• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belli olmaz canm ondan dedim . gec döllenme falan oldgu zaman testlerde hemen cikmiyor.bakalim hayirlisi olsn . benm bat 15 haziran.2 gn kaldi ama bn adet olcam belli .bu ay kismet degilmis
Dua edelim ben 3 cü ayda evlendim 6 cı aydayız bakalım rabbim istiyen herkeze nasip etsin

belli olmaz canm ondan dedim . gec döllenme falan oldgu zaman testlerde hemen cikmiyor.bakalim hayirlisi olsn . benm bat 15 haziran.2 gn kaldi ama bn adet olcam belli .bu ay kismet degilmis
Negatifte yanlışlık olmaz diye duymuştum ramazandan dolayı 4 ovulasyon ginün sadece 1 tanesini değerlendirmişiz regl takvimine göre bu ay ilk kez ovulasyon testi sipariş verdim doktora gittimde göğsümde ağrı vardı hala var rahim kalınlaşmasıda heralde adete hazırlıktı dedi zaten ya adet olursun bu kanı atar normale döner yada tutmuş olabilir aslında tutmuş olma ihtimali var demişti çok umutlanmıştım ama kısmet bakalım 🙈

Kızlar peki promotil woman gibi takviye kullanan var mı? Benim hormonlarımda falan sıkıntı yok, rezervim iyi acaba alsam bir etkisi olur mu? Aldıysanız alan olduysa nereden alınıyor eczanelerde var mı?

Ben hiç ovulasyon testi almadım nasıl yapıldığınıda bilmiyorum ama bazı arkadaşlar onunla öğreniyormuş bak dene bakalım bi araştır bende merak ettim hadi inşallah yada öıkıp ala bilirsen
Yaptım ovülasyon testini silik çıktı mecbur adet dönemini beklerim artık🤲🏻

Negatifte yanlışlık olmaz diye duymuştum ramazandan dolayı 4 ovulasyon ginün sadece 1 tanesini değerlendirmişiz regl takvimine göre bu ay ilk kez ovulasyon testi sipariş verdim doktora gittimde göğsümde ağrı vardı hala var rahim kalınlaşmasıda heralde adete hazırlıktı dedi zaten ya adet olursun bu kanı atar normale döner yada tutmuş olabilir aslında tutmuş olma ihtimali var demişti çok umutlanmıştım ama kısmet bakalım 🙈
aslinda bn olabilecek gunleri degerlendrdim ama bu ay kismet degilmis demek.hayirlisi olsn canm hakkimzda ..

canım yumurta kalitesini doğurganlığı artırmak içinmiş forumda baya olumlu yorumlar var pahalı biraz sanırım

mrssoydas mrssoydas gebwligini adete kac gun varken idrarda ogrendin kanda ne zaman ogrendin
Canım biliyorsun testte koyulaşmasan kan vermek istemedim. İdrar testinde yumurtlamadan sonra 12.gün 5dk içinde ikinci çizgi çıkmıştı. Koyulaşmasını beklediğim için de 15.gün yani adet tarihimi bir gün geçe kanda 111 ile öğrendim ❤️

Back