- 2 Mayıs 2019
- 522
- 590
- 33
2. cizgi baya gorunuyor. hamilesin galibaguzel haberi bizimle paylas :)
Ins canım benim doktordan geldim azonce kan idrar birsuru test falan isde sonuclar yarin cikacakmis ama buyuk ihtimal var sabah yine test yaptim idrar hemen cikdi ikinci cizgi busefer bekletmedi beni yani
Aynen oyle kuzum ama yine idrarda gordum cift cizgi test yaptim sabah cikdi doktordan geldim kan alindi bakalim sonuclar yarin cikcak yinede beklemedeyim ya yoksa diye bi yanimda umutsuzluk var ama yuzde 80 var insPozitif bence deBana öyle geliyor ki şuan hamişlik haberini aldın bile ve mutluluktan uçuyorsun
Bebeğim gittim evt azonce geldim öldüm bittim canim ya birsuru tahlil falan sonuclar yarina kaldi artik ama sabah idrarda yine test yaptim ikincisi hemen cikdi cizgi yuzde 80 var kuzum ama net bi cvb icin yarini beklicem artik bi yanim yok diyo sanki iyice şişdim parmagima oturdu yüzük kustum bugun savah yatakdan firladim lavaboya kasiklarim patliyo adet olcam gibi ama daha hafifi bi sanci goguslerim zaten sisme yatak gibi oldu uclari kararmis misdem bulaniyo herseyden sudan bile bide yüzüme çil atmaya basladi kasiklarim oyle batiyoki iki tarafli kimildatmiyolar bazen beni kiz bu belirtilerin uzerine ragmen yaptigim idrar testlerinin pozitif cikmasina ragmen eger yarin kan sonucum sifirsa beni burda asınn
Bebeğim gittim evt azonce geldim öldüm bittim canim ya birsuru tahlil falan sonuclar yarina kaldi artik ama sabah idrarda yine test yaptim ikincisi hemen cikdi cizgi yuzde 80 var kuzum ama net bi cvb icin yarini beklicem artik bi yanim yok diyo sanki iyice şişdim parmagima oturdu yüzük kustum bugun savah yatakdan firladim lavaboya kasiklarim patliyo adet olcam gibi ama daha hafifi bi sanci goguslerim zaten sisme yatak gibi oldu uclari kararmis misdem bulaniyo herseyden sudan bile bide yüzüme çil atmaya basladi kasiklarim oyle batiyoki iki tarafli kimildatmiyolar bazen beni kiz bu belirtilerin uzerine ragmen yaptigim idrar testlerinin pozitif cikmasina ragmen eger yarin kan sonucum sifirsa beni burda asınn
Aminnnnn ins canim benim eger hamileysem her namazimda her daim sizlere dua etcemallah seni ne etmiye bence kessin hamilesin rabbim saglikla kucagina versin inşallah
Allhım birde ikizmiş. Benim tek taraf da batma oluyor sende ikisi de oluyorsa ikizdir inşallahBebeğim gittim evt azonce geldim öldüm bittim canim ya birsuru tahlil falan sonuclar yarina kaldi artik ama sabah idrarda yine test yaptim ikincisi hemen cikdi cizgi yuzde 80 var kuzum ama net bi cvb icin yarini beklicem artik bi yanim yok diyo sanki iyice şişdim parmagima oturdu yüzük kustum bugun savah yatakdan firladim lavaboya kasiklarim patliyo adet olcam gibi ama daha hafifi bi sanci goguslerim zaten sisme yatak gibi oldu uclari kararmis misdem bulaniyo herseyden sudan bile bide yüzüme çil atmaya basladi kasiklarim oyle batiyoki iki tarafli kimildatmiyolar bazen beni kiz bu belirtilerin uzerine ragmen yaptigim idrar testlerinin pozitif cikmasina ragmen eger yarin kan sonucum sifirsa beni burda asınn
Aminnn ❤Aminnnnn ins canim benim eger hamileysem her namazimda her daim sizlere dua etcemRabbim isteyen hepinize burdaki tüm kk kadinlarina ikiz ikiz versin inslh bebelerden bikana kadar dogurun emi tez zamanda Allah yar ve yardimcimiz olsun aminnnn❤
Benim teeekAminnnnn ins canim benim eger hamileysem her namazimda her daim sizlere dua etcemRabbim isteyen hepinize burdaki tüm kk kadinlarina ikiz ikiz versin inslh bebelerden bikana kadar dogurun emi tez zamanda Allah yar ve yardimcimiz olsun aminnnn❤
Ohhhhh haydiiii halayaBebeğim gittim evt azonce geldim öldüm bittim canim ya birsuru tahlil falan sonuclar yarina kaldi artik ama sabah idrarda yine test yaptim ikincisi hemen cikdi cizgi yuzde 80 var kuzum ama net bi cvb icin yarini beklicem artik bi yanim yok diyo sanki iyice şişdim parmagima oturdu yüzük kustum bugun savah yatakdan firladim lavaboya kasiklarim patliyo adet olcam gibi ama daha hafifi bi sanci goguslerim zaten sisme yatak gibi oldu uclari kararmis misdem bulaniyo herseyden sudan bile bide yüzüme çil atmaya basladi kasiklarim oyle batiyoki iki tarafli kimildatmiyolar bazen beni kiz bu belirtilerin uzerine ragmen yaptigim idrar testlerinin pozitif cikmasina ragmen eger yarin kan sonucum sifirsa beni burda asınn
Benim de son 2 aydır 35 36 oldu maalesef önceden 30 32 falandı düşükten sonra düzensiz oldu biraz. Ah canım keşke ya inşallah bayramdan sonra bir müjde olur benim için hepimiz içinBenim de 30-31 civarında oluyor canım, hiç üzülme canım geç olsun ama sonunda güzel hayırlı haberler olsun inşallah
İnşallah canım, kaybın için çok üzüldüm,Rabbim daha sağlıklısını nasip etsin inşallah.Benim de son 2 aydır 35 36 oldu maalesef önceden 30 32 falandı düşükten sonra düzensiz oldu biraz. Ah canım keşke ya inşallah bayramdan sonra bir müjde olur benim için hepimiz için
Inslh sag salim saglicakla hayirlisiyla bebeni kucagina alirsin canim benim doya doya oper koklarsin amin❤Benim teeek ❤❤Ben hep dua ediyorum kendime de size de sende bana et sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi bu sefer ❤
Cikmisdir simdi canim ya sabah mi cikar sonuc ay inslh hadi bakim ikiz olsun cok amin yok demem vallaha ikize yani nebilim kuzum ya 10 tane idrarda da ciksa kanda gormeyince pek inanasim gelmiyo hala ben kendimi hamile gibi hisstemiyom niye olaki 24 aydir hep husran olunca benim beyinde bitmis galiba umutlanmak kız şaka gibiAllhım birde ikizmiş. Benim tek taraf da batma oluyor sende ikisi de oluyorsa ikizdir inşallah ❤ Yok daha nee test yapmışsın çıkmış yaa işteee. Aaa canım e nabız varsa orda çıkıyor yada hastanenin adını yaz laboratuvar sonuçları yaz orda da çıkıyor ben ordan bakmıştım kan sonuçlarıma
Oy oyyy etmem mi kuzum hergun sizlere dua etcem hamilee olsam yada olmasam ya deilsem ??Ohhhhh haydiiii halayaÇok şükür canım binlerce şükür rabbime darısı biz isteyenlere inşallah dua et kız bize de bol bol
ewet canm var. 2. cizgi belli oluyor.bebis senle insalah :))Kizlar öglen yaptigim test ama ilk idrarimla deil sabah daha koyuydu yaptim hastaneye gitmisdim var mi sizce ben daha belirgin gormusdum kanda gorene kadar ben inanamicam galiba
Stres yapma canım görünüyor çift çizgi yarın için rahat olur inşallahKizlar öglen yaptigim test ama ilk idrarimla deil sabah daha koyuydu yaptim hastaneye gitmisdim var mi sizce ben daha belirgin gormusdum kanda gorene kadar ben inanamicam galiba
Demi benn hemen gordum ilk dakkalarda ay inslh heycanlandimewet canm var. 2. cizgi belli oluyor.bebis senle insalah :))
Inslh canim rabbim saglicakla kucaklarimizi doldursun inslh hepimizin❤Stres yapma canım görünüyor çift çizgi yarın için rahat olur inşallah
Ayyyy hayali bile çokkk güzelllInslh sag salim saglicakla hayirlisiyla bebeni kucagina alirsin canim benim doya doya oper koklarsin amin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?