Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2. cizgi baya gorunuyor. hamilesin galiba :KK39: :anneadayı: guzel haberi bizimle paylas :)
Ins canım benim doktordan geldim azonce kan idrar birsuru test falan isde sonuclar yarin cikacakmis ama buyuk ihtimal var sabah yine test yaptim idrar hemen cikdi ikinci cizgi busefer bekletmedi beni yani😍

Pozitif bence de :halay:Bana öyle geliyor ki şuan hamişlik haberini aldın bile ve mutluluktan uçuyorsun :KK71::rolleyes:
Aynen oyle kuzum ama yine idrarda gordum cift cizgi test yaptim sabah cikdi doktordan geldim kan alindi bakalim sonuclar yarin cikcak yinede beklemedeyim ya yoksa diye bi yanimda umutsuzluk var ama yuzde 80 var ins😍

Canparcamm Canparcamm canımm doktora gittin mi ne ded merakla bekliyorummm :halay:
Bebeğim gittim evt azonce geldim öldüm bittim canim ya birsuru tahlil falan sonuclar yarina kaldi artik ama sabah idrarda yine test yaptim ikincisi hemen cikdi cizgi yuzde 80 var kuzum ama net bi cvb icin yarini beklicem artik bi yanim yok diyo sanki iyice şişdim parmagima oturdu yüzük kustum bugun savah yatakdan firladim lavaboya kasiklarim patliyo adet olcam gibi ama daha hafifi bi sanci goguslerim zaten sisme yatak gibi oldu uclari kararmis misdem bulaniyo herseyden sudan bile bide yüzüme çil atmaya basladi kasiklarim oyle batiyoki iki tarafli kimildatmiyolar bazen beni kiz bu belirtilerin uzerine ragmen yaptigim idrar testlerinin pozitif cikmasina ragmen eger yarin kan sonucum sifirsa beni burda asınn😀😀

Bebeğim gittim evt azonce geldim öldüm bittim canim ya birsuru tahlil falan sonuclar yarina kaldi artik ama sabah idrarda yine test yaptim ikincisi hemen cikdi cizgi yuzde 80 var kuzum ama net bi cvb icin yarini beklicem artik bi yanim yok diyo sanki iyice şişdim parmagima oturdu yüzük kustum bugun savah yatakdan firladim lavaboya kasiklarim patliyo adet olcam gibi ama daha hafifi bi sanci goguslerim zaten sisme yatak gibi oldu uclari kararmis misdem bulaniyo herseyden sudan bile bide yüzüme çil atmaya basladi kasiklarim oyle batiyoki iki tarafli kimildatmiyolar bazen beni kiz bu belirtilerin uzerine ragmen yaptigim idrar testlerinin pozitif cikmasina ragmen eger yarin kan sonucum sifirsa beni burda asınn😀😀
😂😂😂😂 allah seni ne etmiye bence kessin hamilesin rabbim saglikla kucagina versin inşallah

😂😂😂😂 allah seni ne etmiye bence kessin hamilesin rabbim saglikla kucagina versin inşallah
Aminnnnn ins canim benim eger hamileysem her namazimda her daim sizlere dua etcem 😘 Rabbim isteyen hepinize burdaki tüm kk kadinlarina ikiz ikiz versin inslh bebelerden bikana kadar dogurun emi tez zamanda Allah yar ve yardimcimiz olsun aminnnn❤🤲🙏😘

Allhım birde ikizmiş. Benim tek taraf da batma oluyor sende ikisi de oluyorsa ikizdir inşallah ❤️ Yok daha nee test yapmışsın çıkmış yaa işteee. Aaa canım e nabız varsa orda çıkıyor yada hastanenin adını yaz laboratuvar sonuçları yaz orda da çıkıyor ben ordan bakmıştım kan sonuçlarıma 😂

Aminnnnn ins canim benim eger hamileysem her namazimda her daim sizlere dua etcem 😘 Rabbim isteyen hepinize burdaki tüm kk kadinlarina ikiz ikiz versin inslh bebelerden bikana kadar dogurun emi tez zamanda Allah yar ve yardimcimiz olsun aminnnn❤🤲🙏😘
Benim teeek ❤️❤️🤰 Ben hep dua ediyorum kendime de size de sende bana et sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi bu sefer ❤️

Ohhhhh haydiiii halaya :halay: :halay: :halay: :rapci: :rapci: Çok şükür canım binlerce şükür rabbime:nazar::nazar::nazar:darısı biz isteyenlere inşallah dua et kız bize de bol bol:dua::KK200:

Benim de 30-31 civarında oluyor canım, hiç üzülme canım geç olsun ama sonunda güzel hayırlı haberler olsun inşallah
Benim de son 2 aydır 35 36 oldu maalesef önceden 30 32 falandı düşükten sonra düzensiz oldu biraz. Ah canım keşke ya inşallah bayramdan sonra bir müjde olur benim için hepimiz için

Benim de son 2 aydır 35 36 oldu maalesef önceden 30 32 falandı düşükten sonra düzensiz oldu biraz. Ah canım keşke ya inşallah bayramdan sonra bir müjde olur benim için hepimiz için
İnşallah canım, kaybın için çok üzüldüm,Rabbim daha sağlıklısını nasip etsin inşallah.

Allhım birde ikizmiş. Benim tek taraf da batma oluyor sende ikisi de oluyorsa ikizdir inşallah ❤ Yok daha nee test yapmışsın çıkmış yaa işteee. Aaa canım e nabız varsa orda çıkıyor yada hastanenin adını yaz laboratuvar sonuçları yaz orda da çıkıyor ben ordan bakmıştım kan sonuçlarıma 😂
Cikmisdir simdi canim ya sabah mi cikar sonuc ay inslh hadi bakim ikiz olsun cok amin yok demem vallaha ikize yani nebilim kuzum ya 10 tane idrarda da ciksa kanda gormeyince pek inanasim gelmiyo hala ben kendimi hamile gibi hisstemiyom niye olaki 24 aydir hep husran olunca benim beyinde bitmis galiba umutlanmak kız şaka gibi 😃😘

Ohhhhh haydiiii halaya :halay: :halay: :halay: :rapci: :rapci: Çok şükür canım binlerce şükür rabbime:nazar::nazar::nazar:darısı biz isteyenlere inşallah dua et kız bize de bol bol:dua::KK200:
Oy oyyy etmem mi kuzum hergun sizlere dua etcem hamilee olsam yada olmasam ya deilsem ?? 😃 amin inslhhh darisi sizlerre olsun en ennnn kisa zamanda üçüz ikiz dogurasiniz inslh kizlar aminn🤲😍

Kizlar öglen yaptigim test ama ilk idrarimla deil sabah daha koyuydu yaptim hastaneye gitmisdim var mi sizce ben daha belirgin gormusdum kanda gorene kadar ben inanamicam galiba😫

Eklentiler

• 20190529_234937.jpg
    20190529_234937.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 40
Back