• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
..Kilom normal diye düşünüyorum
170 boy 60 kilodayım
İşk kez denedik bakalım ne olacak halimiz😑
Çok teşekkürler cevapların için🙏🏻
Tekrardan tebrikler☺
Begonya92 bu mesajı aslında sana yazmıştım ama alıntılayamamışım🙈
Kilon bencede normal canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. 🤲🏻🥰 mesajı cevapla dersen direk mesajı yazarsan olur canım, birde öyle dene.

Ay inşallah ya 🥳umutlanmaktanda korkuyorum ama valizime bi tane ovülasyon testi atmıştım yapsam bişey ifade eder mi ki
Ben hiç ovulasyon testi almadım nasıl yapıldığınıda bilmiyorum ama bazı arkadaşlar onunla öğreniyormuş bak dene bakalım bi araştır bende merak ettim hadi inşallah yada öıkıp ala bilirsen

Ben de polikistik over hastasıyım. yumurtam gelişmiyor çoğu ay. Özel birşey yaptınız mı geliştirmek için
Canım merhaba ben geçen ay ilk defa ovu testi kullanmıştım 17.gün yumurtam gelişti ams bu ay sadece 3 ya da 4 gün çörekotu kürü yiyebildim yumurtam 14. Gün oluştu

Canım merhaba ben geçen ay ilk defa ovu testi kullanmıştım 17.gün yumurtam gelişti ams bu ay sadece 3 ya da 4 gün çörekotu kürü yiyebildim yumurtam 14. Gün oluştu
Teşekkür ederim onu da bi ara denemiştim. Bilemiyorum artık nerede yanlışlık var🤔 inşallah daha fazla bekletmez küçük mucizem

Kızlar canlar hamilelikte gögüslerde ne gibi değişikler oldu ? Bat yakın diyemi bilmiyorum 3 gün kaldı gögüsümde tomur tomur bişeyler çıktı aceba mı diyorum ama 😶 umutlanmakta istemiyorum ama düşünmedende edemiyorum 3/4 gündür var bunlar gögüs ucuna çevresinde tomurcuklar 🙏🙏bi bilginiz varmı

Amiiin canım Allah razı olsun 🙏🙏 dilerim en kısa zamanda darısı başına olsun ❤

Yarın da kan vercem bakalım duyuma göre kendimi hamile kabul ederim ben de 🤭🤭
😌😌 mm piskolojikmen tam giremedinmi duruma 🙈🙈 ayy peki nasıl oldu be hissettin ne değilikti mesela 🤗🤗 inşallah kuzum inşallh

Back