• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Suan daha koyu ama evde degilim. Gunduz sonradan cekmistim bunu.
IMG_20190412_132009.jpg

Var canım ya . Kan testi için pzartesini mi bekliyeceksin. Hayırlı haberler inşallah sabah gene yap artacak Emin’im

Kızlaaaar çok sessiziz bugün, hafta sonu yorgunluğu mu ☺️ Neler yaptınız gelişmeler var mı? Ben adet olcam sanırım ahey ahey :halay:olsa da yeni batı yazsam 😁

Kızlaaaar çok sessiziz bugün, hafta sonu yorgunluğu mu ☺️ Neler yaptınız gelişmeler var mı? Ben adet olcam sanırım ahey ahey :halay:olsa da yeni batı yazsam 😁
İyiyiz canım. Bende umutsuzum adet olmayı bekliyorım adetten sonra ypcağım kürleri bile aldım. Bi heyecan aksiyon oluyor beklemek 😆

Kızlaaaar çok sessiziz bugün, hafta sonu yorgunluğu mu ☺ Neler yaptınız gelişmeler var mı? Ben adet olcam sanırım ahey ahey :halay:olsa da yeni batı yazsam 😁
Ben bugün dünya iş yaptım valla perişanım eşim sürekli test yapalım hadi bence hamilesin diyip duruyor ki bat 18 nisan olsa bile çıkmaz hemde ilk ay hamile kalınmaz diyip vazgeçiriyorum sürekli 🤣

Bugun sınav vardı çoook yorucu bi gundu , ben birazcık erken regl olsam da Dr a gitsem diye bekliyorum ama daha çok var:işsiz::21:

Ben bugün dünya iş yaptım valla perişanım eşim sürekli test yapalım hadi bence hamilesin diyip duruyor ki bat 18 nisan olsa bile çıkmaz hemde ilk ay hamile kalınmaz diyip vazgeçiriyorum sürekli 🤣
Kız niye ilk ay hamile kalınmasın, bal gibi kalınır 😁 ama olsa da çıkmayabilir ilk Aydan hevesiniz kırılmasın negatifi erkenden görüp. Bekle biraz daha. Sonraki Ayşen’e biraz daha alışıyorsun test yapsan da ilk ay olan hayal kırıklığını yaşamıyorsun 😏😏 hayırlısı olsun inşallah 🙏😘

Back