Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat 22 haziran :)Kızlaaaaar haydi yoklama zamanı, ses verin yeni batları yazın@Nurrhanm @Canparcamm @Nurov
busra1tan @HtcL53 @Semaes @Emine Hatayli @Oslemgvn E Eceee16 @Eylullum1 şekerlerim adet olanlar yeni batları yazıverirse şu listenizi bir düzenleyeyim. Kaç gündür tavuk gibi erkenden uyumaktan elim varmadı
![]()
Ahh evetmrssoydas bir süredir hayalet olarak burayı takip ediyorum. Senle ANA ile ilgilş konuşmuştuk. Çok sevindim hamilelik haberine
Ben de aranıza katılmak istiyorum inşallah uğur getirsin beni de ekler misin? Bat 12 temmuz yaş bugün itibarıyla 30
![]()
Ayyyy Doğum günün kutlu olsuuun, mutlu yolların olsunmrssoydas bir süredir hayalet olarak burayı takip ediyorum. Senle ANA ile ilgilş konuşmuştuk. Çok sevindim hamilelik haberine
Ben de aranıza katılmak istiyorum inşallah uğur getirsin beni de ekler misin? Bat 12 temmuz yaş bugün itibarıyla 30
![]()
Bence artacaktır hiç de az çıkmamış 111 gibi bir şeydiAyyyy Doğum günün kutlu olsuuun, mutlu yolların olsun ❤❤ Sonraki yaşında mimik bir de yavrun olsun inşallahhhh![]()
Canım yanlış olmasın ama gebelikte t çizgisi daha koyu oluyomuş ovulasyon günü gibi yaniKizlar intetnetten ovulasyon testi almistim ustunde hep bpyle kirmizi cizgi kaliyor bozuk demek miEki Görüntüle 2278325
Kese daha görünmeyebilir canım gönlünü ferah tut sen güzel düşün güzel olsun canım benimMerhaba;
Dün öğrendim 4 haftalık hamileyim ama kesem görünmedi sonucuda 581,3 çıktı dış gebelik korkum var bugünde karnımın sol tarafı hafif şiş ve arada iğne batmaları gibi ağrı oluyor tutunmaya mı çalışıyor acaba? cumartesiye kadar kese görünme ihtimali varmadır acaba
Canım o değerler kesenin görünmesi mucize olurduMerhaba;
Dün öğrendim 4 haftalık hamileyim ama kesem görünmedi sonucuda 581,3 çıktı dış gebelik korkum var bugünde karnımın sol tarafı hafif şiş ve arada iğne batmaları gibi ağrı oluyor tutunmaya mı çalışıyor acaba? cumartesiye kadar kese görünme ihtimali varmadır acaba
Canım o değerler kesenin görünmesi mucize olurdu ☺ Değerin 1000-1500 olunca Vajinal ultrason ile, 5000-6000 olunca karından rahatlıkla görünür. Yemi bir hamilelik, evham yapma hiç hayırlısıyla görürsün keseni bir hafta içinde ❤
Akşam eve geçince ekliyorum canım, amiiin Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler bebekler nasip etsinMrssoydas benim bat 19 haziran.... Seninde güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz ins. Rabbim herkese nasip etsin ins.
Benim bat da yarın çok heyecanlıyım adet olacakmışım gibi hissetmiyorum test yapmaya cesaretim yokAkşam eve geçince ekliyorum canım, amiiin Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler bebekler nasip etsin![]()
İnşallah olmazsınBenim bat da yarın çok heyecanlıyım adet olacakmışım gibi hissetmiyorum test yapmaya cesaretim yok