Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ederiz tabi bacim biz kadinlar birbirimizi anlamamiz lazim bole durumlarda hepimiz ayni yolun yolcusuyuz ayni trene binmis gidiyoruz ins sonumuz hayirli olurda beklediklerimize degsin bari hmm daha kucuksun ins olacak Allahin izniyle buna eminim sabret dua ile duanin acmadigi kilid yoktur❤
Çok dogru söyledin bu sabah sonucu görünce orucu bozup sigara içesim geldi kocamı da bıcakliyasim🤔 sonra düşündüm boyle olmuyor kocam az once isten geldi bi çay demledim giydim guzel kiyafetimi yaptım makyajımı simdi çay içiyoruz 😂😂

Çok dogru söyledin bu sabah sonucu görünce orucu bozup sigara içesim geldi kocamı da bıcakliyasim🤔 sonra düşündüm boyle olmuyor kocam az once isten geldi bi çay demledim giydim guzel kiyafetimi yaptım makyajımı simdi çay içiyoruz 😂😂
Bak neguzel yapmisin bide kek cirpaydin yanina herifler bize lazim kiz ne picagi oldurmesi dur onlar sayesinde bebemiz olacak ins 😀

Kızlarrr iyi geceler, nasılsınız neler yapıyorsunuz☺️ Benim bugün yumurtlamadan sonraki 12. Günüm test yapıp yapmama arasında gidip gidip geliyorum🤔 bat 1 haziran. Geç yumurtladım zaten 17. Gün☺️ Napayım sizce yapayım mı bir test☺️

Bak neguzel yapmisin bide kek cirpaydin yanina herifler bize lazim kiz ne picagi oldurmesi dur onlar sayesinde bebemiz olacak ins 😀
Ben artık rahat kafayla yaşiyacagim takmiyacam eşim isnden izin alamiyor sozde bayramdan sonra söz verdi bendr artik takmiyacam
Kızlarrr iyi geceler, nasılsınız neler yapıyorsunuz☺️ Benim bugün yumurtlamadan sonraki 12. Günüm test yapıp yapmama arasında gidip gidip geliyorum🤔 bat 1 haziran. Geç yumurtladım zaten 17. Gün☺️ Napayım sizce yapayım mı bir test☺️
Yapma kız takma vallahi takma takmayınca oluyor ben artık alman usulü davranacam

[QUOTE="Rahel149, post: 60073753, member:Yapma kız takma vallahi takma takmayınca oluyor ben artık alman usulü davranacam
[/QUOTE]
Ahh ahh nerde o takmadığım günler☺️

Kızlarrr iyi geceler, nasılsınız neler yapıyorsunuz☺ Benim bugün yumurtlamadan sonraki 12. Günüm test yapıp yapmama arasında gidip gidip geliyorum🤔 bat 1 haziran. Geç yumurtladım zaten 17. Gün☺ Napayım sizce yapayım mı bir test☺
Yapma canım bekle bence bat geçsin 🥰tabi sabredebilirmisin bilmiyorum 🤔

Karakter olarak tez canlı kıpır kıpır bir insanım ama bu sefer sabretmeye çalışcam canım, her ay hüsrandan yoruldum çünkü😔
Bekle canım bencede olmadı bat günü patlatırsın bi test ☺️Kızzz üzülmek yorulmak yokk olmazsada bismillah diyip önümüzdeki maçlara bakcaz artık😂😂😂❤️

Bekle canım bencede olmadı bat günü patlatırsın bi test ☺Kızzz üzülmek yorulmak yokk olmazsada bismillah diyip önümüzdeki maçlara bakcaz artık😂😂😂
Öyle canım tabiiki☺️ Ramazanda biraz değerlendirmeler zor olmuştu bıkmadan usanmadan savaştım bir minik annesine doğru gelsin diye ama gelmese de napalım yine çalışmalara başlarız☺️☺️

Öyle canım tabiiki☺ Ramazanda biraz değerlendirmeler zor olmuştu bıkmadan usanmadan savaştım bir minik annesine doğru gelsin diye ama gelmese de napalım yine çalışmalara başlarız☺☺
Aynennn öyle canım umudunu yitirmek yokkk kesinlikle dua et bol bol kendine ve bizlere allah bi gün mutlaka verecek yeter ki istemesini bilelim dimi ama🤲❤️

Back