yok canm ne kusuru olurmu ..bat yani beklenen adet tarihi..adet olacagim tarih. kisaltilmisi.Canım bat ne oluyo kusura bakma baya okudum ama anlamadım yurt dışında doğma büyümeyim kusurum olursa şimdiden özür dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canm ne kusuru olurmu ..bat yani beklenen adet tarihi..adet olacagim tarih. kisaltilmisi.Canım bat ne oluyo kusura bakma baya okudum ama anlamadım yurt dışında doğma büyümeyim kusurum olursa şimdiden özür dilerim
Ben de de adet olacakmışım gibi sancı başladı cumartesi akşam bekliyordum ovulasyona göre erken başladı gıbi bu sefer.. Psikoloji tüm dengeyi bozuyor gerçekten.. Biz en iyisi pazarı bekleyelim hiç bişey yapmadanbenm bat 15 haziran .bn bgun sabah yaptm ama negatf cikti. erken mi yaptm yoksa hamile olsaydm silikte olsa cikar miydi acaba ?
Yok benim pek belirti olmuyor zaten. Olacagi gun ya da bir gun oncesinde anliyorum geneldeBak sende bişey yokmuş ozaman inşallah sendede tuttu z
kasiklarmda cok batma oldu bnde suphelendm olablir mi acaba diye test yaptm bgn ama cikmadi bisey. erkende olablir test icin bilemiyrm . beklicez bakalim baska care yok. hayirlisi olsnBen de de adet olacakmışım gibi sancı başladı cumartesi akşam bekliyordum ovulasyona göre erken başladı gıbi bu sefer.. Psikoloji tüm dengeyi bozuyor gerçekten.. Biz en iyisi pazarı bekleyelim hiç bişey yapmadanwox_90
Senin adet günü ne zaman canımkasiklarmda cok batma oldu bnde suphelendm olablir mi acaba diye test yaptm bgn ama cikmadi bisey. erkende olablir test icin bilemiyrm . beklicez bakalim baska care yok. hayirlisi olsn
Sağol canımınyok canm ne kusuru olurmu ..bat yani beklenen adet tarihi..adet olacagim tarih. kisaltilmisi.
15 haziran cnmSenin adet günü ne zaman canım
bn yaptm pisman oldmSağol canımınaslında bendede 4 gün kaldı yapsam çıkarmı yoksa yinemi neğatif çıkar diye korkuda var t yi patlatmak istiyorum
![]()
Folik asit kullanıyorum ben de. Neredeyse bir yıl oldu. Lh hormonum 11 fsh 5 gibiydi en son ölçtürdüğümde. Zayıfım zaten ya 58 dim üç ayda 52 ye düştümMerhaba, İnan’ın hiç birşey yapmadım hatta doktora gittiğim de hamileymişim bile haberim yokmuş tabi o zamanlar çok yeniymiş, bana ilaç olarak inofolic combi yazmıştı. Kilona dikkat et kilo alma demişti. Hormon değerlerin nasıl canım, kistin var mı? Ben doktora gidince çok umutsuzlandım, çocuğum olmayacak diye bile düşündüm ama sakın böyle şeyler düşünme boşuna strese girersin. Allah nasip edince oluyor. Dualarım da siz de varsınız inşallah isteyen herkes hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gebe kalır.
Ama böyle beklemekte üüffbn yaptm pisman oldmbnce sen bekle braz daha . erkende uzulme bnm gbi
li uyku haliKızlar bayadır yokum buralarda aramızda hamileliğini yeni öğrenenler var çok çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbata 5 gün var hiç bir adet belirtisi yaşamıyorum ancak sürekli uyku hali ve yoğun baş ağrısı çekiyorum. Aslında bu ay evde duramadığımızdan denemeyelim diye düşünmüştük yumurtlama döneminde bir kez falan deneyebildik hala evde değilim testte yapamıyorum umutlanmalımıyım☹
cumartesi canm. hayirlisi olsn .test yapmicam artik o gune kdrAma böyle beklemekte üüffsendemi pazar günü bekliyosun reglı
Hakkında hayırlısı olsun canım, ama sakın ümitsizliğe kapılma. Allah nasip eder inşallah. Yumurtlama günlerini iyi takip et belki de atladığın gün oluyordur. Gönlünce olsun herşey.Folik asit kullanıyorum ben de. Neredeyse bir yıl oldu. Lh hormonum 11 fsh 5 gibiydi en son ölçtürdüğümde. Zayıfım zaten ya 58 dim üç ayda 52 ye düştümsırf adet olmama etkisi olur diye. Bakalım artık hayırlısı. Bu ay da adet olursam artık aşılama istiyorum
Hadi bakalım inşallah ben galiba test alıcamcumartesi canm. hayirlisi olsn .test yapmicam artik o gune kdr
aynen cnm hayirlisi olsn.Hadi bakalım inşallah ben galiba test alıcamama geçen ay kötü oldum etkileniyo insan böylede beklemek kasıyo hayırlısı kuzum iş çıkışı açık ezane bulursam alıcam
Ay inşallah yaUuuu sürek
li uyku halien güzel belirtilerden derler çevremdeki bi çok kişi sürekli uyku hali vardı hamileyken derler