• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrssoydas mrssoydas bir süredir hayalet olarak burayı takip ediyorum. Senle ANA ile ilgilş konuşmuştuk. Çok sevindim hamilelik haberine😊😊😊🙏🏻 Ben de aranıza katılmak istiyorum inşallah uğur getirsin beni de ekler misin? Bat 12 temmuz yaş bugün itibarıyla 30😭😊

mrssoydas mrssoydas bir süredir hayalet olarak burayı takip ediyorum. Senle ANA ile ilgilş konuşmuştuk. Çok sevindim hamilelik haberine😊😊😊🙏🏻 Ben de aranıza katılmak istiyorum inşallah uğur getirsin beni de ekler misin? Bat 12 temmuz yaş bugün itibarıyla 30😭😊
Ahh evet 🤗 hoş geldin, burası uğur getirsin sana inşallahhhh ❤️

Ama ben hala muallaktayım açıkçası, üç ay önce kimyasal gebelik yaşayınca şimdi sevinemiyorum, kimseye söyleyemiyorum 🙄 değerim düşük gibi 😕 bugün güzel artmış olursa değerim en azından su serpilecek içime 🙏 hayırlısı olsun ..

Ayyyy Doğum günün kutlu olsuuun, mutlu yolların olsun ❤️❤️ Sonraki yaşında mimik bir de yavrun olsun inşallahhhh 😍🤗

Ayyyy Doğum günün kutlu olsuuun, mutlu yolların olsun ❤❤ Sonraki yaşında mimik bir de yavrun olsun inşallahhhh 😍🤗
Bence artacaktır hiç de az çıkmamış 111 gibi bir şeydi ♥️ Çok teşekkür ederim 😊🙏🏻inşallah o kadar istiyorum ki seneye bir miniğim yanımda olsun😊♥️♥️isteyen herkesin🙏🏻

Herkese günaydın benim bat 14 haziran yani yarın hiç hasta olacak gibi hissetmiyorum sadece çok başım ağrıyor biraz da belim inşallah babalar gününe sürpriz olur ☺🤲

Kizlar intetnetten ovulasyon testi almistim ustunde hep bpyle kirmizi cizgi kaliyor bozuk demek mi
1560411891542762245840.jpg

wox_90 wox_90 D Denizyildizi_444 kızlar benden bir adet negatif test 😑 dayanamadım yaptım negatifi gördüm bat’a son 3 gün var o yüzden yanılmada olamaz 🙄 yeni Ay denemelerine odaklana bilirim 😶 nidahada test felan yapmam kötü oluyorum o c yi full t yi beyaz görünce 😔

Merhaba;

Dün öğrendim 4 haftalık hamileyim ama kesem görünmedi sonucuda 581,3 çıktı dış gebelik korkum var bugünde karnımın sol tarafı hafif şiş ve arada iğne batmaları gibi ağrı oluyor tutunmaya mı çalışıyor acaba? cumartesiye kadar kese görünme ihtimali varmadır acaba

Merhaba;

Dün öğrendim 4 haftalık hamileyim ama kesem görünmedi sonucuda 581,3 çıktı dış gebelik korkum var bugünde karnımın sol tarafı hafif şiş ve arada iğne batmaları gibi ağrı oluyor tutunmaya mı çalışıyor acaba? cumartesiye kadar kese görünme ihtimali varmadır acaba
Kese daha görünmeyebilir canım gönlünü ferah tut sen güzel düşün güzel olsun canım benim 🥰🤲

Merhaba;

Canım o değerler kesenin görünmesi mucize olurdu ☺️ Değerin 1000-1500 olunca Vajinal ultrason ile, 5000-6000 olunca karından rahatlıkla görünür. Yemi bir hamilelik, evham yapma hiç hayırlısıyla görürsün keseni bir hafta içinde ❤️

Canım o değerler kesenin görünmesi mucize olurdu ☺ Değerin 1000-1500 olunca Vajinal ultrason ile, 5000-6000 olunca karından rahatlıkla görünür. Yemi bir hamilelik, evham yapma hiç hayırlısıyla görürsün keseni bir hafta içinde ❤

ilk çocuk olunca heyecanladım :) inşallah allah herkese nasip etsin...:dua:

Mrssoydas benim bat 19 haziran.... Seninde güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz ins. Rabbim herkese nasip etsin ins.

Back