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var mı hiç belirtin şuan canım diğerlerinde olmuş muydu ben hiç hamile kalmadığım için bilmiyorum.
Kişiden kişiye değiştiği gibi her hamilelik de birbirinden farklı canım. Benim ilk hamileliğimde göğüs ucu ağrısı olmuştu sızı gibi ama ikincisinde hiç olmadı. İkincisinde sadece yumurtladığım tarafta hafif hafif ağrılarım olmuştu o kadar. Yani pek belirti yaşamadım, yine pek belirtim yok. Hatta bugün hiç belirtim yok ☺️☺️

Benim akıntım var ay hiç bitmiyor 🤣

Ayyyyy kızlar çok fena grip oldum sanırım 😞😞😞 burnum gözüm akıyor, belim ağrıyor, ilaç da kullanamıyorum emin olmadan.. Pofff 😕

Ayyyyy kızlar çok fena grip oldum sanırım 😞😞😞 burnum gözüm akıyor, belim ağrıyor, ilaç da kullanamıyorum emin olmadan.. Pofff 😕
Çok geçmiş olsun kaç gün var bata

Bugün geçti kaldı 5 canım
Ay az kalmış ya . Bencede ilaç alma benim 8 günüm var ama kasığımda kötü bir ağrı var ya ara ara bacağıma vuruyor taaa

Ay az kalmış ya . Bencede ilaç alma benim 8 günüm var ama kasığımda kötü bir ağrı var ya ara ara bacağıma vuruyor taaa
Hadi hayır olsun inşallahhh 🙏 bugün inatla kendimi dinledim var mı belirtim diye ayy yok 😒 hastalık belirtileri hepsi, ama kasık ağrısı memelerde acı falan nerdeeeee ☹️

Hadi hayır olsun inşallahhh 🙏 bugün inatla kendimi dinledim var mı belirtim diye ayy yok 😒 hastalık belirtileri hepsi, ama kasık ağrısı memelerde acı falan nerdeeeee ☹️
Benim belirti olması için erken dimi ben hiç böyle tecrübeler yaşamadığım için bilemiyorum açıkcası .

Benim belirti olması için erken dimi ben hiç böyle tecrübeler yaşamadığım için bilemiyorum açıkcası .
Ben yaşadım da ikisi de birbirinden farklıydı, kişiden kişiye de değişir bence. İlişkiden itibaren kasık ağrısı yaşayıp hamile kalan da çok 😉

Ben yaşadım da ikisi de birbirinden farklıydı, kişiden kişiye de değişir bence. İlişkiden itibaren kasık ağrısı yaşayıp hamile kalan da çok 😉
Kısmet ya bekleyelim bakalım bence ben hamile değilim🤣

Kızlar benim yumurtlama günüm sanırım Pazartesi ve Salı günüydü yalnız eşim çok yorgun olduğu için deneyemedik. Sadece Pazar ve bugünü değerlendirdik. Tabi yumurtlama günümden tam emin değilim. Sadece kasık batması oluyordu ondan şüphelendim. Akıntım da azdı. Ovülasyon testim de yok şimdilik takip edemiyorum. Biraz da akışına bırakmak istiyorum aslında. Diyeceğim o ki hayırlısı olsun hakkımızda.

Yaa kızlar bugün doktor kontrolüm vardı ama randevu bulamadım diye gidemedim. Ayıptır söylemesi bugün vajinamda iki parmak arasında uzayan bi akıntı vardı video geçen çok terliyordum sizce yumurtam catlamismidir

Yaa kızlar bugün doktor kontrolüm vardı ama randevu bulamadım diye gidemedim. Ayıptır söylemesi bugün vajinamda iki parmak arasında uzayan bi akıntı vardı video geçen çok terliyordum sizce yumurtam catlamismidir
Gece çok terledim bide

Kızlaaaar çok fenayım hastalıktan, bir de bu sabahtan beri mide bulantısı başladı yutkunup duruyorum 🤢 dersteyim kusmuyorum ama midem ağzımda gibi 🤢🤢 bu arada bata 5 kaldı bu sabah test yaptım dayanamayıp, tabiii negatif 😂😂 neyse geçmiş olsun bana bu ay da 😂🙈

Eklentiler

• 187FB1F0-AD1E-4CED-82E3-13B63130A3ED.jpeg
    187FB1F0-AD1E-4CED-82E3-13B63130A3ED.jpeg
    59,6 KB · Görüntüleme: 51
Back