Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım benim de adetime 4 gün var predictör erken test yaptım belli belirsiz 2 çizgi çıktı resim de görünür mübilmiyorum ama böyle olan oldu mu aranız da acaba

Eklentiler

• 82D6C9BD-48D7-4B2D-B52F-B0CA979558EC.jpeg
    82D6C9BD-48D7-4B2D-B52F-B0CA979558EC.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım benim de adetime 4 gün var predictör erken test yaptım belli belirsiz 2 çizgi çıktı resim de görünür mübilmiyorum ama böyle olan oldu mu aranız da acaba
hosgeldn cnm . bn goremedim 2. czgiyi .resimden dolayida olablir . hayirlisi olsn cnm insalah hamilesindr

mrssoydas mrssoydas canım kahverengi leke geldi muhtemelen adet olcam bu akşam, bu ay ki gebelik hayallerimde suya düştü😔 Benim tarihimi müsait bir zamanında günceller misin, 29 haziran.

Noldu canım yazmadın bidaha sonuçları gösterdinmi doktor ne dedi? Çatlıyorum meraktan
Evet canim gosterdim doktor bayramdan sonraya atti 1 hafta daha beklemem gerekiyomus ama sinirda dedi biz 5 in altini negatif sayiyoruz benim ki 4 olmus beta nerdeyse ama yokda diyemem varda diyemem madem idrarda cikdi olabilir ama cok umutlanma dedi 1 hafta sonra eger betam yukselmisse hamileymisim yoksa ndn adet olmadima bakacaklarmis isde oyle kuzum bende ikilemde kaldim ve iyice sıkıldım offff daha hamilemiyim deilmiyim onu bile bilmiyom eve geldim bi test daha yaptim idrar cift cizgi cikiyo acaba gec yumurtladim da bu ay gecmi dollendi ki acikcasi doktorda bilemedi gibi 😃

canm naptin gorustun mu doktorla
Aynen gorusmem mi canim offff vallaha baya biktim artik ben bu hastane islerinden galiba doktor negatif sayiyo ama idrarda cikdiysa diyo madem 1 hafta bekleyelim yine test yapalim dedi ama sinirdaymis kanda da gec dollenme olabilirmis

Canparcamm Canparcamm inşallah güzel haberler almışsındır canım merak ettik seni
Yok kuzum ya ne haberi aldigimi bende anlasam zaten su domtorlarin dilinden bi anlasam bana once negatif dedi sonra 5 in altini negatif sayiyomus ama sinirdaymis benimki madem idrarda cift cizgileri gordun bayramdan sonra gel varmi yokmu emin olalim yoksada neden adet olmamisim ona bakariz dedi 😥

Ben de dün 3.47 çıktı çok fazla bekirtim war ben erken yapmştm ama heycanla nekliyorum
Bence hic bekleme dusunme bile birak oluruna bak ben kafayi yedim artik var mi yok mu diye diye artik pes ettimmm asla hamilelik diye ugrasmicam kendimi yarismada hissediyom iki yildir her ay varmisin yokmusun bebek😃

Aynen gorusmem mi canim offff vallaha baya biktim artik ben bu hastane islerinden galiba doktor negatif sayiyo ama idrarda cikdiysa diyo madem 1 hafta bekleyelim yine test yapalim dedi ama sinirdaymis kanda da gec dollenme olabilirmis
iyi dusun iyi olsn canm .dedigin gbi gec dollenme olmussa kanda dusuk cikmis olablir . zaten idrar testinde silik cikiyor dha cok yeni oldgu icin olablir. hakkinda hayirlisi olsn canm.

Evet canim gosterdim doktor bayramdan sonraya atti 1 hafta daha beklemem gerekiyomus ama sinirda dedi biz 5 in altini negatif sayiyoruz benim ki 4 olmus beta nerdeyse ama yokda diyemem varda diyemem madem idrarda cikdi olabilir ama cok umutlanma dedi 1 hafta sonra eger betam yukselmisse hamileymisim yoksa ndn adet olmadima bakacaklarmis isde oyle kuzum bende ikilemde kaldim ve iyice sıkıldım offff daha hamilemiyim deilmiyim onu bile bilmiyom eve geldim bi test daha yaptim idrar cift cizgi cikiyo acaba gec yumurtladim da bu ay gecmi dollendi ki acikcasi doktorda bilemedi gibi 😃
Ozaman geç döllenme olabilir canım inşallah da öyledir iyi düşünelim iyi olsun sen hiç yorma kendini otur yat sürekli ve en önemlisi dua et tmm mı kuzum olacak olacak🤲🥰❤️

Ozaman geç döllenme olabilir canım inşallah da öyledir iyi düşünelim iyi olsun sen hiç yorma kendini otur yat sürekli ve en önemlisi dua et tmm mı kuzum olacak olacak🤲🥰
Gercekden olacakmi ki zerre umudum yok ins dış gebelik ne olmasinda bide o durumlar olabilir nebilim aklima hersey geliyo inslh olsun hepimizin olsun zaten cok halsizim 1 haftadir hep uykum geliyo hâla başım dönuyo midem bulaniyo istah hepdenn gitti bisey yiyemiyom bugun 8 gun oldu adetim geceli tik yok akintim cogaldi doktor bile once yok dedi sonra olabilir bekle bakalim dedi dua etmekten baska caremiz kalmadi 🙏🤲😊

Gercekden olacakmi ki zerre umudum yok ins dış gebelik ne olmasinda bide o durumlar olabilir nebilim aklima hersey geliyo inslh olsun hepimizin olsun zaten cok halsizim 1 haftadir hep uykum geliyo hâla başım dönuyo midem bulaniyo istah hepdenn gitti bisey yiyemiyom bugun 8 gun oldu adetim geceli tik yok akintim cogaldi doktor bile once yok dedi sonra olabilir bekle bakalim dedi dua etmekten baska caremiz kalmadi 🙏🤲😊
Yumurtlaman geçeli ne kadar oldu canım tam olarak aslında bunları bilse bilse konu sahibemiz mrssoydas mrssoydas bilir 😉inşallah hislerim bu seferde yanıltmaz da sağlıkla tutunur bebişin🥰❤️🤲

Back